|
Скопје најубавиот град во светот! |
Внеси реплика | страница <12345 32> |
Автор | ||
bosab
Сениор the greatest legs in the world Регистриран: 21.Јануари.2006 Статус: Офлајн Поени: 11079 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
||
maja
Сениор Убавицата и ѕверот Регистриран: 28.Мај.2005 Локација: Italy Статус: Офлајн Поени: 13127 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Bez konk*rencija za mene e najdobar, od Ostrovo-Aerodrom-Novo Lisice
|
||
[IMG]http://img140.imageshack.us/img140/2444/2csa0.gif">[IMG]http://img20.imageshack.us/img20/3669/zt6uzj6n8sin4.gif">
|
||
oblachinja
Сениор Регистриран: 12.Март.2006 Локација: United Kingdom Статус: Офлајн Поени: 4990 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Taka de...aj poradi brza i centar ke go spomneme
|
||
|
||
brza
Сениор Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
eden kiss za tebe,............................"prijatelski",...........
|
||
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
Mokjta od sekogash privlekuvala lugje so nizok moral.-Albert Einstein |
||
bomboni
Сениор Регистриран: 06.Јануари.2006 Локација: Czech Republic Статус: Офлајн Поени: 215 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Mene Skopje mnogu mnogu mi se svigja. Znam deka ima mnogu mani no toa e vina na lugjeto, a ne na gradot. A toa sto go nudi e super. Moram da kazam kako grad za ziveenje (vo nekoja po-ok sredena situacija so drzavata) si go sakam skopje i bi sakal da se vratam.
|
||
Мече
Сениор Регистриран: 21.Април.2006 Локација: Marshall Islands Статус: Офлајн Поени: 224 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Заради немањето многу избор во поглед на вработување,перспектива во другите градови многу луѓе против своја волја живеат во Скопје- еден од нив сум и јас за жал .
|
||
oblachinja
Сениор Регистриран: 12.Март.2006 Локација: United Kingdom Статус: Офлајн Поени: 4990 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
SKOPJE-tuka sum rodena...tuka ziveam i sekoe katce si go sakam.... Изменето од beleg |
||
|
||
Antiqua
Сениор Регистриран: 31.Март.2006 Статус: Офлајн Поени: 1790 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Isto i jas! |
||
Veni Vidi Vici
|
||
blue
Сениор Регистриран: 17.Октомври.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 5922 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
јас не баш секое катче, има и многу језиви катчиња низ Скопје, ама генерално срцка град е ако знаеш да му ги искористиш потенцијалите |
||
oblachinja
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Ama jas si go sakam...
|
||
|
||
blue
Сениор Регистриран: 17.Октомври.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 5922 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Кога заминав за подолго време од Скопје, сватив дека ми недостига секоја негова улица, секое ќоше, секој еден дел од денот во него...но рака на срце, има и гаднички скопски предели
|
||
interist_99
Нов член Регистриран: 14.Јануари.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 32 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
јас бев во Истанбул пред една недела,право да ви казам не ми се доагасе во Скопје кога видов сто се има таму а овде тоа го нема |
||
TeAcHeR fOr FoOtBaLL
|
||
Ghost
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Universe is my limit Регистриран: 30.Септември.2005 Статус: Офлајн Поени: 6109 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
еве јас сум македонец, но и тоа како се срамам што сум од Македонија.... |
||
MACEDONIA - LAND OF SUPERIOR NATION
|
||
brza
Сениор Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
pa i jas toa celo vreme vi go kazuvam ,BE,....ama vie se gordeete so toa,........bog da chuva ,.,..shto se nema da vidish,....!
|
||
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
Mokjta od sekogash privlekuvala lugje so nizok moral.-Albert Einstein |
||
Внеси реплика | страница <12345 32> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |