IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > Стил на живот > Филозофија и психологиjа
  Активни теми Активни теми RSS - Живот: без наука, филозофија, религија?
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

Живот: без наука, филозофија, религија?

Внеси реплика Внеси реплика страница  <123
Автор
Порака
anakin Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Unidentified Flying Object

Регистриран: 08.Август.2005
Локација: Machku Pichku
Статус: Офлајн
Поени: 18535
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај anakin Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 04.Октомври.2009 во 21:12
licno mi se dopagja razmisluvanje na DONIE DARKO
mnogu naprednal za toa vreme dodeka bil tuka
za nego golemo BRAVO i pozdrab
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.

Кон врв
Anarchy Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Фатенко

Регистриран: 19.Март.2009
Поени: 6676
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Anarchy Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 04.Октомври.2009 во 21:54
Originally posted by DDarko DDarko напиша:

Живот во религија - живот во илузија.
Живот во Вистинската Жива Религија, живот во Светлина!

Jas ni ednoto ni drugoto nemam. Imam zivot bez religija - i top si mi e голема%20насмевка
Кон врв
DDarko Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Миротворец

Регистриран: 14.Мај.2009
Поени: 4356
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај DDarko Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 04.Октомври.2009 во 23:23
абе шо ви стана со тоа ДОНИЕ ДАРКО хаха, зошто почнавте така да ме нарекувате веќе 2 личности?збунетост превод на доние?
Кон врв
anakin Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Unidentified Flying Object

Регистриран: 08.Август.2005
Локација: Machku Pichku
Поени: 18535
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај anakin Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 04.Октомври.2009 во 23:40
zivotot se sostoi od razmnozuvanje
treba da se zacuva vrsta
taka e kaj site zivi sustestva na ovaa planeta
no nie za razlika od niv, nesakame da sme samo za toa tuka, ne mozeme da se pomirime so toj fakt, pa izmislivme zabava, umetnost i filozofija, za da zivotot ni bide ZIVOT

i taka filozofija ni e navlezena vo site segmenti na zivotot i vo ljubovta i se razbira i vo sexot

nema seksanje bez filozofija, i koga ne mislime sepak e toa eden vid filozofija, taka narecena indiferentnost na promiskuitetot

Изменето од Анастеа - 05.Октомври.2009 во 10:54
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.

Кон врв
Rita.MD Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 25.Јули.2009
Поени: 719
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Rita.MD Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 05.Октомври.2009 во 19:44
Би бил мнооооооогу досаден. Да не речам празен.
Филозофијата не ми е до толку, али другите две... ...живот значат.
A religion that gives nothing, costs nothing, and suffers nothing, is worth nothing. - M. Luther
Кон врв
DDarko Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Миротворец

Регистриран: 14.Мај.2009
Поени: 4356
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај DDarko Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 06.Октомври.2009 во 09:16
Tochno zhivotot bez trite bi nemal smisol! среќа
Кон врв
Messenger Кликни и види ги опциите
Администратор
Администратор

Vo ovoj svet, no ne od ovoj svet

Регистриран: 21.Април.2006
Поени: 18208
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Messenger Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 06.Октомври.2009 во 14:12
E sega znaete kako zhiveele Adam i Eva pred da kasnat od drvoto...
Truth needs no laws to support it. Throughout history only lies and liars have resorted to the courts to enforce adherence to dogma.
Кон врв
zbunet Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Претседник Зеленковски

Регистриран: 24.Февруари.2007
Поени: 15549
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај zbunet Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 06.Октомври.2009 во 15:42
Samo nagonite mi znacat голема%20насмевка, tie umeat da me nagradat.
Кон врв
Indurain Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор

Регистриран: 17.Јули.2011
Поени: 308
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Indurain Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 27.Јули.2011 во 03:01
ke bide podobar......
Кон врв
ПодВодно Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 09.Декември.2007
Поени: 7391
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај ПодВодно Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 30.Јули.2011 во 16:01

Изменето од ПодВодно - 30.Јули.2011 во 16:04
Кон врв
Joshua_Tree Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 27.Јуни.2007
Поени: 6477
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Joshua_Tree Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 30.Јули.2011 во 16:27
...bea srekni,i del od majkata...

najstrasnoto vo seto ova gorenavedeno e toa sto tuka sekogas naseto mozoce pravi filmce za dominacija na vrstata....

ili vo edna recenica....POGRESNO DOZIVEANA DEFINICIJA
“Talk, talk, talk: the utter and heartbreaking stupidity of words.”
― William Faulkner, Mosquitoes
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај ПодВодно Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 30.Јули.2011 во 16:30

А?

Изменето од ПодВодно - 30.Јули.2011 во 16:32
Кон врв
Joshua_Tree Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 27.Јуни.2007
Поени: 6477
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Joshua_Tree Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 30.Јули.2011 во 16:33
pa ne bilo se da gi naucis kako definicija...tie sto ja stvarale i ja stvaraat ne je ucat...JA DOZIVUVAAT

ne mi se otvara nova tema...no ete prasanje

sto e povazno...da naucis ili da dozivees?

“Talk, talk, talk: the utter and heartbreaking stupidity of words.”
― William Faulkner, Mosquitoes
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај ПодВодно Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 30.Јули.2011 во 16:39
Јас си одговорив што мислам на темата. Ако овде немаш повеќе што да кажеш освен офтопик, отвори си нова, нема проблем
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <123
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,250 секунди.