![]() |
|
Луцидност, генијалност или нешто повеќе? |
Внеси реплика ![]() |
страница <1234> |
Автор | ||
brza ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
lllleeelleee...
![]() ..... ![]() |
||
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
![]() |
||
![]() |
||
Anarchy ![]() Сениор ![]() ![]() Фатенко Регистриран: 19.Март.2009 Статус: Офлајн Поени: 6676 |
|
Ок...ама, како се мери овај коефициент? |
||
![]() |
||
Skylark ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Група ![]() ![]() Регистриран: 19.Јули.2010 Локација: United States Статус: Офлајн Поени: 87 |
|
имаш посебен тест затоа кој е строго математичко, не баш математички ама логички е, или пак се мери со машина ти ја стават на главата и тој ја мери сивата материја во мозокот и каацитет на сивите келии... тие два начина други незнам
|
||
![]() |
||
![]() |
||
brza ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
|
kakva mashina be?.
![]() ..od vtorive chovek ne bi trebalo da se srami,..makar i na nula bil.,... valjda e taka ,..ilim sl... ![]() |
||
![]() |
||
![]() |
||
Renatax ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 27.Декември.2008 Статус: Офлајн Поени: 11613 |
|
![]() ![]() ![]() |
||
Мирно движи се низ галамата и хаосот, секогаш имајќи на ум каков мир постои во тишината.
|
||
![]() |
||
Skylark ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Група ![]() ![]() Регистриран: 19.Јули.2010 Локација: United States Статус: Офлајн Поени: 87 |
|
како бе каква машина па те таква шарена лол. ке одиш во загреб ке одиш и таму има таква машина и ке ти ја стават на главата и е ти кажат олав ти е коефициентот
|
||
![]() |
||
![]() |
||
Anarchy ![]() Сениор ![]() ![]() Фатенко Регистриран: 19.Март.2009 Статус: Офлајн Поени: 6676 |
|
Тест кој е строго математички?
Да речеме некој вежбал математика секојдневно, ќе го реши тој тест многу лесно, нели? Но, тоа не значи дека е интелегентен. Исто и спротивно, навидум интелегентен човек кој никогаш нема учено математика. Мене овие тестовиве не ми се многу веродостојни. Замисли си, паметен си со IQ 101 ![]() А ова за сива маса, немам сретнато до сега, баш ќе побарам. |
||
![]() |
||
Renatax ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 27.Декември.2008 Статус: Офлајн Поени: 11613 |
|
Хммм.....ме потсети на некого сега,ама ти си нов член,не ќе да си тој....или можеби грешам?! ![]() |
||
Мирно движи се низ галамата и хаосот, секогаш имајќи на ум каков мир постои во тишината.
|
||
![]() |
||
Messenger ![]() Администратор ![]() Vo ovoj svet, no ne od ovoj svet Регистриран: 21.Април.2006 Статус: Офлајн Поени: 18208 |
|
@ Skylark: bidejki si nov chlen, kako shto velish, da te informiram deka ne se dozvoleni chatiranja (nevrzani muabetenja) po temite.
Drzhi se za topikot na koj se javuvash i ne odi nadvor od nego. @ SITE DRUGI shto zele uchestvo vo ovoj chat-pat muabet: zarem vas, kako stari chlenovi, da ve opomenuvam za vakvi raboti? Vrakjajte se na temata, a za chatiranje, osven Folozofija i Veroispoved, barajte nekoe drugo mesto. Изменето од Messenger - 20.Јули.2010 во 00:29 |
||
Truth needs no laws to support it. Throughout history only lies and liars have resorted to the courts to enforce adherence to dogma.
|
||
![]() |
||
Феникс ![]() Сениор ![]() ![]() http://www.youtube.com/watch?v=mTCmVSp46 Регистриран: 12.Март.2010 Статус: Офлајн Поени: 8143 |
|
Jas eve bidejki uchestvuvav samo ke kazam slednovo i posle mozesh da me izbrishesh pak. Ne mislish deka so postot koj e citiran, a e tvoj ne potiknuvash malku neserioznost ![]() |
||
...Ne gledaj nazad so gnev, nitu napred so strav, gledaj naokolu so razbiranje. ...
|
||
![]() |
||
|
ne bi rekol deka e bash taka!
![]() ...ako vidish shto mu prethodelo na takviot "neseriozen"komentar ,..ke vidish deka i ne e bash taka...osven mozebi,..big smile-to. ![]() ..toa samo znachi deka ,..merenjeto na nechija inteligencija i ne e bash nekoja,..""chista" i jasna stvar,.... |
||
![]() |
||
![]() |
||
Messenger ![]() Администратор ![]() Vo ovoj svet, no ne od ovoj svet Регистриран: 21.Април.2006 Статус: Офлајн Поени: 18208 |
|
Toa e mnogu seriozno prashanje. Kako mozhe objektivno da se odredat genijalnost i ludilo i istite da se kvantificiraat? Koi se tie kriterijumi i merila koi se nezavisni od opshtestveno-socijalnite normi za toa shto se kategorizira deka e genijalno ili ludo? Zarem ne ti e poznato deka mnogu genijalci dodeka bile zhivi gi proglasuvale za ludi ? Prashanjeto beshe seriozno i sosem na mesto. |
||
Truth needs no laws to support it. Throughout history only lies and liars have resorted to the courts to enforce adherence to dogma.
|
||
![]() |
||
Kali ![]() Сениор ![]() ![]() Storyteller Регистриран: 30.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4947 |
|
Messi, мојот пост беше се однесуваше баш на темата- ти ептен си зачистил.
|
||
![]() |
||
Феникс ![]() Сениор ![]() ![]() http://www.youtube.com/watch?v=mTCmVSp46 Регистриран: 12.Март.2010 Статус: Офлајн Поени: 8143 |
|
E pa Messi ova veke sega shto si go dopishal e seriozno prashanje a ona
prvoto ne mi izgledashe bar mene bash taka seriozno.
Chitajki gi tvoite postovi znam deka mozesh da bidesh mnogu seriozen i vo red e nekogash da sakash i da se nasmeesh i ti, ne e strashno toa nishto.... |
||
...Ne gledaj nazad so gnev, nitu napred so strav, gledaj naokolu so razbiranje. ...
|
||
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1234> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |