|
Улогата и значењето на сексот во животот |
Внеси реплика | страница <12345 16> |
Автор | ||
којсумјас
Сениор Регистриран: 22.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4543 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Zosto da ne.... Ulogata na sexot ima golemo znacenje vo zivotot.... |
||
zbunet
Сениор Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Zivotot ima golema uloga vo seksot
|
||
moira
Сениор ...The Goddess... Administrateur adjoint Регистриран: 06.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 26016 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
...вие двајца имавте секс деновиве...?
|
||
којсумјас
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
denovive od rezija mi javija deka ....
nema uloga za mene.... pa od utre ... ke vidime... |
||
moira
Сениор ...The Goddess... Administrateur adjoint Регистриран: 06.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 26016 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
...а значењето...?...не прочитав на темава баш да се произнесете......а би требало...со оглед на тоа дека улогата тврдите сте ја научиле...
Изменето од moira - 10.Август.2008 во 01:39 |
||
којсумјас
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Ima znacenje ako e zadovolen reziserot..(reziserkata-pardon). ili publikata... Ili ako sum samozadovolen... |
||
anakin
Сениор Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
spec za moira da nekaze nemalo znacenje |
||
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
||
којсумјас
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Od volku znacenje ....
covek trema ke go fati... Изменето од којсумјас - 10.Август.2008 во 01:45 |
||
moira
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
...со оглед на длабокото познавање на значењето на сексот во животот и секако научените и извежбаните улоги, иако кај поедини дискутанти се јавуваат знаци на трема, првиот теоретски дел задоволително го поминавте......ве молам продожете понатаму со дискусијата...
|
||
којсумјас
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
posle torija ... praksa...???? |
||
moira
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
...за практична настава кај демонстраторот ке се обратиш...јас сум модераторот на наставата...
|
||
zbunet
Сениор Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
A koj se razbira poise ?
|
||
mamamd
Сениор Почесна конзулка Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 25679 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
... i edno mnogu vazno cuvstvo... na ne zaboravenost... vcera gledam vo eden film... go vrzala za ramkite na krevetot... zavrshija rabota... si zamina i go ostavi covekot vrzan...sreka shto ja ubija...pa dojde policija vo stanot da bara dokazi... i taka go spasija covekot... go odvrzaa...pred umiranje beshe..... .. filmot ne beshe erotski... kriminalisticki beshe... |
||
zbunet
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Ne postoi nieden ideal sto e tolku mnogu vozvisen, a toa e prirodno zosto sekoe zivotno e upotereblivo se dodeka moze da se razmnozuva, a potoa daoga period na starost i besmisleno zivurkanje prikrieno so vestacki ideali : - Ja ziveam preku vnucite !
|
||
Внеси реплика | страница <12345 16> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |