|
Грчка музика |
Внеси реплика | страница <12345 12> |
Автор | |
kiki_kiki
Сениор Регистриран: 21.Декември.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1267 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
FILIP
Сениор Регистриран: 03.Јануари.2009 Статус: Офлајн Поени: 370 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
хехехе јас едвај чекам да има конфликт да им кажам на грците што е МАКЕДОНЕЦ и МАКЕДОНСКО ЛАВОВСКО СРЦЕ !!!
Поздрав мила! |
|
Правдата е релативна работа, но ВИСТИНАТА е една
|
|
Анастеа
Администратор ПИПИ долгиот чорап Регистриран: 07.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 35441 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Тема: Грчка музика
Дискутирајте на тема и без офтопици!
|
|
zabegan
Модератор Другарот на Мона Лиза Регистриран: 06.Април.2007 Статус: Офлајн Поени: 9774 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ве молам не мешајте политика и во музиката
Филип, и јас ги мразам грците, можеби повеќе од тебе, но наведов дека тоа не е причината зашто не ја сакам и нивната музика |
|
размисли пред да напишеш глупост
|
|
DarlinG
Сениор *Lara*Croft* Регистриран: 09.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 1621 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
LELE Bog da chuva! Temata e grchka muzika a nekoi tuka mi se praat pametni zboruvaat za grci za politika za boi?!
Abe ako ti se sviga pisi ne ne interesira so mislis za niv! Ako ste tolkavi patrioti so ne odite da pregovarate so niv!! p.s. da se nadovrzam na temata jas ne slusam grchka muzika no bi ja izdvoila samo Elena Paparizu kako dobar glas |
|
|
|
Анастеа
Администратор ПИПИ долгиот чорап Регистриран: 07.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 35441 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Темата е таква и не може да се оттргне политичкото влијание, реално е да има луѓе кои поради политичките случувања не ја сакаат или слушаат грчката музика.
Но, изнесувајте ги тука своите ставови за музиката, без лични препукувања и квалификации кој е поголем патриот или не-патриот.
Патриотизмот го прават повеќе чинители, но за тоа на друго место
|
|
kiki_kiki
Сениор Регистриран: 21.Декември.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1267 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
гоcтин
Гостин Регистриран: 24.Октомври.2008 Статус: Офлајн Поени: 1797 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
слушам грчка музика..можам да кажам дека ја обожавам..па добро по 2 години поминати таму се ќе засакате..особено музиката..
|
|
Renatax
Сениор Регистриран: 27.Декември.2008 Статус: Офлајн Поени: 11613 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Jas ne mesham politika i muzika,bez ogled na moeto mislenje za Grcite nivnata muzika ja obozavam
|
|
МАРШАЛ
Сениор ГРОБАР ДО ГРОБА Регистриран: 06.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 44396 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
sto je lepo , i bogu je drago
|
|
Renatax
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Neli Miroslav?UZIVAJTE LUGJE vo sve shto e dobro ,pa duri i vo muzikata na nash*te juzni sosedi preubava e
|
|
МАРШАЛ
Сениор ГРОБАР ДО ГРОБА Регистриран: 06.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 44396 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Uzivaat i mislat taka samo onie koi imaat KLETKI za oset i emocii ........ onie koi se zaslepeni vo omrazata , slepi tumaraat nasekade pa duri i vo muzikata
|
|
Renatax
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Omrazata ne nosi nishto dobro,taa go true organizmot...mora da znaeme da razgranichuvame inache gotovo kje se otrueme vo sopstven otrov...od omraza
|
|
МАРШАЛ
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
potrebna e DETOKSIKACIJA ............ pomina vremeto za preventiva
|
|
Внеси реплика | страница <12345 12> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |