![]() |
|
- 1001 Ноќ - Помогнете =( ! |
Внеси реплика ![]() |
страница <12345 22> |
Автор | |
pcelka ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 10.Март.2009 Статус: Офлајн Поени: 3326 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Вечерва многу кратко траеше, или мене ми се причини така
оти од Онур и Керим, не можев очи да тргнам
![]() и утре ќе ја има ......
![]() |
|
секој нов ден, носи нова надеж...
|
|
![]() |
|
maria_magdalena ![]() Сениор ![]() ![]() trouble seeker Регистриран: 25.Октомври.2007 Статус: Офлајн Поени: 8706 |
Кратко беше, место до 9 и пол во 9 заврши, а Онур е...ептен човек со стил.
|
|
МИСЛИТЕ СЕ ОСЛОБОДЕНИ ОД ДАНОК.
|
|
![]() |
|
pcelka ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 10.Март.2009 Статус: Офлајн Поени: 3326 |
кажи а .... тоа очите...леле... не сум видела поубави,
а кога ја гледа Шехерезад, каков блажен лик добива
![]() |
|
|
|
![]() |
|
maria_magdalena ![]() Сениор ![]() ![]() trouble seeker Регистриран: 25.Октомври.2007 Статус: Офлајн Поени: 8706 |
Epten...
![]() ![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
dan4o ![]() Нов член ![]() Регистриран: 13.Ноември.2009 Статус: Офлајн Поени: 23 |
![]() |
|
![]() |
|
Јас жена сум па и се восхитувам, убава е многу
![]() |
|
|
|
![]() |
|
вечерва, кога и ги донесе белите ружи..... ах.....
![]() си го замислувам и јас ..мојот принц... така
![]() |
|
|
|
![]() |
|
Да, да, тоа со букетот беше закон, ама и вчерашната сцена со коњите ноќе...
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
![]() ![]() ај ќе ја гушне.....
![]() ![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
kapo ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 31.Октомври.2009 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 126 |
zabega i majka mi po filmov ne dava muabet da i prais dodeka trae sekerezada. Preeska vidov edna scena i ne sfakam kako nekoj moze seriozno da go sfati filmot.Seherezada dava otkaz i sega sefot se kacuva na konj i ide na nekoja livada za tamu da go procita otkaznoto pismo.Zosto u kancelarija nema ambient
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
mrzla ![]() Сениор ![]() ![]() натурална девојка Регистриран: 14.Мај.2008 Статус: Офлајн Поени: 13330 |
ова е како кога се појави Kasandra
тешка зараза,јас па не ја пратам ![]() |
|
![]() |
|
BisernA ![]() Сениор ![]() Регистриран: 27.Јули.2008 Статус: Офлајн Поени: 4662 |
не знам дали спомнав тука, ама штета што го тргнаа титлувањето... многу нема да научат како се пишува шеХерезаД
![]() |
|
![]() |
|
NaturalBlonde ![]() Група ![]() ![]() Doll Domination Регистриран: 20.Ноември.2009 Статус: Офлајн Поени: 73 |
http://www.4shared.com/file/96278277/c5982e9a/Binbir_Gece-Soundtrack-Qitara.html?s=1 само оваа ја имам засега, ама ќе најдам уште некоја ![]() |
|
Our bodies are prisons for our souls. Our skin and blood, the iron bars of confinement. But fear not. All flesh decays. Death turns all to ash. And thus, death frees every soul.
|
|
![]() |
|
dan4o ![]() Нов член ![]() Регистриран: 13.Ноември.2009 Статус: Офлајн Поени: 23 |
![]() |
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <12345 22> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |