![]() |
|
Дали е подобар бугарски или грчки пасош? |
Внеси реплика ![]() |
страница <12345 19> |
Автор | |||
novace ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 06.Август.2007 Статус: Офлајн Поени: 3067 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
Велиш АКО..се отворат..а јас (повторно) ти велам НЕМА ДА СЕ ОТВОРАТ..се поради и се додека има такви како тебе ...кои едвам чекаат да „изигруваат„ европејци..а оние таму ...такви не сакаат..дали тоа можеш (конечно) да го сфатиш..а?
![]() |
|||
Не сум доктор , ама стално сум опкружен со пациенти
|
|||
![]() |
|||
orlov ![]() Сениор ![]() ![]() army veteran 2001 Регистриран: 26.Јули.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 11342 |
||
Што се трудиш? Нема потреба. Човекот си влегол во некоја шема, а шемаџии кај нас бог ги створил и повеќе одошто ни требаат, и попусто е да си го трошиш времето на него. ![]() ![]() |
|||
,,СЕКОГАШ ВО СЛУЖБА НА ТАТКОВИНАТА,,
|
|||
![]() |
|||
becenevem ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 27.Септември.2007 Статус: Офлајн Поени: 2108 |
||
abe najdobro e da imas licna karta na minister
|
|||
![]() |
|||
lane62 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 08.Април.2009 Статус: Офлајн Поени: 7583 |
||
i diplomatski pasos...
ne znam samo zosto ja snema slikata
![]() ![]() |
|||
Daj više odmora jeziku nego rukama!
|
|||
![]() |
|||
orlov ![]() Сениор ![]() ![]() army veteran 2001 Регистриран: 26.Јули.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 11342 |
||
Najdobro e da si MAKEDONEC i da se grizjish za idninata na Makedonija. A, Pasosh ne ti treba. |
|||
,,СЕКОГАШ ВО СЛУЖБА НА ТАТКОВИНАТА,,
|
|||
![]() |
|||
да бе ![]() Сениор ![]() ![]() О’ Дабштајн Регистриран: 10.Април.2009 Статус: Офлајн Поени: 5367 |
||
наjдобре ако некоj ги има и двата да каже како е
![]() |
|||
![]() |
|||
Marko Polo 1 ![]() Сениор ![]() ![]() venecijaner Регистриран: 20.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 9693 |
||
![]() |
|||
![]() |
|||
Палестинец ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 24.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 12129 |
||
Не знам кој е подобар, ама знам кој е најлош....македонскиот...подобро и да го немаш....
|
|||
![]() |
|||
Anarchy ![]() Сениор ![]() ![]() Фатенко Регистриран: 19.Март.2009 Статус: Офлајн Поени: 6676 |
||
patriotska ni e temata, pa vo taa nasoka i komentarite ![]() Изменето од bounty_hunter - 04.Мај.2009 во 02:39 |
|||
![]() |
|||
Omar ![]() Сениор ![]() ![]() Too young to die... Регистриран: 22.Февруари.2009 Статус: Офлајн Поени: 12633 |
||
Kako sto jas znam a zainteresiran sum da izvadam drug pasos, znam deka za bugarski se ceka i 3 a i poveke godini, i kosta nekade od 300 -500 evra, grckiot e mnogu poevtin i pobrzo se dobiva --- onda grcki, iako ja mrazam Grcija, sepak toj pasos mnogu ke mi pomogne....
![]() |
|||
![]() |
|||
Polar Bear ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 04.Декември.2007 Локација: Канада Статус: Офлајн Поени: 1152 |
||
![]() КАНАДСКИ
|
|||
![]() |
|||
![]() |
|||
Pacifist ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор ![]() ![]() Регистриран: 28.Јули.2008 Локација: Switzerland Статус: Офлајн Поени: 1618 |
||
i kaj mozes da ides so toj pasos ????????
|
|||
....INDEPENDENCE IS BETTER THAN SEX...
http://www.youtube.com/watch?v=7c7GdLlVrwo&feature=related |
|||
![]() |
|||
МАРШАЛ ![]() Сениор ![]() ![]() ГРОБАР ДО ГРОБА Регистриран: 06.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 44396 |
||
samo na kosovo i vo srbija
![]() |
|||
![]() |
|||
lane62 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 08.Април.2009 Статус: Офлајн Поени: 7583 |
||
lele kako se iznervirav.
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Изменето од lane62 - 04.Мај.2009 во 14:07 |
|||
Daj više odmora jeziku nego rukama!
|
|||
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <12345 19> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |