|
Вчера .... |
Внеси реплика | страница <12345 9> |
Автор | |
Charmedgirl18
Сениор Регистриран: 17.Мај.2009 Статус: Офлајн Поени: 868 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
вчера, се скинав од смеење, а после од плачење...
|
|
I'm not afraid to take a stand
Everybody come take my hand We'll walk this road together, through the storm Whatever weather, cold or warm Just let you know that, you're not alone |
|
mimicria
Сениор magnet za defekti Регистриран: 27.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 3444 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
vcera... pivo i fudbal...
|
|
Dajem ti verse i note, sve moje sarene perle na dar, jos te mogu pjesmom kupiti, lukavo i slatkorjecivo, jos uvjek mogu ti podvaliti ljubav...
|
|
BellaGrandma
Сениор Game over Регистриран: 10.Јуни.2010 Статус: Офлајн Поени: 20029 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
вчера ми помина денот многу лошо
ненаспана, ненајадена.се нешто ми фалеше. и на крај фудбалот ме изнервира. |
|
Можат се да ти земат - богатството, најубавите години, радоста и сите заслуги, но секогаш ќе ти останат соништата за одново да го создадеш светот кој ти го украле.
|
|
Omar
Сениор Too young to die... Регистриран: 22.Февруари.2009 Статус: Офлајн Поени: 12633 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Вчера се "остајв"од учење..
|
|
sanja-a
Сениор Only God Can Judge Me! Регистриран: 12.Април.2009 Статус: Офлајн Поени: 13457 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
вчера беше недела
|
|
Обожавам луѓе кои ме смеат.
Искрено, мислам дека смеењето е нешто што го сакам најмногу. Тоа лечи многу болести. Можеби тоа е најважното нешто кај човекот. Одри Хепберн |
|
mimicria
Сениор magnet za defekti Регистриран: 27.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 3444 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
vcera...ko pijano kokovce..me ubi vremevo
|
|
Dajem ti verse i note, sve moje sarene perle na dar, jos te mogu pjesmom kupiti, lukavo i slatkorjecivo, jos uvjek mogu ti podvaliti ljubav...
|
|
Glenn
Сениор Тата-Мата Регистриран: 14.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 3166 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Вчера сум се потела ко стока, вчера укапирав како функционира механизмот на мојот чадор и вчера седев на столче 4 саати и ме здоболе кичма-ама јако.
Вчера и една жена беше многу тажна ама кој ја шиша
|
|
Beauty fades, dumb is forever
|
|
Џо
Сениор Каубоец Регистриран: 17.Ноември.2009 Статус: Офлајн Поени: 2121 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Вчера кршевме со другарот гитарист една сакапана копија на фендер од 50тите...
|
|
sjena je od zastora kula na nebesima u našim je prsima |
|
mimicria
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
vcera se smrznav.. propisno... |
|
|
|
Tiggy Vicious
Сениор Consume. Be silent. Die. Регистриран: 27.Октомври.2009 Статус: Офлајн Поени: 6238 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Вчера спиев два пати во текот на денот и плус на крај во 10 си легнав! Сварно беше WTF работата.
|
|
What the hell is going on?
-The cruelest dream, reality |
|
BellaGrandma
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Вчера купив работи што никад нема да ги стаам на мене..Ради украс..ооо колку сум глупа...
|
|
Можат се да ти земат - богатството, најубавите години, радоста и сите заслуги, но секогаш ќе ти останат соништата за одново да го создадеш светот кој ти го украле.
|
|
mimicria
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
vcera... utop..kiska... da nemoze covek posteno da proseta
|
|
|
|
mimicria
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
vcera.. za malku ke dadev kos
|
|
|
|
BellaGrandma
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Вчера...
Една личност ме нарече како што ме викаше татко ми кога бев мала..па ме потсети на некои работи..во животот..и на тоа што ни викаа старите...во животот идат и добри и лоши работи.... Ме потсети...и ме здоболе..душата....но после ме насмеа.... за таа личност |
|
|
|
Внеси реплика | страница <12345 9> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |