![]() |
|
Пријатели |
Внеси реплика ![]() |
страница <12345> |
Автор | |
Chevall ![]() Нов член ![]() ![]() Регистриран: 17.Март.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 11 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Mislam seria so takov bucet e smesno da se snima vo 3-4 sobi. Akterite se ok ali poveke bi gledal drama u mnt otkolku friends. Mozda info da ne e tocna ali pisuvase deka poslednite nekolku seri sto be a snimeni glavnite akteri dobivaa po 1 000 000 $ od edna snimena seria pa so takov buxet smesno e da se snima na vakov nacin kolku za info - vidite koga vozat kola dali kolata se dvizi ili ekranot pozadi - 1970 style ![]() |
|
![]() |
|
la fille ![]() Модератор ![]() ![]() Регистриран: 21.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 42032 |
Friends se zakon serija. Sreka sto gi imam site 10 sezoni na dvd pa mozam postojano da si gi gledam:)
|
|
![]() |
|
Стеве ![]() Група ![]() ![]() Регистриран: 16.Април.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 37 |
prijatelite se zakon nema so. posebno JOE koga vika HOW YOU DO (IT)...
![]() |
|
Живеј го животот како што мораш,а не како што сакаш. - Џим Морисон
2 работи се бескрајни:вселената и човековата глупост,но за вселената не е сигурно. - Алберт Ајнштајн |
|
![]() |
|
angelwings ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 10.Мај.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1927 |
jas sum goelm obozavatel na PRIJATELITE site mi se zakon na svoj nacin.Za nekoj interesna slucka od serijata pa se e interesno ako se setam na nekoja ke ja pisam.
|
|
![]() |
|
Dogi ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 19.Април.2005 Статус: Офлајн Поени: 3168 |
Супер се, сите ги обожаваме дома и ги гледаме заедно!
|
|
Јас сум мајстор!
Кликни овде за комуникација со мене (потоа кликнете во полето 'Edit nickname' и впишете го вашето име) |
|
![]() |
|
Pharaoh ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор ![]() ![]() Регистриран: 19.Ноември.2005 Локација: Romania Статус: Офлајн Поени: 471 |
konecno si gi sobrav siteeeeeeeeeeeee na dvd
|
|
Fortune favores the bold - Среќата ги прати храбрите
|
|
![]() |
|
sexyemma ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 19.Јуни.2006 Локација: United States Статус: Офлајн Поени: 1466 |
konecno si gi sobrav siteeeeeeeeeeeee na dvd i sekoj den ke si gi gledam koga ke sum vo mk bidejki obicno sum na pat
|
|
![]() |
|
ROYAL ![]() Сениор ![]() Регистриран: 24.Мај.2006 Статус: Офлајн Поени: 0 |
пријателите се закон немаат конк*ренција (добро сеа... CHARMED)
почнав да ги вадам од интернет сите епизоди на пријатели и едвај чекам да ги соберам сите. еве едно клипче од JOEY со неговата омилена изрека ![]() ![]() ![]() Тука Изменето од ROYAL - 28.Јуни.2006 во 10:07 |
|
![]() |
|
![]() |
|
angelwings ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 10.Мај.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1927 |
vecerva e poslednata epizoda na prijatelite kaj nas
![]() ![]() ![]() Изменето од angelwings - 14.Јули.2006 во 10:27 |
|
![]() |
|
Julija ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 02.Март.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1706 |
Серијата е супер
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
*psycho* ![]() Сениор ![]() Регистриран: 03.Јуни.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 71 |
Za zal zavrsi
![]() |
|
![]() |
|
snegulka ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 17.Август.2006 Статус: Офлајн Поени: 3201 |
еј стварно најзакон серија штета што заврши сите ликови се супер но Џои ми е најфраер
|
|
![]() |
|
KaLiNa ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 25.Јули.2006 Статус: Офлајн Поени: 8416 |
najdobri se
|
|
![]() |
|
laze ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 09.Декември.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 271 |
|
|
CUVAJ MOJE SLIKE,SRCE TE MOLE,JER KOPIJA TE GLEDA,A OGIGINAL VOLE!!!!!!!!
|
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <12345> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |