|
Неколку искуства... |
Внеси реплика | страница <1234> |
Автор | |
BACHIOS
Сениор Регистриран: 21.Март.2008 Статус: Офлајн Поени: 1517 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
sto ne go prijavi |
|
I'm gonna make him an offer he can't refuse- Don Corleone
|
|
La Ninja
Сениор She Hulk Регистриран: 13.Јуни.2006 Статус: Офлајн Поени: 1605 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
хехе интересно. еднаш така колешка моја сакаше да пријави дека секогаш и даваа расипан јогурт и кога се јави и рекоа-од кај да знаеме ние можеби вие стего пресипале јогуртот за да ги наместите продавачите. и на такви ли да се пријави некој треба? што демек не се знае ова па баш ја ке го пријавам.
|
|
Ne sum pijan, samo lezam na zemja i se raduvam....
|
|
BACHIOS
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
pa ke bese eden pomalce za prijavuvanje.
nie site za zborenje sme prvi, no koga treba da se deluva-NO baby NO- |
|
|
|
La Ninja
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
site tie si znaat koj bara mito ...samo ne reagiraat
|
|
|
|
BACHIOS
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
pa nekoj treba da gi prijavi
|
|
|
|
maria_magdalena
Сениор trouble seeker Регистриран: 25.Октомври.2007 Статус: Офлајн Поени: 8706 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Овде ако земам да пишувам, лелееееееее...Од непце дупнато на забар (језа) кое потоа мораше да се оперира, од искуства болнички со деца каде сама со раскрварено дете на око морав да трчам да набавам тетанус за потоа раната да залади за шиење, до мита.................па до најлошо
|
|
МИСЛИТЕ СЕ ОСЛОБОДЕНИ ОД ДАНОК.
|
|
polzavce
Сениор Регистриран: 14.Октомври.2008 Локација: Angola Статус: Офлајн Поени: 1325 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Еве едно позитивно искуство од денеска... Бевме со другарка ми у Чаир ја пратија у трудова медицина да испитува алергија.... Сестрите имаа прекрасен однос ( особено главната) со пациентите. Беа постојано растрчани пошто им биле 3 колешки на боледување, па да не се осетел недостатокот. Немаше чекање ( освен тоа предвиденото за тестовите). Дури главната сестра ја праша другарка ми дали треба да побрзаат дека не е од Скопје, да не и избегал некој автобус, да не немало да стигне не работа, па дали има кај да остане да преспие ако треба да останува за резултати од тестовите... Такво внимание, загриженост и одговорност не бев видела во медицинска установа во РМ одамна.... Тоа морав и да им го кажам на вработените.....не го преќутав се воодушевив..... |
|
La Ninja
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Јас имам позитивни критики за докторките кај мене во амбуланта...Прекрасни се.
|
|
|
|
maria_magdalena
Сениор trouble seeker Регистриран: 25.Октомври.2007 Статус: Офлајн Поени: 8706 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
И мојата матична е многу добра, предобра...Само заради нејзе подготвена сум да чекам ред пензионери кои се задржуваат и по пол саат кај неа зашто таа ги ислушува, праќа каде ќе посакаат а патем уште куп луѓе и се јавуваат за совети по телефон. Не ме одбила ни кога сум немала син картон, добра е како леб. Се додека има такви постои зрак надеж за нашево здравство....иако се на прсти да ги изброиш.
|
|
|
|
La Ninja
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
се сложувам целосно со тебе Марија. Ке видам јас уште многу лоши искуства од утре...почнувам турнеја низ клиника-прво реуматологија па васкуларно па кардио...
|
|
|
|
maria_magdalena
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Не биди толкав песимист...Ти посакувам лесен ден и негативни наоди |
|
|
|
La Ninja
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
фала мила
|
|
|
|
monitor
Сениор Регистриран: 19.Декември.2008 Статус: Офлајн Поени: 97 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
НЕ ми се допаѓа темава. Ме растажува и негативно ми в
лијае на мислите. ОДНАПРЕД ИМ СЕ ИЗВИНУВАМ ЗА ОВА НА ПРЕОСТАНАТИТЕ ЧЛЕНОВИ.НЕ САКАМ ДА НАВРЕДАМ НЕКОГО. Изменето од monitor - 26.Декември.2008 во 15:39 |
|
maria_magdalena
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Па затоа што сите имаме по нешто негативно, од најмало до најкрупно, особено со јавното здравство, темава е место каде можеме да го излееме своето незадоволство, да се сослушаме и да си дадеме поддршка
|
|
|
|
Внеси реплика | страница <1234> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |