|
50-50 |
Внеси реплика | страница <12345> |
Автор | |
Eli
Сениор Регистриран: 30.Ноември.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1968 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Glupav e..sto, dva para igraat kompanija i edniot ispaga..za dzabe li se prijavile..gluposti..
|
|
Човекот секогаш треба да остане човек,без разлика со што се бави и каков успех има..
|
|
apce
Сениор Регистриран: 18.Октомври.2007 Локација: Malaysia Статус: Офлајн Поени: 2717 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
vecerva prv pat go gledav kvizot iii, ne go dogledav, poglup- zdravje |
|
apce
|
|
maestro13
Сениор Регистриран: 20.Јуни.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 428 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
kvizov moze e glup ama scenografija i svetlosni efekti - e solidno
|
|
bond....james b
Сениор Регистриран: 10.Ноември.2006 Статус: Офлајн Поени: 850 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
tipicno makedonski- vazno ,ocite da ti se zadovolni. nisto drugo ne e povazno od toa!
|
|
You live only ONCE!
|
|
maestro13
Сениор Регистриран: 20.Јуни.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 428 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Леле ова денес колку беше глупаво овие за малце ќе добиеа 30000 денари, а имаа 28000, ама пошто го утнаа прашањето им ги преполовија парите на 14000. скржави едни
|
|
anakin
Сениор Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
vcera na kvizot bi im gi sobral parite
si vikam kje kazam 5 pati pod A i kolku tocni??? 3 be ili se 3 ili 2 toa e po statistika ako batkovcite koi go pravat kvizot mnogu nemislat rekov 3 i bi im gi zemal vcera parite |
|
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
|
^italina
Сениор Регистриран: 11.Август.2008 Статус: Офлајн Поени: 144 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ne cini, imitat e na milioner, aman neka se smeni nesto barem, hrvatite koga sakaa da smenat go stavija 1 protiv 100 na programa
|
|
dejanpp
Сениор Регистриран: 30.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 893 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
PA KONECNO DA NAPRAVI ZAFRKANCIJA NEKOJ ZA IGRACITE NA KVIZ KOI NEMAAT POIMA OD NISTO
I STO SE SLUCUVA KOGA TIE KE TI DOJDAT VO EMISIJA PA SE ZNAE SO NEKOJ KOJ NEMA POIMA OD NISTO MOZES DA SI POIGRAS SAMO KOMPANIJA i taka si doajdzaat natprevaruvaci si poigruvaat kompanija bas onaa ulicna i si odat samo pointeresno ke bese da gi terase i tie da vikaat kompanija dodeka igraat |
|
maestro13
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Добродојдовте во најдобриот квиз на парови 50-50. Јас сум Предраг Павловски, верувам и знам дека веќе добро ме знаете. Ова е квиз, во кој ако имате маааааалку среќа и знаење, можете да освоите 300 000 денари (вауууууу). Да, да, добро ме слушнавте - 300 000 денари (и пак вауууу). И што е најважно, цело лето, 3 пати неделно, имате шанса да ја освоите таа сума, од 300 000 денари (ваауууууууу).
Се што е потребно да направите, за да учествувате во квизот е да направите пар со некој ваш близок пријател, роднина, сопруг, љубовница, и не знам уште каков пар и да се пријавите на бројот ххх-ххх... А, се разбира, и треба да имате минимум 16 години. Овие услови денес ги исполнија два пара. Аплауз за првиот пар (вауууууууууууууууууу). Ајде да ни се претставите. Па јас сум ХХХХХХХ работам во ХХХХХХ и голем поздрав до ХХХХХ. Ајде да ни се претставите и вие. (Погледни два реда погоре ^^^) Сега јас одам да го претставам вториот пар, а вие немојте некаде да ми киднете. (И сега иста дешавка како горе). Сега, знаете дека треба да ја играме играта Ком - па - нија. (и потоа се игра ком - па - нија и она иронично прикажување од страна на лицето П.П.) И потоа - Жалам, навистина ми е жал (иронично прикажување со рацете кон загубениот пар), но вие не очајувајте, ќе имате повторна можност во некоја од наредните емисии. Сега ние со победничкиот пар ќе ја играме првата игра Градење банка... Но, пред тоа... - РЕКЛАМИ! (Ваууууууууууууууууууууууууууууу) |
|
nikita
Сениор Регистриран: 29.Март.2008 Статус: Офлајн Поени: 1610 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Kvizov mi e bez veze...se ubivas od odgovaranje prasanja i na kraj ostanuvas so prazni race.....
|
|
She sells seashells by the seashore...
|
|
Justice
Нов член Регистриран: 21.Август.2008 Статус: Офлајн Поени: 7 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ииии... наградата за најретардиран квиз и водител на сите времиња оди кај... 50-50, А1 тв. Јееее...
|
|
Daki
Група Регистриран: 23.Август.2008 Статус: Офлајн Поени: 66 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Kvizot e ok, iskreno malku e utnat voditelot, mislam deka se trudi se obiduva nesto da napravi da e interesno mejgutoa slabo mu odi, pa toj si e za vo teatar ima mnogu mladi lujge, talentirani koi cekaat za rabota, neka im go prepusti toa na niv.
|
|
KAROLIN
Сениор Maкедонско девојче Регистриран: 28.Март.2008 Статус: Офлајн Поени: 201 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
a koga zavrsuva kvizov, zaso nema loigika nisto u nego, ni voditel, ni pravila na igra, nisto...i mnogu e spor!!!!
koga zavrsuva? ???????? |
|
stefcodimitrievski
Нов член Регистриран: 24.Август.2008 Статус: Офлајн Поени: 22 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ludje pa nemojte taka, znaete deka sega e tranzicija kon pederskata kultura.
|
|
Внеси реплика | страница <12345> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |