|
ДА ИМ ПОМОГНЕМЕ НА ОНИЕ КОИ ИМААТ ПОТРЕБА |
Внеси реплика | страница <1234> |
Автор | |
nena_princess
Група Регистриран: 24.Април.2010 Статус: Офлајн Поени: 56 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
kujznae kaj kje odat kje odat u dzbot na grujo dajte STVARNOOO da im pomognedme
|
|
Секогаш бори се за она што го Сакаш и верувај ќе успееш ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥
|
|
Pravoslavie
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Модератор Регистриран: 07.Октомври.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1732 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
Да погледнеме околу нас, таму има МНОГУ СТРАДАЛНИЦИ. Да им помогнеме!
Оди на подфорумот Хуманост на дело Запамети, ЉУБОВТА ДЕЛОТВОРИ!! |
|
Pravoslavie
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Модератор Регистриран: 07.Октомври.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1732 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Дали ги ширите апелите од подфорумот “Хуманост на дело“ на други форуми/интернет портали/радија/телевизии/весници, магазини и други пишани медиуми? Дали ги поставувате на Вашиот профил во social media сајтовите како фејсбук и другите? Ве молам кажете каде постирате за да знаеме кои се’ медиуми ги покриваме?
Освен овде, јас истиве апели ги постирам на http://forum.kajgana.com/forums/%D0%A5%D1%83%D0%BC%D0%B0%D0%BD%D0%B8%D1%82%D0%B0%D1%80%D0%BD%D0%B8-%D0%B0%D0%BA%D1%86%D0%B8%D0%B8-%D0%B8-%D0%BF%D0%BE%D0%BC%D0%BE%D1%88.90/, http://forums.vmacedonia.com/f30/da-im-pomogneme-na-onie-koi-imaat-potreba-22373/ http://forum.me-chitash.com/showthread.php?t=2821 , и ги споделувам на мојот фејсбук профил. Дали им ги препраќате апелите на Вашите е-маил контакти? Дали им кажувате на луѓето за случаите во кои треба до израз да дојде нашата Хуманост, човечност и помош за оние чии што страдања ни се познати? |
|
|
jasg
Нов член Регистриран: 06.Јуни.2011 Статус: Офлајн Поени: 21 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
i mene mi e potrebna pomos no nikoj ne mi pomaga
|
|
Lithium
Сениор Регистриран: 01.Декември.2008 Статус: Офлајн Поени: 9407 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Можеш да се обидеш да ни кажеш каква помош ти е потребна, од кај знаеш, може баш некој од тука ќе може да ти помогне... |
|
DARKDOG
Сениор Регистриран: 25.Јуни.2006 Статус: Офлајн Поени: 218 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Decki izvinete sto me nemase dolgo vreme
Opravdani pricini :) Ja procitav [pd temata Ima znaci donacii na Crven Krst po opstini kade sto mozat da se obratat ili da se javat direkno vo Crven Krst na grad skopje sekogas ima na raspolaganje luge sto se spremi da pomognat Na primer kako jas Vlegov vo edinica pri Katastrofi na Crven Krst Opstina Gazi Baba |
|
mi treba pomos
Нов член Регистриран: 15.Октомври.2011 Статус: Офлајн Поени: 10 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
AJDE POMOGNETE MI MENE .
Изменето од mi treba pomos - 17.Октомври.2011 во 10:16 |
|
BellaGrandma
Сениор Game over Регистриран: 10.Јуни.2010 Статус: Офлајн Поени: 20029 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Не мора во сите теми да пишеш
Доволно ќе беше да ми одговореше во претходната тема! ... но ... |
|
Можат се да ти земат - богатството, најубавите години, радоста и сите заслуги, но секогаш ќе ти останат соништата за одново да го создадеш светот кој ти го украле.
|
|
zamislena
Сениор Регистриран: 03.Јануари.2010 Статус: Офлајн Поени: 14566 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Дваесет и пет годишната Ивана Павлеска боледува од leucosis niniymphohiastica acuta (ANLL) .Тогаш кога Ивана помисли дека ја победи својата болест, после две години и осум месеци истата се врати. Примена е првата терапија, а за следната треба да се примени Arson trioxside чија цена е многу висока. Семејството поради високата цена на лекот не е во можност сами да го обезбедат и затоа апелираат ...за помош!!! Сите хумани луѓе може да донираат на следнава жиро сметка : Помош за лекување на Ивана Павлеска Стопанска Банка ж-сметка : МК200001970854819 број за донации: 070 143 132 Од срце им заблагодаруваме на сите што ке донираат, бидеќи оваа прекрасна девојка заслужува да го продолжи својот живот ...!!! |
|
La Ninja
Сениор She Hulk Регистриран: 13.Јуни.2006 Статус: Офлајн Поени: 1605 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
За жал,само што прочитав. Ивана Павлеска почина.
|
|
Ne sum pijan, samo lezam na zemja i se raduvam....
|
|
емил
Сениор зависник идивидовски Регистриран: 11.Август.2009 Статус: Офлајн Поени: 85186 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
АПЕЛ ЗА ПОМОШ на Филип Михајловски:
Младиот Филип Михајловски (18) го има скршено седмиот вратен пршлен. Како последица на тоа, остана парализиран од градите надолу. Издржа тешка и напорна операција, но сепак голем напредок нема. Во нашата земја се исцрпени средствата за рехабититација и е упатен во Словенија (Клинички центар за спинални повреди, Сочна, Љубљана), каде треба да се уплати сума од 24460 евра, сума која семејството не може да ја обезбеди. Броеви за донации за сите хумани граѓани: 077-143-077 VIP 075-143-403 ONE 070-143-114 T-Mobile Со секое јавување се донираат 100 денари. |
|
Анастеа
Администратор ПИПИ долгиот чорап Регистриран: 07.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 35441 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ако некој случајно прочита тука - покрај апелите за помош и броевите за донации, отварајте и девизни сметки. Не е комплицирана процедурата, а се собираат пари. |
|
Pravoslavie
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Поддршка за идејата Анастеа! |
|
|
evangeline
Модератор Регистриран: 22.Август.2011 Локација: Naxos Статус: Офлајн Поени: 6758 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ајде кој е за друштво
|
|
Внимавај кому му веруваш.
И ѓаволот еднаш беше ангел. Being RICH is not about how much you have, BUT about how much you GIVE |
|
Внеси реплика | страница <1234> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |