|
Флерт |
Внеси реплика | страница <12345 12> |
Автор | |
bibce
Сениор Регистриран: 26.Септември.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 2203 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
............................
malku ma........eeeeee pa ti pa sto si ...............losa edna...........ha ha ha ha
|
|
La Ninja
Сениор She Hulk Регистриран: 13.Јуни.2006 Статус: Офлајн Поени: 1605 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
epten losa
|
|
Ne sum pijan, samo lezam na zemja i se raduvam....
|
|
dejanpp
Сениор Регистриран: 30.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 893 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
koga rabotev vo edna poznata institucija bev opkruzen so mnogu lica koi flertuvaat prvo ne mi bese jasno zosto taa taktika se povtoru po milion pati no koga doznav deka vsusnost flertot e poftoruvajne na pozitivna postapka-dvizejne mi stana jasno i svativ kolku ubav zivotot koga se zivee so flert*
inaku flertuva samo onaj sto moze da saka dodeka za site drugi FLERTOT e samoubistvo PA ZATOA SAKAJTESE |
|
bibce
Сениор Регистриран: 26.Септември.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 2203 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
..a zasto flertot e samoubistvo???ne razbiram............
|
|
Гостин
Гостин |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Paaaaaaaa moe mislenje e razlicno ....mislam flertot go delam na poveke dela .......flert so zborovi, koga sakam da poentiram za nesto ili da dobijam rejting......flert so dvizenje , koga sakam nekogo da izludim ili sprotivno da go iznerviram............flert so mimika , koga sakam nekogo da osvojam......ili krajno flert na chat koga sakam ete-da me sakaat site !!!
|
|
Zlatnik
Сениор Регистриран: 23.Август.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 2605 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ами како да не се откажам коА глеАм изливи на нежности меѓу тебе и М.Л . Си велам, штом овие двеве „срцко“- „мрцко“, нема ништо тука. Штом ќе видат машко, веднаш ќе го изрецитираат Лорка (она со корпата на циганката де)! Хм! А велите да не се откажувам веднаш, а? |
|
Неоттуѓиво е правото на секој поединец да живее во својата заблуда!
|
|
Mindy
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Искрена, поискрена здравје Регистриран: 14.Ноември.2005 Локација: United Arab Emirates Статус: Офлајн Поени: 14598 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ima nekoj za kafe flert ?
|
|
|
|
KING35
Сениор shadow... Регистриран: 25.Ноември.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 7624 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
zivotot pisuva romani...a lugeto citaat stripovi
|
|
Mindy
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Искрена, поискрена здравје Регистриран: 14.Ноември.2005 Локација: United Arab Emirates Статус: Офлајн Поени: 14598 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
kolega
|
|
|
|
Enigma
Сениор Регистриран: 11.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 9984 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
eve kafe ,ajde sega flert
|
|
Mojata dusha ne e pateka,da minesh i da zaminesh,mojata dusha ne e kamin da se zgreesh i da zaminesh,mojata dusha e bozji hram-vleguvash i ostanuvash tamu
|
|
Zlatnik
Сениор Регистриран: 23.Август.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 2605 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
А може флерт без кафе?
|
|
Неоттуѓиво е правото на секој поединец да живее во својата заблуда!
|
|
Kali
Сениор Storyteller Регистриран: 30.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4947 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Aha!
Com'on...let's twistigen.... Изменето од Kali - 19.Декември.2008 во 13:04 |
|
Lady Blue
Сениор Регистриран: 12.Октомври.2007 Статус: Офлајн Поени: 8431 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Abe so kafeto se trgnuva ... kako ne vi e jasno ....
|
|
bibce
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
...............tocno taka.........koga ke te vikne nekoj na kafe............vika.............aj ma da odime na kafe-mafe...........................
|
|
Внеси реплика | страница <12345 12> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |