![]() |
|
Gameforge игри |
Внеси реплика ![]() |
страница <1234> |
Автор | |
Македон ![]() Сениор ![]() Caesar Constantinus Регистриран: 20.Јули.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 9928 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Aко ми префрлиш 3 злато, ќе ме спасиш многу да знаеш, јас ќе ти го вратам во секој случај, заработувам за два дена еден златник, за неколку дена најмногу ќе ти вратам. Штом ај отворам организацијата, абрзина ке ја ставам компанијата на пазар за продавање бесплатно, одма ќе се вклучам со сметката на организацијата и ќе си ја купам со организацијата таа компанија и одма ќе си го вработам граѓанинот за 21 австралиски долар, а еден златник е 52 долари, што значи за неколку дена ти го враќам златото, ако сакаш во пари, ако сакаш како злато, по желба. |
|
![]() |
|
ЗлаткоТ ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Нов член ![]() ![]() Регистриран: 08.Мај.2010 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 21 |
Ајдее,од кај собра злато за компанија,хихи,ја иам 6 злато ,да ти префрлам...?Инаку јас златото го користам за да тренирам со Наполеон,она со 200% подобар тренинг,и кревам сила,утре ќе се борам прв пат по 1-2 недели,едвај чекам!
[EDIT]Инаку за леб,и гифтови пиши им на Македонцкиот Црвен Крст они ќе ти дадат Изменето од ЗлаткоТ - 09.Мај.2010 во 01:33 |
|
Ај сите на Erep!ПП за да дознаеш повеќе!
|
|
![]() |
|
Македон ![]() Сениор ![]() Caesar Constantinus Регистриран: 20.Јули.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 9928 |
Што се не ми се случувало овие денови, купив компанија, ама без лиценца, има лиценца во земја каде што има ембарго, од друга страна злато немам за лиценца во Германија. Истотака немам работници. Сакав да си отворам организација, па да ја префрлам на организацијата, а јас да си работам , имам можност за добра заработувачка, ама ми треба 3 злато, а нема како да го најдам. Инаку лебови си купувам, ама едно време не бев присутен, па умрел човекот, па го оживував, па имаше малку wellness. Сега ја ставив компанијата за жито на продажба за 13 злато, за да соберам барем малку, а и да си работам со граѓанинот, има можност за добра заработувачка. За се сам сум си виновен, ми се случи според народната поговорка: Што самиот можеш да си сториш, никој не може да ти стори. ![]() |
|
![]() |
|
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Нов член ![]() ![]() Регистриран: 08.Мај.2010 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 21 |
Се регистрираше? ![]() |
|
|
|
![]() |
|
fiks ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Администратор ![]() ![]() ПРАВДОЉУБЕЦ Регистриран: 18.Април.2005 Локација: Македонија Статус: Офлајн Поени: 24000 |
Ок е се Златко,се снајдов
![]() |
|
Само шлаг пена ќе бидеме.
Ни воздух,ни оган,ни вода,туку шлаг пена, само шлаг пена ќе бидеме и можеби неколку жолти ракии. |
|
![]() |
|
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Приметив
![]() Што ти се десило со велнесот,ти требаат лебови? |
|
|
|
![]() |
|
Сторено. Те прифатив за пријател, се вклучив сега.
|
|
![]() |
|
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Како мислиш? |
|
|
|
![]() |
|
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Еј што е ова те неам у friends прифати ако си уклучен те адднав,
![]() |
|
|
|
![]() |
|
fiks ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Администратор ![]() ![]() ПРАВДОЉУБЕЦ Регистриран: 18.Април.2005 Локација: Македонија Статус: Офлајн Поени: 24000 |
Дечки како се играат игрите бе?
![]() |
|
Само шлаг пена ќе бидеме.
Ни воздух,ни оган,ни вода,туку шлаг пена, само шлаг пена ќе бидеме и можеби неколку жолти ракии. |
|
![]() |
|
Makedonec_1989 |
|
![]() |
|
Испрати лична порака
Најди пораки од член
OK,име на ереп?
|
|
|
|
![]() |
|
Да, јас играм. Има цела тема за eRepublik на овој подфорум, побарај поназад. |
|
![]() |
|
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Игра некој eRepublik?
|
|
|
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1234> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |