|
Најбезболно раскинување |
Внеси реплика | страница <12345 6> |
Автор | |
igi 3
Сениор KVO VADIS Регистриран: 30.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 18736 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Da se razbereme deka nema bezbolno raskinuvanje.Toa mora za nekoj da bide bolno,a vo kakva merka ke bide za edniot ili drugiot ne e bitno. Samo da se znae deka mora da bide bolno. Kako sto rekov pogore :civija si civija se vadi.
|
|
Mala Budala
Група Регистриран: 09.Јануари.2009 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 42 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
DALI NAVISTINA POSTOI BEZBOLNO RASKINUVANJE? TESKO...NE VERUVAM...
|
|
if you break my heart l'll break your face
|
|
igi 3
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Da postoi bezbolno raskinuvanje samo ako se nema poveke Ljubov i interes vo taa vrska togas sve edno e dali ke raskinesi" nisto ne ti znaci taa vrska "
|
|
ANITA11
Сениор Регистриран: 04.Јануари.2009 Статус: Офлајн Поени: 21488 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
SEPAK NAVIKATA OSTANUVA IGI POSLE DOLGOGODISNA VRSKA.SEPAK BOLI
|
|
igi 3
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Za toa kazav deka nema bezbolno raskinuvanje dali za eden ili za drug.A navikata ostanuva dolgo vreme dodeka se smeni.
|
|
anakin
Сениор Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
NAJBEZBOLNO RASKINUVANJE E AKO VOOPSTO NE RASKINETE
prosto najdovte drugi interesi i utre zaboravivte da si se javite eden na drug i taka naredni 60 godini |
|
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
|
zaguben
Сениор Регистриран: 04.Јануари.2009 Статус: Офлајн Поени: 3387 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Brat ti si svetec ejjjj |
|
zaguben
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
PA ignoriraj ja ne i odgovaraj na poraki ili na koga ti telefonira probaj taka ili ako ima nekoj podobro mislene probaj go negovoto ili kraj kraeva ti si znaes golem si.
POSLE NIE DA NE ISPADNEME KRIVI STO SME TI DAVALE POGRESNI SOVETI |
|
гоcтин
Гостин Регистриран: 24.Октомври.2008 Статус: Офлајн Поени: 1797 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
..мислам дека не е добро... |
|
Zdravko81
Сениор Регистриран: 24.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 1690 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
naj bezbolno e koga nema ljubov i aj caos
|
|
Луѓето имаат избор, но важно е да се држат до тој избор
|
|
zaguben
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
EPA SEA jas rekov ako mojot ne e dobar neka prifati nekoj podobar sovet od nekoj drug .
ILI najubavo e da si go resi problemot sam kako znae i umee. ABE BATKA A ti da si ides so dvete DEVOJKI najubavo pa da ne se macis da i raskinuvas na ovaaa |
|
FERARI
Група Регистриран: 03.Јануари.2009 Статус: Офлајн Поени: 40 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Abe lepotane na mnogu slatki maki si bil be ti!Ama i od mnogo slatko ne cini.Ako mocas SEDNAT togas cvikaj i mislise tuf,tuf,tuf....
Ama ako mocas STANAT t.e. si MZ aj zlato na kafence da napravime eden ozbilen moabet. Sednete vo kafic za da vi bide nezgodno na dvajcata da se ligavite(cmizdrite)tamu pred drugi.I ne poracuvaj nes za da go cucas eden saat i da ja macis,edno kratko espreso i tolku. Samo da ne visis posle kaj nea pod prozor da vidis koj ja vraka(lele ke go utepam,tuf sto mi trebase) |
|
FERARI
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
FERARI
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
PAMETNjAKOVICU na podforum SEKS (te citam i se cudam) se falis deka dosega ne si koristel kondomi a i demek ne si znael kako se korististat posto imas dolga i stabilna ekstra vrska,pa prisustvoto na zastitni sredstva si go donel skoro do apsolutna nula.
I ti FRAERISTE tuka cvikas i molis za sovet kako da go sutnes toa cisto devojce. Posle takvite kako tebe gi zimaat onie devojki na koi se ucele po dve-tri maala kako se E*E.poglednise vo ogledalo ama ubavo(edno 20-30min.) i razmisli(ako imas so sto)sto imas pokraj sebe (ako uste ja imas)i pocni da ja tretiras kako kralica ako ne ti e kasno,zosto po ova sto si go pisuvas vamu-tamu nakade ostava tragi i toa dlaboki.Sekoja vrska ima KRIZA pa taka te stignala i tebe,ama golemite luge vo nevolja se golemi a ne po telefon,sms ili tastatura.posle kako kuce od skinat lanec, ke trcas po cve sto nosi suknja i ke go mackas K****O so trista masti za da ne te pece koga ke mockas, otkako ke gi zakacis site genitalni virusi po azbucen rede zosto "neznaes kako se otvara kondom,ustvari sto ke ti e tebe takva zaebancija i vreme gubenje" P.S. Sleduva edno klise: GOLEM SI,SAM SI (ne)ZNAES |
|
Внеси реплика | страница <12345 6> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |