![]() |
|
Макробиотска исхрана како филозофија |
Внеси реплика ![]() |
страница <123 |
Автор | |
anakin ![]() Сениор ![]() ![]() Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
|
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
|
![]() |
|
Анастеа ![]() Администратор ![]() ![]() ПИПИ долгиот чорап Регистриран: 07.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 35441 |
Еве Сторм, ти отворив тема...
Повели објасни за оние што не знаат каква е филозофијата на макробиотската исхрана т.е. како макробиотиката ги објаснува психолошките состојби кај човекот преку исхраната.
Значи, малку повеќе од аспект на психологија.
|
|
![]() |
|
Neptun74 ![]() Сениор ![]() ![]() Orbiter Регистриран: 23.Октомври.2008 Статус: Офлајн Поени: 2643 |
I ja vikam da je sve povrzzano, i potpoLno se slazem sa tebe... Sega ke si go obrazLozam svoj stav: Jas misLam deka ova so makrobiotska hrana e mnogu napumpana tema. Mnogu fiLozofii ne ucat deka najdobar pat e sredniot, sto bi rekLe ne preteruj u nista, ne se prikLonuvaj kon ekstremnostite... Covestvo sigurno ne dosLo do tuka praktikuvajki makrobiotskata ishrana. Koj preteral i se doveL do rabot, razbiram, mora da koristi isklucivo takva ishrana... Jas se trudim da bidam umeren u se, i nizasto ne bi se otkazal od onaa prekrrasna nezdrava ishrana. Ne za onie 5-6 godini plus sto bi gi ziveel posle mojata 80-ta godina... Hvala, tie godini i ne mi trebaat bas... A dali ke ima posledici toa po moe zdravlje, na kraj jas ke si gi trpam... NE STANUVAM ROB NA SEKAKVI RABOTI!!!!!! |
|
DeepBlue
|
|
![]() |
|
zbunet ![]() Сениор ![]() ![]() Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Ova makro...makro...takva de...ishrana vo vreme na inflacija, ne be, filozofija, da...
|
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <123 |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |