|
Кој жанр на музика го МРАЗИТЕ??? |
Внеси реплика | страница <12345 13> |
Автор | |
Џо
Сениор Каубоец Регистриран: 17.Ноември.2009 Статус: Офлајн Поени: 2121 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Голема Благодарност што го постави текстот. -Го барав долго време. |
|
Radijator
Сениор Регистриран: 18.Ноември.2009 Статус: Офлајн Поени: 153 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
No problem!!!
|
|
морски
Сениор Регистриран: 24.Август.2006 Статус: Офлајн Поени: 178 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
турбо-фолк, чалга?!?
Very sh!ty music made by low-inteligent musiciants adicted to low-quality alcohol and preformed by guipsies and retarded whors(most often blond).The lyrics are cheesy and doesn't ring any bells...at all. Изменето од морски - 29.Декември.2009 во 12:57 |
|
Pending Approval Pending Approval Pending Approval Pending Approval Pending Approval Pending Approval Pending Approval Pending Approval Pending Approval Pending Approval
|
|
Anarchy
Сениор Фатенко Регистриран: 19.Март.2009 Статус: Офлајн Поени: 6676 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
пиштит дефиницијава за турбо
|
|
Valerija
Модератор Регистриран: 07.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 105588 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Turbo folk,bez razmizluvanje
|
|
Јакиот човек има само една слаба страна-жената што ја сака!
|
|
Radijator
Сениор Регистриран: 18.Ноември.2009 Статус: Офлајн Поени: 153 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
Just because i see the world with my own eyes, that doesn't make me a sinner !!!
|
|
Perfekt BoI
Нов член Регистриран: 29.Декември.2009 Статус: Офлајн Поени: 19 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Е како со неможам метал да поднесам луге не знам...Тоа сектите со косиста наркомани замрсени...уф се згрозив...ПА срамота е добро даи бидете реални 21 век е.
Црно ми облекол таму коса пустил и ајдеее демони, ѓаволи, 666 врескајне. Абе ке ги озстрижам некој ден сите!!!!! |
|
Tiggy Vicious
Сениор Consume. Be silent. Die. Регистриран: 27.Октомври.2009 Статус: Офлајн Поени: 6238 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Мешаш баби и жаби перфектен... Зар луѓето го осудуваш според изгледот!? Металот не е тоа... Металот е лудачка ствар за стереотипи, како тебе |
|
What the hell is going on?
-The cruelest dream, reality |
|
Perfekt BoI
Нов член Регистриран: 29.Декември.2009 Статус: Офлајн Поени: 19 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
tiggy sparoww тебе не те осодувам се кладам дека убаво изгледас како што му доликува на девој4е. Убафко, средено, нашминкано...А, не црно цела, коса до гзот мрсна, и некоа блуза таму со ѓавол!!!
Мозеби и јас делувам пренападно ама одвратна ми е таа појава. |
|
volkswagen
Модератор Знам, комшивка ми е! Регистриран: 18.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 4820 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
еве ти ексклузиван шанса да првиш муабет со еден од тие металците....
Луѓе, којзнае што ви се врти во главите во врска со нас И што ако е 21 век, треба да се облекувам како новогодишна елка? Дај не заебавај, што е според тебе реално? Долга и мрсна коса се различна работа бе брат... 90 % од девојките имаат долга коса, што и нив не му викаш дека се замрсени? Колку од познативе рапери се дрогираат , а колку од металците? МИслам дека си преполн со предрасуди.... глупаво е да не прикажуваат како наркомани, неизмиени и безверници ако имале поинаков стил на облекување.... И кој сте вие пак да судите дали ние чиниме или не, и кој си пак ти за да не стрижиш? Како би било сега јас да бидам против тебе не пишуваш правилно Тоа размислување не враќа во среден век, не нашиот стил на облекување нема лутиш, ама така мислам Изменето од volkswagen - 03.Јануари.2010 во 13:58 |
|
zabegan
Модератор Другарот на Мона Лиза Регистриран: 06.Април.2007 Статус: Офлајн Поени: 9774 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
плус имаш разlika од метал до метал
едно е треш, друго е гот-дум таму некои мешавини а и ќе се содласам со тиги и фолксваген |
|
размисли пред да напишеш глупост
|
|
Tiggy Vicious
Сениор Consume. Be silent. Die. Регистриран: 27.Октомври.2009 Статус: Офлајн Поени: 6238 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Не сум нашминкана, ретко се средувам (мислам на шминка, тртки-мртки), се носам во црно, имам носено блузи со `ѓавол`...И сега!? Ај вака да те прашам, ти што слушаш!? |
|
|
Tiggy Vicious
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Болдираново ти беше ептен јако Перфект БоИ, ако се металци, ако слушаат друга музика за разлика од тебе и се облекуваат така што ќе се издвојуваат од масата, не значи дека се изроди! |
|
|
vlad0
Сениор Титула нема поради неплатени сметки Регистриран: 18.Ноември.2009 Локација: Македонија Статус: Офлајн Поени: 2263 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
мразам народно турбо фолк џез класика и хип хоп
|
|
Која е таа љубовна состојка која не држи поврзани за оние кои ги сакаме и покрај тоа што ни нанесуваат многу голема болка?!
|
|
Внеси реплика | страница <12345 13> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |