![]() |
|
Соња Тарчуловска пее за Тодор Александров |
Внеси реплика ![]() |
страница <1234> |
Автор | |
ZoraNaSlobodata ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 03.Јуни.2008 Статус: Офлајн Поени: 3392 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Ај не тропај зелени,прибери се во Белград.И зборај македонски не српски,југокомуњарското време помина,нашите херои никој нема да ни забрани да си ги славиме повеќе.
Изменето од ZoraNaSlobodata - 15.Февруари.2009 во 15:01 |
|
За нея ние живеемъ,за нея ние мремъ!
|
|
![]() |
|
ZOTE ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор ![]() ![]() Регистриран: 26.Мај.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 627 |
Некој навистина сака д аго оживее врховизмот во македонија и да не бугаризира и преку музика .Ова вмро нема благе везе со макеоднците.
|
|
![]() |
|
gabriel ![]() Нов член ![]() Регистриран: 11.Февруари.2009 Статус: Офлајн Поени: 14 |
BRAVO SONJA CESTITKI ZA VAS ZA IZGLEDOT ZA PEENJETO ZA PESNATA TEKSTOT OSTANAV BEZ ZBOROVI!BRAVO I POZDRAV DO JOHAN SO NEGO SME
![]() |
|
![]() |
|
makedonija75 ![]() Нов член ![]() Регистриран: 09.Февруари.2009 Статус: Офлајн Поени: 12 |
Соња беше екстра на Гоце фест...
Одличен сценски настап со комити на сцена, прекрасен изглед, одлична песна, феноменален текст.... Чиста десетка |
|
![]() |
|
gabriel ![]() Нов член ![]() Регистриран: 11.Февруари.2009 Статус: Офлајн Поени: 14 |
bas ke go sledam festivalot me interesira temata za aleksandrov
![]() |
|
![]() |
|
makedonija75 ![]() Нов член ![]() Регистриран: 09.Февруари.2009 Статус: Офлајн Поени: 12 |
Гоце фест 2009 е во сабота од 20.30 на Македонска телевизија. Инаку, фестивалот годинава одбележува 20 годишен јубилеј.
Соња веројатно настапува со КУД Никола Јонков Вапцаров. |
|
![]() |
|
Анастеа ![]() Администратор ![]() ![]() ПИПИ долгиот чорап Регистриран: 07.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 35441 |
Не заборавајте дека темава е во подфорум Музика.
|
|
![]() |
|
MAKEDONIJA NA MAKEDONCITE
|
|
![]() |
|
ZoraNaSlobodata ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 03.Јуни.2008 Статус: Офлајн Поени: 3392 |
![]() Смрт или Слобода!За Македонија! ![]() За неа живееме за неа мреме! ![]() |
|
|
|
![]() |
|
da be ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 20.Јуни.2008 Статус: Офлајн Поени: 101 |
![]() |
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
Definitivno Makedonskata populacija ne si ja znae istorijata!ja podrzuvam Sonja za hrabrosta sto ja pokaza ne slusnav do sega da ispee nekoj za Makedonskiot Heroj i GOLEM komita Todor Aleksandrov
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Соња покажа и докажа дека од младата генерација естрадни уметници остана една и единствена, без вулгарности, без нападност пред публиката, без наметливост и достоинствена.... Никогаш не се туркаше по фестивалите за да добива награди. Својата кариера ја градеше без т.н. менаџери, без поддршката од компании и спонзори, без Македонската радиотелевизија.
Ја поддржувам и и честитам на песната за Александров. Време беше некој да сес ети и она овој македонски великан. |
|
![]() |
|
македонист ![]() Нов член ![]() Регистриран: 29.Јануари.2009 Статус: Офлајн Поени: 6 |
Точно.
Темата е Соња Тарчуловска и песната што Талески и Ливрински и ја направија - "За Александров". |
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1234> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |