|
ИДЕНТИФИКАЦИЈА |
Внеси реплика | страница <1234> |
Автор | ||
bijonse1
Сениор bella Madonna Регистриран: 14.Јануари.2009 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 16521 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Ok razmisluvas..... i jas go mislam istoto....... moze da imam nekoj idol.... da bidem vosh*tena od nekoja karakterna osobina.... ama da se identifikuvam so taa osoba???? Jok ......jas sum jas....i tocka !!! A uostalom sto mi fali...barem jas sum originalna.... site drugi vo javnosta se edno...... a doma se drugo.... pih... i toa mi e identifikacija?? p.s. ovde treba da sledi postirana MOJA slika ....... Изменето од bijonse1 - 23.Април.2009 во 17:49 |
||
Anarchy
Сениор Фатенко Регистриран: 19.Март.2009 Статус: Офлајн Поени: 6676 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
A sto demek nie sto imame postirano sliki toa znaci deka nemame svoe jas i deka sakame da bidime kako tie na slikite??? of gospod da cuva... Ubavo si ima napisano Lithium, ama treba da procitate... "Со кого се поисоветувате вие? На кого му се восхитувате или сакате да бидете како него/неа? Може и со слики " |
||
bijonse1
Сениор bella Madonna Регистриран: 14.Јануари.2009 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 16521 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Pa i jas dragi moj baunty_hunter toa velam......
deka go procitav naslovot na temata IDENTIFIKACIJA ....... i mojot odgovorot e namesto....... "Identifficacio" prestravuva latinski zbor sto znaci ISTO ili identicno so nesto , nekoj predmet ili nekogo..... A "da se vosh*tuvame na nekogo ili nesto "......toa e veke drug poim........nema vrska so identifikacija...a najmalku "da se bide kako nego ili nea".......toa pa bas nema vrska so identifikacija...... Eve ti prost primer.....vozis kola......OP! te zastanuva policaec.....Dobar den!!! Ve molam , vasite dokumenti za identifikacija !!! A jas ke mu dadam.... sto?? Slika od Madonna ?? Ili mojata LICNA KARTA ?? |
||
Lithium
Сениор Регистриран: 01.Декември.2008 Статус: Офлајн Поени: 9407 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Апсолутно точно, ама во психологијата идентифиацијата е употребена и како:
|
||
lotus flower
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Регистриран: 08.Септември.2008 Статус: Офлајн Поени: 6937 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Yoko Ono
|
||
~Live the life you love, love the life you live~
|
||
becenevem
Сениор Регистриран: 27.Септември.2007 Статус: Офлајн Поени: 2108 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
manov tomi
ul. m.mitevski br. 11 t.pole 14-12-1968 |
||
fragola
Сениор Регистриран: 02.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 3829 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
...so konjot se identifikuvam. Изменето од fragola - 19.Јуни.2009 во 18:30 |
||
I get enough exercise...just pushing my luck.
|
||
lotus flower
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Регистриран: 08.Септември.2008 Статус: Офлајн Поени: 6937 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
исто и со Heidy Klum
Изменето од lotus flower - 28.Јуни.2009 во 10:02 |
||
~Live the life you love, love the life you live~
|
||
Sho-Sana
Сениор Регистриран: 24.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 2944 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
||
Ако сретнеш човек со кој:
- вреди да зборуваш а не зборуваш, си го изгубил човекот, - не вреди да зборуваш а зборуваш, си го изгубил зборот. Мудриот човек не ги губи ни човекот ни зборот. Конфучиe |
||
Sho-Sana
Сениор Регистриран: 24.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 2944 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
||
Ако сретнеш човек со кој:
- вреди да зборуваш а не зборуваш, си го изгубил човекот, - не вреди да зборуваш а зборуваш, си го изгубил зборот. Мудриот човек не ги губи ни човекот ни зборот. Конфучиe |
||
pagane
Сениор Регистриран: 21.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 13044 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
секогаш сум сакала да можам да дигам конь со една рака. |
||
anakin
Сениор Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
si nedostasuvam tuka na forumov jbg
|
||
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
||
pagane
Сениор Регистриран: 21.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 13044 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
и сега...и сега... |
||
zbunet
Сениор Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Tome od pivara e legenda pogolema od bilo koja istoriska licnost na nasive prostori
Изменето од zbunet - 07.Октомври.2009 во 13:52 |
||
Внеси реплика | страница <1234> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |