|
Кујната за Иванов изеде 160.000 евра |
Внеси реплика | страница <123 |
Автор | |
novace
Сениор Регистриран: 06.Август.2007 Статус: Офлајн Поени: 3067 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
И не само председателите..сите државни фунционери ги фаќа истата „болест„..без исклучок.
И решението е ...чинам..укинување на сите можни и неможни привилегии..на сите фунционери и фунционерчиња..ВЕДНАШ со напупатање на државната функција..и враќање во обичниот живот..
Само во тој случај и ќе ги прават нештата да бидат поблагопријатани за обичните граѓани..оти со напуштањето на фунцијата и тие (веднаш) такви треба да постанат..
Е сега дали е сето ова можно??
Некои велат да да да да..а некои пак...си ја нишаат главата!!!
|
|
Не сум доктор , ама стално сум опкружен со пациенти
|
|
Popi
Сениор Регистриран: 06.Април.2009 Статус: Офлајн Поени: 1664 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ajdeee...sega i zalacite ke mu gi brojat. (ccccc....)
|
|
МАРШАЛ
Сениор ГРОБАР ДО ГРОБА Регистриран: 06.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 44396 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
navistina .... sto e za ovaa drzava takov siten trosok kako sto e novata rezindencija i sve ona sto sleduva uz nea ........ koga mozat da se trosat pari za smizli , bikovi i razno - razni " umetnicki " dela , sto ne bi se proarcilo od budjetot i na nesto za noviot pretsedatel ... iako , kje poftoram , za nego kje bese dovolno da se iskoristi i del od parkot nasproti sobranieto ........
|
|
brza
Сениор Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
Mokjta od sekogash privlekuvala lugje so nizok moral.-Albert Einstein |
|
Ninja 35
Модератор Регистриран: 24.Февруари.2009 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 17840 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Затоа не дојде Сејдиу....
Страв му е да не скрши некое тенџере.... |
|
Ако ти изгледа премногу лесно , имаш некаде згрешено !!!
|
|
Andjelina
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Miss High Hill’s Регистриран: 07.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 14129 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
цифри фрчат на сите страни......за тенџериња...за чаши....за паркови...не спомнаа ли колку перални имаат низ тоа вилата?...за перење пари де....
|
|
Никогаш не научив дали е подобро да носиш патики или штикли кога ќе тргнеш во потрага по делот од душата кој ти недостасува
|
|
Ninja 35
Модератор Регистриран: 24.Февруари.2009 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 17840 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Пералните не ги чуваат таму....
Во влада им се.... |
|
|
|
Andjelina
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Miss High Hill’s Регистриран: 07.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 14129 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ех во влада...што побрзо да стават таму...има толку многу перални што мора некоја да сместиле и кај Хорхе...
|
|
Никогаш не научив дали е подобро да носиш патики или штикли кога ќе тргнеш во потрага по делот од душата кој ти недостасува
|
|
Ninja 35
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
И тоа што викаш... Колку е збунет, ќе мисли дека се џубокси...
|
|
|
|
mamamd
Сениор Почесна конзулка Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 25679 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ne znam za kujnata, ama za ova znam deka mora pod hitno da se odvojat pari. Sramota e ako ova e vistina
|
|
brza
Сениор Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
,..e , pa,..neka si ja prodade kujnata,...pa, neka si ja "popravi" strujata,..ili i za toa ke "potroshat" pola milon ,..evra ,..normalno,..
|
|
|
mamamd
Сениор Почесна конзулка Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 25679 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Тек сега знам дека ништо не знам односно ништо не разбрав. Каде с епресели претседателот на Македонија, во новата или во старата палата???
Иванови се преселија во резиденцијата на Водно |
|
brza
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
pravo da kazam,..mene ich ne me boli ,..kade se preselile,..
-tolku pari,..ne veruvam deka koshta i kujnata vo ,..belata kukja,..na chovekot,..,..za koj ,dali voopshto ima nekoj na svetot shto ne chul za nego,..a, ne za nekoj ,..anonimus,...kako ovoj tuka,.. |
|
|
Внеси реплика | страница <123 |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |