![]() |
|
Преку глава ми е од.... |
Внеси реплика ![]() |
страница <12345 19> |
Автор | |
Omar ![]() Сениор ![]() ![]() Too young to die... Регистриран: 22.Февруари.2009 Статус: Офлајн Поени: 12633 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ПГМ е од иронични луѓе....
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Анастеа ![]() Администратор ![]() ![]() ПИПИ долгиот чорап Регистриран: 07.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 35441 |
од туѓи проблеми и заврзлами...
|
|
![]() |
|
nema_nick ![]() Група ![]() ![]() DJ NN Регистриран: 08.Мај.2010 Статус: Офлајн Поени: 91 |
ubo e be ce se zajbavas so lugjeto so ironija ![]() |
|
![]() |
|
bingo ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 25.Јануари.2010 Статус: Офлајн Поени: 2522 |
preku glava mi e od dosadni zenski
![]() |
|
![]() |
|
brza ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
...ne mi e preku glava , tuku...preku onakvoto...od makedonskite ..."stranci"
![]() ![]() Изменето од brza - 13.Мај.2010 во 16:21 |
|
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
![]() |
|
![]() |
|
Omar ![]() Сениор ![]() ![]() Too young to die... Регистриран: 22.Февруари.2009 Статус: Офлајн Поени: 12633 |
ПГМ е од дополниелни трошоци...
![]() |
|
![]() |
|
Renatax ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 27.Декември.2008 Статус: Офлајн Поени: 11613 |
ПГМ е од шефицата,ја помина црвената линија
![]() |
|
Мирно движи се низ галамата и хаосот, секогаш имајќи на ум каков мир постои во тишината.
|
|
![]() |
|
Џо ![]() Сениор ![]() ![]() Каубоец Регистриран: 17.Ноември.2009 Статус: Офлајн Поени: 2121 |
ПГМ е од играње Топло-Ладно со женски...
![]() |
|
sjena je od zastora kula na nebesima u našim je prsima |
|
![]() |
|
mamamd ![]() Сениор ![]() ![]() Почесна конзулка Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 25679 |
преку глава ми е од
-неписмени назначени функционери кои немаат основна култура -од сензационални наслови во весниците за кои никој не води сметка кого навредуваат, на кого какво влијание имаат -од Дојчин Цветановски, кој кога треба да реагира во заштита на тие кои ги застапува нигде го нема -од министерот за образование кој не си ги сопира самоволните функционери ај доста е ![]() |
|
![]() |
|
ПГМ е од лагииии...
![]() |
|
![]() |
|
Анастеа ![]() Администратор ![]() ![]() ПИПИ долгиот чорап Регистриран: 07.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 35441 |
од дожд... две недели
![]() |
|
![]() |
|
brza ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
mene preku glava ne mi e ,...nishto!....sve mi e ,...preku drugo....
![]() |
|
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
![]() |
|
![]() |
|
гоcтин ![]() Гостин ![]() Регистриран: 24.Октомври.2008 Статус: Офлајн Поени: 1797 |
ПГМ од комшијата под мене што во 3 навечер пуши цигари на прозор...и цела соба ми мириса на цигари
![]() |
|
![]() |
|
ПГМ е од анатомијата....
![]() |
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <12345 19> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |