|
СДСМ да ја разобличи недемократската власт на ВМРО |
Внеси реплика | страница <12345 23> |
Автор | ||
mileg
Сениор Регистриран: 13.Јули.2008 Статус: Офлајн Поени: 1758 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Sakam da dadamn edno obrazlozenie kako inicijator na ovaa tema.
-Ovaa sto go pravi BC so negovata partija SDSM toj ja vodi na loso drzavata a i toj 18 god koga bese na vlast nisto ne napravo.Ovaa e stariot Branko sto go znaeme pred 18 god koga za negovo vreme nastana aferata narecena Oktopod koga ukrade od graganite iljadnici milioni evra.Inaku narodot koj mu veruva na crvenkovski ne znae na kakov politicar veruvaat.Nikolka Gruevski e politicar na koj mu veruvaat site gragani na Republika Mkedonija,a mozebi i vo cela nasa dijaspora. |
||
Andjelina
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Miss High Hill’s Регистриран: 07.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 14129 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
а можеби и во цел свет му веруваат
абе Николче је најбољи |
||
Никогаш не научив дали е подобро да носиш патики или штикли кога ќе тргнеш во потрага по делот од душата кој ти недостасува
|
||
Ninja 35
Модератор Регистриран: 24.Февруари.2009 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 17840 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Nikoj ne vi zabranuva da mu veruvate....Samo ostaj te ne NAS sto ne mu veruvame i ne ne ubeduvajte deka e dobar...
Tri godini se dovolno vreme za dokazuvanje, a osven mackanje oci i ubavi zborovi, nisto konkretno ne se custvuva...Toa sto go davaat na edno mesto, go zemaat na drugo...pa taka, se e isto kako prethodno, duri i poloso...
PS...I pisuvaj tuka na temava, prestani so LP....
|
||
Ако ти изгледа премногу лесно , имаш некаде згрешено !!!
|
||
Ateist
Сениор Регистриран: 01.Јуни.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 757 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Колку да не трескаш глупости по форумиве, од 19 год самостојна македонија ДПБНЕ е 9 на власт, а колку е сработено се гледа, не носиме сите розови наочари како тебе. Изменето од Ateist - 27.Август.2009 во 01:53 |
||
Да бидеш верник е исто како да си слеп, а да раскажуваш за светлината (Атеист)
|
||
Анастеа
Администратор ПИПИ долгиот чорап Регистриран: 07.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 35441 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Милег, не знам веќе колку пати те опоменав денеска: не спамирај и престани да ги убедуваш членовите исклучиво во исправноста на твоите ставови!
Почитувај го туѓото мислење! |
||
DameMak
Сениор Регистриран: 24.Јуни.2009 Статус: Офлајн Поени: 617 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Умреа времињата кога гласавме „со емоции“ или со паролата „Не е важно кој ќе биде на власт, туку ај да гласаме да ги не биде овој или оној“. Сега луѓето гласаат со мотивацијата „гласам за оној од кој ќе имам најголема корист“. Од тој аспект,
Изменето од DameMak - 27.Август.2009 во 08:15 |
||
монте кристо
Сениор THERE CAN BE ONLY ONE Регистриран: 26.Мај.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 6869 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
- ја зголеми армијата вработени во администрација - од таквоото ќе го полнат буџетот , цел буџет на плати се троши , катастрофа
- Целосна партизација на општеството - барем сдс не биле толку жестоки во реваншизмот , знам лично членови од сдс ако ги видат низ град со возила полицијата има налог да ги “нареди“ колку шо треба и не треба - списоците за гласање за изборите , каде што секој член од вмро мораше да однеси список со 25 или 50 сигурни гласачи обезбедени со лични податоци (сталинистички методи и нарушшување на приватноста на граѓаните) - аферитее со млекарата е бетер од тат , за тата ја обвинуваат сдс и им ги зеде заштедите, во сведмилк ќе им го земат имотот -МОШЕ БАУМ - направи реда други мултимилионски штети низ македонија , тој е увезен од вмро да им гарантира откуп на земјоделските производи , а после ги из**** земјоделците со “гарантираниот“ откуп - повеќе нема од кај да крадат , па крадат директно од буџетот - нема појќе окти и телекоми , преку зделките за споменици или бог ти знај шо , ако една фонтана кошта 15.000 еур тие ја прават 150.000 еур јасно ви е ко ден . по тендерите се уште се работи со подизведувачи - лажење на народот преку медиумите - и маВите деца знаат што прават веќе . Онолку многу лажење и манипулација со бројки никој не правел , кај им се лицата да излезат сега на телевизија . - сите ги наполнија бечвите ко се врати бране , бране е најопасната фигура на македонската политичка сцена - искрено не ме радува ситуацијата во државава било со кољо било со бране Изменето од Анастеа - 27.Август.2009 во 09:55 |
||
во овие години што следат , ќе видиме дали европа и христијанството ќе се спасат . И ТИ !!! можеш да помогнеш . ОД НАС СИТЕ ЗАВИСИ .
|
||
монте кристо
Сениор THERE CAN BE ONLY ONE Регистриран: 26.Мај.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 6869 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
да зборам реално вмро на старт ептен ме бендисаа со работата со спроведување на реформи , добар дел се средија некои работи внатре во државата , арно ама после по патот негде се изгубија и од ко се опуштија почнаа со пустошење како и сите други претходници , каква штета и тоа народот секогаш го казнува
|
||
во овие години што следат , ќе видиме дали европа и христијанството ќе се спасат . И ТИ !!! можеш да помогнеш . ОД НАС СИТЕ ЗАВИСИ .
|
||
mileg
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
||
anakin
Сениор Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
ми се допадна многу 11. цел народ ќе гласа за Б.Ц., затоа што Гјуро не‘ прекрсти ФИРОМ ајде дополнете уше Изменето од anakin - 27.Август.2009 во 10:50 |
||
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
||
Vlad Tepesh
Сениор Регистриран: 07.Април.2008 Локација: Romania Статус: Офлајн Поени: 540 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
~,,~A SVED MILK-koj go realizira proektot~,,~ I na MOSHO BAUM koj mu ja prodade mlekarata za edno ojro ,A si zamina so 2 Milioni na Dzep ~,,~ Vo chie vreme padna cenata na prascite i se unishti stochniot Fond vo site granki A? ~,,~ Vo chie vreme denes se Uvezuva smrznato Meso se razmrznuva i se prodava kako svezho vprochem toe e praksa kaj site Vladi do sega ~,,~ I da ne redam ushte propusti od zemjodelskata granka... More site vo ista tikva prdat...
|
||
http://protravelguide.com/Images/VladTepesDraculaBranCastle.jpg
|
||
abnormalen
Сениор ... Регистриран: 05.Април.2009 Статус: Офлајн Поени: 168 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
||
Gluposta e najneobična od site bolesti - od nea NE pati bolniot tuku, SITE OSTANATI!
|
||
Vlad Tepesh
Сениор Регистриран: 07.Април.2008 Локација: Romania Статус: Офлајн Поени: 540 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
~,,~Sved Milk neli beshe svoeviden Ohtopod ili ne Hobotnica beshe toa eeeeheheee~,,~
|
||
http://protravelguide.com/Images/VladTepesDraculaBranCastle.jpg
|
||
mileg
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Vo vrska sto go kaza toa BC zdeka ke gi prevzeme site merki za da ja srusi vlasta sakam da kazam deka ovaa ne odi kon doba drzava.Toj znaci saka d ja urne ovaa drzava i da ja donese do edno nesakano dejstvo i do propast na drzavata.Tie 18 god koga bese na vlast toj kako sto kazav i prethodno ja ukrade cela drzava a parite si ostanaa vo negoviot zeb.Inaku ako dojde toj na vlast na Makedonija ke i bide poloso,bidejki uste poveke ke se pocuvstvuva ekonomskata kriza.
|
||
Внеси реплика | страница <12345 23> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |