|
Љубов со истиот пол |
Внеси реплика | страница <12345 8> |
Автор | ||
Lithium
Сениор Регистриран: 01.Декември.2008 Статус: Офлајн Поени: 9407 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Во мојот клас на едни девојчиња веќе во навика им премина бацувањето во уста, ќе си ги испрчат усните и цмок.
Така се поздравуваат. Јас не знам што да кажам на ова. Можеби после неколку години оваа навика ќе им се одрази па ќе прерасне во вистинска љубов. |
||
You think you are perfect? Well, try walking on water...
|
||
Calipso
Модератор Primarius Регистриран: 26.Мај.2009 Локација: Македонија Статус: Офлајн Поени: 44671 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Bitno e da si se sakaat decata
|
||
На овој свет има само тројца мажи кои се спремни да те поддржат во тежок момент:
Jack Daniels, John Jameson и Johnnie Walker! |
||
bijonse1
Сениор bella Madonna Регистриран: 14.Јануари.2009 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 16521 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
ја ти гарантирам дека не е така..... се уште не !! каде живееш ти... тоа е само еден начин да биде ,, модерна .....во тренд,,.... а дали си помислил дека тие само сакаат машкие желби да ги оствараат? само колку пати машките велат ...,, со две во кревет.....да гледат лезз,,.. се што е озбилно се уште се скришнум ,,мрдаат,, никако јавно..... така да слободно доближи се на чупето......... |
||
Tiggy Vicious
Сениор Consume. Be silent. Die. Регистриран: 27.Октомври.2009 Статус: Офлајн Поени: 6238 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Срот он
Нема среќа со женските...Де биле со “шини“, сега па оваа лезз... Околку темата... Сум чула дека хомосексуалноста е болест. Така не информираа наставниците... Перење на мозок е ова или не, незнам. Само знам дека секој си има право да одлучува што ќе прави со својот живот... Геј бракови-можеби! Дете израснато во геј брак-НИКАКО |
||
What the hell is going on?
-The cruelest dream, reality |
||
zamislena
Сениор Регистриран: 03.Јануари.2010 Статус: Офлајн Поени: 14566 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Добро ве информирале наставниците
Нормално е , природно е , здраво е .... да се развива љубов
помеѓу личности од различен пол....
Љубов со исти пол .... тоа е ... нездрава, да не речам ...
... ненормална љубов....
|
||
vlad0
Сениор Титула нема поради неплатени сметки Регистриран: 18.Ноември.2009 Локација: Македонија Статус: Офлајн Поени: 2263 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
љубов со ист пол е просто бљак
ми се лоши од самата помисла а камоли да го направам тоа.. нееееееееееееееееееееееееемааааааааааааааааааааа шаааааааааааааансииииииииииии |
||
volkswagen
Модератор Знам, комшивка ми е! Регистриран: 18.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 4820 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
можеби (дај боже) не е обратна, ама колку што знам јас не можи да биде нормална девојка кога насекаде изразува љубов само спрема другарка и... НЕмам ништо против, јас би можел и со 10 девојки наеднаш, не ми е тоа проблем, ама чисто сумњам дека таа ќе погледне машко (освен како другар) во догледно време... Ни ова не е јавно, ама пошто градов е 60 000 сосе кучиња, секој знае за секого и ништо не се докријува... така да... Литиум... па тоа е блага фаза бе, еј... напрчи се со усните и цмок со другарка ти... @тиги: многу пребирам, и ретко најдувам некоја што ги исполнува сите критериуми... и после обично од недела дена не можам да издржам фазла со неа и повторно сингл.... Белки... не е лез, се надевам дека само смета дека и е рано ( 16 години чупиште..) да почне да ги гледа машките и на друг начин |
||
Glenn
Сениор Тата-Мата Регистриран: 14.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 3166 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Ова се дешаваше уште јас кога одев во школо, женските се цмакаа во образ и муцка , поготово тие шмизлите, ама сега сите го прават тоа.
Погадно нешто и поантипатично нема мислам. Лигушење и лепење бацили по лице Изменето од Glenn - 31.Јануари.2010 во 13:49 |
||
Beauty fades, dumb is forever
|
||
Tiggy Vicious
Сениор Consume. Be silent. Die. Регистриран: 27.Октомври.2009 Статус: Офлајн Поени: 6238 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Да се гушнеш со некој...колку да го поздравиш-ДА! Ја го правам тоа.
Ама тоа лигавење, нема шанси. Освен ако не сум го/ја видела долго време. Изменето од tiggy_sparrow - 31.Јануари.2010 во 16:51 |
||
What the hell is going on?
-The cruelest dream, reality |
||
Marko Polo 1
Сениор venecijaner Регистриран: 20.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 9693 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Znaci site shmizli stanale? A ako go zamenat "cmakanjeto" so ubavo baknuvanje...? Изменето од Marko Polo 1 - 31.Јануари.2010 во 17:44 |
||
volkswagen
Модератор Знам, комшивка ми е! Регистриран: 18.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 4820 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
za toa i alarmiram |
||
ANITA11
Сениор Регистриран: 04.Јануари.2009 Статус: Офлајн Поени: 21488 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
gospod gi sozdal mazot i zenata i se grozam od t.n .ljubov od ,,istiot pol,,
|
||
abnormalen
Сениор ... Регистриран: 05.Април.2009 Статус: Офлајн Поени: 168 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
ама само............платонска!
|
||
Gluposta e najneobična od site bolesti - od nea NE pati bolniot tuku, SITE OSTANATI!
|
||
volkswagen
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
tuku aj neka mu e cestit praznikot () |
||
Внеси реплика | страница <12345 8> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |