![]() |
|
Што готвиме денес? |
Внеси реплика ![]() |
страница <12345 63> |
Автор | |
lane62 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 08.Април.2009 Статус: Офлајн Поени: 7583 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ps .idam
![]() |
|
Daj više odmora jeziku nego rukama!
|
|
![]() |
|
lane62 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 08.Април.2009 Статус: Офлајн Поени: 7583 |
hahha...denes nema pravenje rucek....skara na planina.....mazite ke ja pravat....a nie zenite ke uzivame
![]() |
|
|
|
![]() |
|
pcelka ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 10.Март.2009 Статус: Офлајн Поени: 3326 |
Ловечка...!!!
![]() |
|
секој нов ден, носи нова надеж...
|
|
![]() |
|
Glenn ![]() Сениор ![]() ![]() Тата-Мата Регистриран: 14.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 3166 |
Денес Лазања
![]() |
|
Beauty fades, dumb is forever
|
|
![]() |
|
mamamd ![]() Сениор ![]() ![]() Почесна конзулка Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 25679 |
Za eden del od semejstvoto- rasturena drob sarma, a za drugiot del gra[ok so teletina
![]() |
|
![]() |
|
abnormalen ![]() Сениор ![]() ![]() ... Регистриран: 05.Април.2009 Статус: Офлајн Поени: 168 |
жена ми готвеше мусака
![]() |
|
Gluposta e najneobična od site bolesti - od nea NE pati bolniot tuku, SITE OSTANATI!
|
|
![]() |
|
polneti piperki:ama so izvarok , jajce i rendana salama
se preliva so sos od patlidzani i pece vo rerna.
|
|
|
|
![]() |
|
blackeye ![]() Сениор ![]() ![]() The Body Регистриран: 24.Август.2007 Статус: Офлајн Поени: 4058 |
a denes jas gotvam pileski prsti so bel sos od bukovki
![]() |
|
Ne znam kako da pobegnem
od sna, I ne znam dal' te iko voli kao ja, Al' ne bi ova noc tako bolela, Da me nisi volela.... |
|
![]() |
|
a kako go pravis sosot?
![]() |
|
|
|
![]() |
|
blackeye ![]() Сениор ![]() ![]() The Body Регистриран: 24.Август.2007 Статус: Офлајн Поени: 4058 |
obicen bel sos so pavlaka...ama namesto sampinjni stavam bukovki, zosto na site im bile povkusni...potprzuvam sitno seckan kromid, gi przam i pecurkite, prethodno potprzuvam brasnence 2-3 lazicki i varam kocka supa(pileska denes zosto kombiniram so pilesko, ako e so svinsko ili telesko so teleska supa) ja dodavam supata vo brasnoto, krckam 5 minuti i toa go dodavam na pecurkite..krckam taka 15 minuti na tivko, pre serviranje dodavam pavlaka...i tolku...se slucuva sosot so lebce da si go izmakaat a mesto da go ostavat |
|
Ne znam kako da pobegnem
od sna, I ne znam dal' te iko voli kao ja, Al' ne bi ova noc tako bolela, Da me nisi volela.... |
|
![]() |
|
![]() |
|
|
|
![]() |
|
![]() ![]() |
|
Ne znam kako da pobegnem
|
![]() |
|
mi trebaat recepti za nesto interesno od testo...kiflicki...pogacici...taka nesto...da se lapni goltni
![]() |
|
|
|
![]() |
|
Glenn ![]() Сениор ![]() ![]() Тата-Мата Регистриран: 14.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 3166 |
Денес колбаси свински и помфрит, салата нешто такво....
|
|
Beauty fades, dumb is forever
|
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <12345 63> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |