![]() |
|
По Скопски да се чепнеме,плеснеме,погалим |
Внеси реплика ![]() |
страница <12345> |
Автор | |
Drlja ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 24.Октомври.2006 Статус: Офлајн Поени: 3373 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
или често слушам "се онадивте ли?!?"
![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
ZoraNaSlobodata ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 03.Јуни.2008 Статус: Офлајн Поени: 3392 |
Jas dosta pridonesov za temata,vi kazav mnogu bitolski "izrazi"
![]() Inaku eve uste eden od prostackite:"Mu go klade?" |
|
За нея ние живеемъ,за нея ние мремъ!
|
|
![]() |
|
paris25 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 16.Мај.2006 Статус: Офлајн Поени: 969 |
klecna nesto
![]() |
|
![]() |
|
Majkl ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 20.Јуни.2008 Статус: Офлајн Поени: 3019 |
Најкоректно ми звучи да се плеснеме. Другото се сељачки изрази без трошка сензуалност во себе... Ах, златен english!
|
|
![]() |
|
blue666 ![]() Сениор ![]() Регистриран: 28.Ноември.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 4465 |
...sakas da kazes "f**k me"...
![]() ![]() |
|
![]() |
|
FERARI ![]() Група ![]() Регистриран: 03.Јануари.2009 Статус: Офлајн Поени: 40 |
LEPOTANI I JEPOTICI DAJ DA IZBEREME EDEN NAJ,NAJ,NAJ SALJACKO-MAKEDONSKI IZRAZ
|
|
![]() |
|
ZoraNaSlobodata ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 03.Јуни.2008 Статус: Офлајн Поени: 3392 |
Proveri eden od tie bitolskite so gi kazav :)
|
|
За нея ние живеемъ,за нея ние мремъ!
|
|
![]() |
|
FERARI ![]() Група ![]() Регистриран: 03.Јануари.2009 Статус: Офлајн Поени: 40 |
Stvarno e interesno smesno i pommalku tragicnoseljacki koga si gi citame nasite"IZRAZI'za seks.
Ama postoi samo eden unikaten nacin da gi cues vo zivo,ako vlezes vo edna mehanicarska garaza vo pripor koga rabotat lokalnite trkaci i gi spustaat ili gi farbaat kolite vodve-tri boi nivnite bolidi.(pocnuvajki od NAJbrzite tie sto imaat plocka spusteni kecovi!!!(101),osmici!!!!(128) pa na kraj se tie sto uste im e mokro mastiloto na vozackata i moraat da vozat pod pridruzba a obicno to9a e edno malo drustvence od 7-8 tinejgeri a mozda i nekoja od momite obleceni u stilu "STEGNATA VEKE PUKAM)) E koga na trkacite ke im zaqglavi nekoe stravce-muterce 13 ili 15,17 ke go cues i toa sto mislis deka ne si mozel da go sonuvas.Ama na krajot ostanuva sepak ona naj bitnoto deka u ovoj stud nekoj pomisluva i na "PICENCE" |
|
![]() |
|
vili2121 ![]() Сениор ![]() ![]() Papa Bear Регистриран: 04.Август.2008 Статус: Офлајн Поени: 5628 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Скапа е мудроста што се плаќа со искуство
|
|
![]() |
|
гоcтин ![]() Гостин ![]() Регистриран: 24.Октомври.2008 Статус: Офлајн Поени: 1797 |
е не ти требаше ова ...барем според мене... Ama ubedlivo vodat onie starite izrazi na "mangupite"okolu nase skopje sto se vozat so gradski avtobus peeset i nagore 52,53,55,66,68,22,65 Во тие автобуси се возат луѓе баш како тебе...сакал или не..и ти не си незнам кој...Биле од село (Стајковци,Јурумлери,Трубарево,Волково ....итн..) па мислиш дека сите ги употребуваат тие изрази...хм..незнам баш..можеби си налетал на лоши луѓе во лошо време... |
|
![]() |
|
Nemase nikakva losa NAMERA spomenuvajki tie delovi od skopje.Site nie imame dali rodnini dali prijateli ili poteklo od (jurumleri,stajkovci....itn).Gi spomenav cisto radi kontekst na moabetot i povtoruvam deka losa NAMERA nemase.Primetego ova kako javno IZVINUVANJE za site pogodeni od mojot komentar.
|
|
![]() |
|
Drlja ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 24.Октомври.2006 Статус: Офлајн Поени: 3373 |
"Како само се исфукаравме!"
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
Majkl ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 20.Јуни.2008 Статус: Офлајн Поени: 3019 |
![]() |
|
![]() |
|
volkswagen ![]() Модератор ![]() ![]() Знам, комшивка ми е! Регистриран: 18.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 4820 |
во Прилепов вела:
- и го напикав - ја изонадив со таквото (или онаквото,онаквово,таквово...) - ја дупнав - ја боцнав - и го акнав колбасо - и го кладов од назад - ја офакав (селјачки современ израз) - и го закрцав а бе остај, за страмота...ебати прилепо Изменето од volkswagen - 10.Јануари.2009 во 19:05 |
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <12345> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |