IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > Технологија > Електронски игри
  Активни теми Активни теми RSS - Gameforge игри
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

Gameforge игри

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1234>
Автор
Порака Обратен редослед
Македон Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор

Caesar Constantinus

Регистриран: 20.Јули.2008
Локација: Macedonia
Статус: Офлајн
Поени: 9928
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Македон Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 09.Мај.2010 во 01:37
Originally posted by ЗлаткоТ ЗлаткоТ напиша:

Ајдее,од кај собра злато за компанија,хихи,ја иам 6 злато ,да ти префрлам...?Инаку јас златото го користам за да тренирам со Наполеон,она со 200% подобар тренинг,и кревам сила,утре ќе се борам прв пат по 1-2 недели,едвај чекам!

Aко ми префрлиш 3 злато, ќе ме спасиш многу да знаеш, јас ќе ти го вратам во секој случај, заработувам за два дена еден златник, за неколку дена најмногу ќе ти вратам. Штом ај отворам организацијата, абрзина ке ја ставам компанијата на пазар за продавање бесплатно, одма ќе се вклучам со сметката на организацијата и ќе си ја купам со организацијата таа компанија и одма ќе си го вработам граѓанинот за 21 австралиски долар, а еден златник е 52 долари, што значи за неколку дена ти го враќам златото, ако сакаш во пари, ако сакаш како злато, по желба.
Кон врв
ЗлаткоТ Кликни и види ги опциите
Нов член
Нов член
Лик (аватар)

Регистриран: 08.Мај.2010
Поени: 21
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај ЗлаткоТ Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 09.Мај.2010 во 01:32
Ајдее,од кај собра злато за компанија,хихи,ја иам 6 злато ,да ти префрлам...?Инаку јас златото го користам за да тренирам со Наполеон,она со 200% подобар тренинг,и кревам сила,утре ќе се борам прв пат по 1-2 недели,едвај чекам!

[EDIT]Инаку за леб,и гифтови пиши им на Македонцкиот Црвен Крст они ќе ти дадат

Изменето од ЗлаткоТ - 09.Мај.2010 во 01:33
Ај сите на Erep!ПП за да дознаеш повеќе!
Кон врв
Сениор
Сениор

Caesar Constantinus

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Македон Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 09.Мај.2010 во 01:29

Приметив
Што ти се десило со велнесот,ти требаат лебови?

Што се не ми се случувало овие денови, купив компанија, ама без лиценца, има лиценца во земја каде што има ембарго, од друга страна злато немам за лиценца во Германија. Истотака немам работници. Сакав да си отворам организација, па да ја префрлам на организацијата, а јас да си работам , имам можност за добра заработувачка, ама ми треба 3 злато, а нема како да го најдам.
Инаку лебови си купувам, ама едно време не бев присутен, па умрел човекот, па го оживував, па имаше малку wellness.

Сега ја ставив компанијата за жито на продажба за 13 злато, за да соберам барем малку, а и да си работам со граѓанинот, има можност за добра заработувачка.

За се сам сум си виновен, ми се случи според народната поговорка: Што самиот можеш да си сториш, никој не може да ти стори.
Кон врв
Нов член
Нов член
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај ЗлаткоТ Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 09.Мај.2010 во 01:26
Originally posted by fiks fiks напиша:

Ок е се Златко,се снајдовсреќа

Се регистрираше?
Кон врв
fiks Кликни и види ги опциите
Администратор
Администратор
Лик (аватар)
ПРАВДОЉУБЕЦ

Регистриран: 18.Април.2005
Локација: Македонија
Поени: 24000
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај fiks Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 09.Мај.2010 во 01:24
Ок е се Златко,се снајдовсреќа
Само шлаг пена ќе бидеме.
Ни воздух,ни оган,ни вода,туку шлаг пена,
само шлаг пена ќе бидеме и можеби
неколку жолти ракии.

Кон врв
Нов член
Нов член
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај ЗлаткоТ Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 09.Мај.2010 во 01:20
Приметив
Што ти се десило со велнесот,ти требаат лебови?
Кон врв
Сениор
Сениор

Caesar Constantinus

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Македон Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 09.Мај.2010 во 01:19
Сторено. Те прифатив за пријател, се вклучив сега.
Кон врв
Нов член
Нов член
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај ЗлаткоТ Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 09.Мај.2010 во 01:16
Originally posted by fiks fiks напиша:

Дечки како се играат игрите бе?среќа

Како мислиш?
Кон врв
Нов член
Нов член
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај ЗлаткоТ Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 09.Мај.2010 во 01:14
Еј што е ова те неам у friends прифати ако си уклучен те адднав,
Кон врв
fiks Кликни и види ги опциите
Администратор
Администратор
Лик (аватар)
ПРАВДОЉУБЕЦ

Регистриран: 18.Април.2005
Локација: Македонија
Поени: 24000
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај fiks Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 09.Мај.2010 во 01:14
Дечки како се играат игрите бе?среќа
Само шлаг пена ќе бидеме.
Ни воздух,ни оган,ни вода,туку шлаг пена,
само шлаг пена ќе бидеме и можеби
неколку жолти ракии.

Кон врв
Сениор
Сениор

Caesar Constantinus

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Македон Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 09.Мај.2010 во 01:07

OK,име на ереп?

Makedonec_1989

Кон врв
Нов член
Нов член
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај ЗлаткоТ Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 09.Мај.2010 во 01:04
OK,име на ереп?
Кон врв
Сениор
Сениор

Caesar Constantinus

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Македон Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 09.Мај.2010 во 00:54

Игра некој eRepublik?

Да, јас играм. Има цела тема за eRepublik на овој подфорум, побарај поназад.
Кон врв
Нов член
Нов член
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај ЗлаткоТ Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 09.Мај.2010 во 00:30
Игра некој eRepublik?
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1234>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,203 секунди.