|
Која ви е омилена игра |
Внеси реплика | страница <12345 13> |
Автор | |
ZokiBoSS
Сениор Регистриран: 04.Август.2005 Статус: Офлајн Поени: 240 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Единствена игра која ја сакам од срце, Need For Speed.. Досега ги имам
изиграно сите делови, ама баш сите, и тие што се за DOS .. Најповеќе адреналин крева, стварно ..Барем за мене ако не за другите (;
|
|
That What Doesn't Kill Me, Only Makes Me Stronger..!
|
|
Mileman
Група Регистриран: 12.Февруари.2006 Статус: Офлајн Поени: 58 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
SAMO MORTAL KOMBAT, DA VIDETE KAKO KINAT GLAVI, KOJ NE ZNAE OVAA IGRA, NISTO NE ZNAE.
|
|
Митко
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Група Регистриран: 05.Март.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 38 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Дефинитивно најдобрата и нај-wide игра е GTA (San Andreas за сега). Се надевам дека во иднина ќе биде уште поопширна!
|
|
Mitko
|
|
Chevall
Нов член Регистриран: 17.Март.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 11 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Za Playstation definitivo GTa san andreas. By the way omilena igra - Counter strike |
|
ice_dmx
Сениор Регистриран: 05.Март.2006 Локација: Jamaica Статус: Офлајн Поени: 390 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
JAS SUM PO PUKACKI I TRKACKI,OSOBENO CALL OF OD GLAVA NE MI IZLEGUVA A DA NE PRAIME MUABET ZA NFS,MOST WANTED E NESTO CUDESNO FANTASTICNO
|
|
dudenz
|
|
busvek
Нов член Регистриран: 26.Февруари.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 4 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Momentalno Call of duty 2 multyplayer Ali bezveze e limitotot na MAX ADSL pa igram nekade do sredina na mesec pa posle so modemce nervi kinam posebno na Amerikanskite serveri batinata se ludnica po 53-ca min na server se. |
|
kokolo
Сениор Регистриран: 03.Февруари.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 2960 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
се што е добра стратегија
|
|
ONLY GOD CAN JUDGE ME NOW
|
|
bosab
Сениор the greatest legs in the world Регистриран: 21.Јануари.2006 Статус: Офлајн Поени: 11079 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
монте кристо
Сениор THERE CAN BE ONLY ONE Регистриран: 26.Мај.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 6869 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Total war ROME
|
|
во овие години што следат , ќе видиме дали европа и христијанството ќе се спасат . И ТИ !!! можеш да помогнеш . ОД НАС СИТЕ ЗАВИСИ .
|
|
NRGMKD
Сениор THE EXTERMINATOR Регистриран: 18.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 7512 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Rise of Nations - thrones and patriots
|
|
The purpose of war is not to die for your country but to make the other bastard die for his !!! - General George S. Patton - Commander of the III US Army Corps.
|
|
kokolo
Сениор Регистриран: 03.Февруари.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 2960 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
minsko pole
|
|
ONLY GOD CAN JUDGE ME NOW
|
|
Pepo
Нов член Регистриран: 14.Мај.2006 Статус: Офлајн Поени: 17 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
busvek a kako igras CoD2 online?????
da ne ja imas orginalna ? |
|
angelwings
Сениор Регистриран: 10.Мај.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1927 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
sinoka dobiv nova igra rainbow six lockdown nemav slusnata ali e dobra ako sakAS PUIKANJE KE SE ISNAPUKAS
|
|
Flix
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Клабинг Регистриран: 14.Септември.2005 Статус: Офлајн Поени: 9229 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Jas sega igram Heroes of Might and Magic V mnogu e dobra . Potoa WOW i Warcraft III frozen throne battlenet. Sega isto taka ja zedov i City Life i Comandos Strike Force seuste gi testiram.
|
|
Внеси реплика | страница <12345 13> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |