|
South Park |
Внеси реплика | страница <1234> |
Автор | ||||||||||
Majkl
Сениор Регистриран: 20.Јуни.2008 Статус: Офлајн Поени: 3019 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||||||||
Генијална анимирана серија! Нешто што повеќе од нив ме засмева е невино нацттаната а крваво претставената HAPPY THREE LITTLE FRIENDS.
|
||||||||||
Предраг
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Регистриран: 24.Јуни.2009 Статус: Офлајн Поени: 224 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||||||||
|
||||||||||
Calipso
Модератор Primarius Регистриран: 26.Мај.2009 Локација: Македонија Статус: Офлајн Поени: 44671 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||||||||
Закон се, ги обожавам. |
||||||||||
Sp-mk.com
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Нов член Регистриран: 19.Јули.2009 Статус: Офлајн Поени: 17 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||||||||
najdobrata serija sto moze da izleze.. omilen mi e towelie
inace, videte ja stranava www.sp-mk.com - South Park Македонија |
||||||||||
Omar
Сениор Too young to die... Регистриран: 22.Февруари.2009 Статус: Офлајн Поени: 12633 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||||||||
Исламски екстремисти против „ South Park“
Американски исламисти им се заканија со смрт на авторите на популарната цртана серија „ South Park“. Причина за предупредувањето е, како што велат, навредливиот начин на кој е прикажан пророкот Мухамед, во двестотата јубилејна епизода. Во неа се прикажани славни личности кои бараат заштита од исмејување и недопирливост како онаа на пророкот Мухамед. На овие закани авторите на серијата објаснуваат дека всушност двестотата епизода е микс од повеќе епизоди каде сите славни ликови, меѓу кои и пророкот Мухамед, всушност се супер најдобри другари. „Имавме идеја да ги земеме најпопуларните моменти во шоуто и да ги вметнеме во една нова епизода. Собравме стари работи, но му дадовме нов заплет на шоуто. На почетокот ни се чинеше малку глупаво, но излезе прилично кул“, вели Треј Паркер, автор на серијата. Но ова објаснување не ги одврати исламистите од заканите. Според нив, со емитувањето на оваа епизода, авторите Мет и Треј веројатно ќе завршат исто како холандскиот режисер Тео Ван Гог, кој во Амстердам беше убиен токму од исламските екстремисти. |
||||||||||
Tiggy Vicious
Сениор Consume. Be silent. Die. Регистриран: 27.Октомври.2009 Статус: Офлајн Поени: 6238 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||||||||
Ретро:
OMG! They killed Kenny. Bastards! Картмен нешо збори за хипиците: Hippies... they are everywhere! They wanna save the earth, but all they do is smoking pot and smell bad! Али ова највише го поштуем: Тој куварот ги советува и им вика: Don't do drugs kids. There is a time and place for everything. It's called college. Леј, ептен ми се добри. |
||||||||||
What the hell is going on?
-The cruelest dream, reality |
||||||||||
Tiggy Vicious
Сениор Consume. Be silent. Die. Регистриран: 27.Октомври.2009 Статус: Офлајн Поени: 6238 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||||||||
А и ова:
Boys have a penis, girls have a vagina! |
||||||||||
||||||||||
Tiggy Vicious
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||||||||
Не ги знам точните зборови, али нема везе.
Кармен вика: -Јас не сум дебел! Имам големи коски. И Стен му вика: Не, брадата на Џеј Лено има голема коска. Ти си голем, дебел гз. Изменето од Tiggy Vicious - 04.Мај.2010 во 20:29 |
||||||||||
||||||||||
zabegan
Модератор Другарот на Мона Лиза Регистриран: 06.Април.2007 Статус: Офлајн Поени: 9774 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||||||||
размисли пред да напишеш глупост
|
||||||||||
Cvekence
Сениор Регистриран: 21.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 2509 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||||||||
How would you like to suck my balls,mr garrison epten epten jaka serija, ojdena smisla za humor na avtorite,obozvam gi, a eric cartman e legenda Изменето од Cvekence - 08.Мај.2010 во 00:41 |
||||||||||
respect my authoritaaa
|
||||||||||
Glenn
Сениор Тата-Мата Регистриран: 14.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 3166 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||||||||
South Park, не можам да живеам без нив, ако не погледнам барем една епизода неделно.
Скоро сите сезони ги имам изгледано и секогаш сакам уште.
Неповторливи ми се, сечат и режат право во коска. Нема нешто или некого да не го изанализирале,извреѓале, исплукале, крвав хумор.
Во поново време и Family Guy е доста добар, ама Саут Парк се уникатни.
|
||||||||||
Beauty fades, dumb is forever
|
||||||||||
LiDivio
Модератор Регистриран: 19.Мај.2010 Статус: Офлајн Поени: 7265 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||||||||
|
||||||||||
Sp-mk.com
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Нов член Регистриран: 19.Јули.2009 Статус: Офлајн Поени: 17 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||||||||
Има нови епизоди за тие што не се во тек :)
Гледајте ги бесплатно (со најдобар квалитет) онлајн на http://forums.southparkstudios.com/full-episodes/ |
||||||||||
Ѕвончица
Сениор Ice Cold. Регистриран: 07.Август.2010 Статус: Офлајн Поени: 448 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||||||||
Просто ги обожавам. И нон стоп го трошам лимитот за да си гледам епизоди онлајн.
|
||||||||||
Внеси реплика | страница <1234> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |