IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > Интима > Љубов
  Активни теми Активни теми RSS - Најбезболно раскинување
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

Најбезболно раскинување

Внеси реплика Внеси реплика страница  <12345 6>
Автор
Порака
igi 3 Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
KVO VADIS

Регистриран: 30.Ноември.2008
Статус: Офлајн
Поени: 18736
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај igi 3 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 11.Јануари.2009 во 16:29
Da se razbereme deka nema bezbolno raskinuvanje.Toa mora za nekoj da bide bolno,a vo kakva merka ke bide za edniot ili drugiot ne e bitno. Samo da se znae deka mora da bide bolno. Kako sto rekov pogore :civija si civija se vadi.
Кон врв
Mala Budala Кликни и види ги опциите
Група
Група
Лик (аватар)

Регистриран: 09.Јануари.2009
Локација: Macedonia
Поени: 42
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Mala Budala Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 11.Јануари.2009 во 16:40
DALI NAVISTINA POSTOI BEZBOLNO RASKINUVANJE? TESKO...NE VERUVAM...
if you break my heart l'll break your face
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
KVO VADIS

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај igi 3 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 11.Јануари.2009 во 17:56
Da postoi bezbolno raskinuvanje samo ako se nema poveke Ljubov i interes vo taa vrska togas sve edno e dali ke raskinesi" nisto ne ti znaci taa vrska "
Кон врв
ANITA11 Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 04.Јануари.2009
Поени: 21488
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај ANITA11 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 11.Јануари.2009 во 18:44
SEPAK NAVIKATA OSTANUVA IGI POSLE DOLGOGODISNA VRSKA.SEPAK BOLI
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
KVO VADIS

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај igi 3 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 11.Јануари.2009 во 21:47
Za toa kazav deka nema bezbolno raskinuvanje dali za eden ili za drug.A navikata ostanuva dolgo vreme dodeka se smeni.
Кон врв
anakin Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Unidentified Flying Object

Регистриран: 08.Август.2005
Локација: Machku Pichku
Поени: 18535
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај anakin Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 11.Јануари.2009 во 21:55
NAJBEZBOLNO RASKINUVANJE E AKO VOOPSTO NE RASKINETE
prosto najdovte drugi interesi i utre zaboravivte da si se javite eden na drug i taka naredni 60 godiniсреќа

SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.

Кон врв
zaguben Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Поени: 3387
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај zaguben Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 11.Јануари.2009 во 21:59
Originally posted by Klapsomun Klapsomun напиша:

Sakam da i raskinam a nemam pricina zs da i raskinam a ednostavno ne sakam da bidam so nejze sakam da sum so druga

Brat ti si svetec ejjjj
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај zaguben Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 11.Јануари.2009 во 22:01
PA ignoriraj ja ne i odgovaraj na poraki ili na koga ti   telefonira probaj taka ili ako ima nekoj podobro mislene probaj go negovoto ili kraj kraeva ti si znaes golem si.
POSLE NIE DA NE ISPADNEME KRIVI STO SME TI DAVALE POGRESNI SOVETI
Кон врв
гоcтин Кликни и види ги опциите
Гостин
Гостин

Регистриран: 24.Октомври.2008
Поени: 1797
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај гоcтин Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 11.Јануари.2009 во 22:27
Originally posted by zaguben zaguben напиша:

PA ignoriraj ja ne i odgovaraj na poraki ili na koga ti   telefonira probaj taka ili ako ima nekoj podobro mislene probaj go negovoto ili kraj kraeva ti si znaes golem si.
POSLE NIE DA NE ISPADNEME KRIVI STO SME TI DAVALE POGRESNI SOVETI

..мислам дека не е добро...
Кон врв
Zdravko81 Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 24.Февруари.2008
Поени: 1690
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Zdravko81 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 11.Јануари.2009 во 22:35
naj bezbolno e koga nema ljubov i aj caos
Луѓето имаат избор, но важно е да се држат до тој избор
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај zaguben Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 11.Јануари.2009 во 22:35
EPA SEA jas rekov ako mojot ne e dobar neka prifati nekoj podobar sovet od nekoj drug .
ILI najubavo e da si go resi problemot sam kako znae i umee.
ABE BATKA A ti da si ides so dvete DEVOJKI najubavo pa da ne se macis da i raskinuvas na ovaaa
Кон врв
FERARI Кликни и види ги опциите
Група
Група

Регистриран: 03.Јануари.2009
Поени: 40
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај FERARI Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 14.Јануари.2009 во 17:19
Abe lepotane na mnogu slatki maki si bil be ti!Ama i od mnogo slatko ne cini.Ako mocas SEDNAT togas cvikaj i mislise tuf,tuf,tuf....
Ama ako mocas STANAT t.e. si MZ aj zlato na kafence da napravime eden ozbilen moabet.
Sednete vo kafic za da vi bide nezgodno na dvajcata da se ligavite(cmizdrite)tamu pred drugi.I ne poracuvaj nes za da go cucas eden saat i da ja macis,edno kratko espreso i tolku.
Samo da ne visis posle kaj nea pod prozor da vidis koj ja vraka(lele ke go utepam,tuf sto mi trebase)
Кон врв
Група
Група

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај FERARI Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 14.Јануари.2009 во 17:21
Originally posted by FERARI FERARI напиша:

Abe lepotane na mnogu slatki maki si bil be ti!Ama i od mnogo slatko ne cini.Ako mocas SEDNAT togas cvikaj i mislise tuf,tuf,tuf....
Ama ako mocas STANAT t.e. si MZ aj zlato na kafence da napravime eden ozbilen moabet.
Sednete vo kafic za da vi bide nezgodno na dvajcata da se ligavite(cmizdrite)tamu pred drugi.I ne poracuvaj nes za da go cucas eden saat i da ja macis,edno kratko espreso i tolku.
Samo da ne visis posle kaj nea pod prozor da vidis koj ja vraka(lele ke go utepam,tuf sto mi trebase)
Кон врв
Група
Група

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај FERARI Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 15.Јануари.2009 во 06:50
PAMETNjAKOVICU na podforum SEKS (te citam i se cudam) se falis deka dosega ne si koristel kondomi a i demek ne si znael kako se korististat posto imas dolga i stabilna ekstra vrska,pa prisustvoto na zastitni sredstva si go donel skoro do apsolutna nula.
I ti FRAERISTE tuka cvikas i molis za sovet kako da go sutnes toa cisto devojce.
Posle takvite kako tebe gi zimaat onie devojki na koi se ucele po dve-tri maala kako se E*E.poglednise vo ogledalo ama ubavo(edno 20-30min.) i razmisli(ako imas so sto)sto imas pokraj sebe (ako uste ja imas)i pocni da ja tretiras kako kralica ako ne ti e kasno,zosto po ova sto si go pisuvas vamu-tamu nakade ostava tragi i toa dlaboki.Sekoja vrska ima KRIZA pa taka te stignala i tebe,ama golemite luge vo nevolja se golemi a ne po telefon,sms ili tastatura.posle kako kuce od skinat lanec, ke trcas po cve sto nosi suknja i ke go mackas K****O so trista masti za da ne te pece koga ke mockas, otkako ke gi zakacis site genitalni virusi po azbucen rede zosto "neznaes kako se otvara kondom,ustvari sto ke ti e tebe takva zaebancija i vreme gubenje"
P.S.
Sleduva edno klise:
GOLEM SI,SAM SI (ne)ZNAES
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <12345 6>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,405 секунди.