|
Добро утро |
Внеси реплика | страница <12345 435> |
Автор | |
anakin
Сениор Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
DU.......aaaaaaaaaaaaaa DU ....aaaaaaaaaaaaaaaaaa
so ubav den ono e daleku vekje od bonro utro no ima mnogu od nas koi uste dzonjat i sonuvat ELEKRTICNI OVCI ili se sexat ili pa zavrsija so taa aktivnost pa se tusiraat ili prosto vaka ispoteni se gusnati i gledat nekoja glupost na TV i nekoi na rabota, kako mene DUUUUUUUUUUUUU na site pa i na ispotenite Изменето од anakin - 19.Јули.2008 во 10:22 |
|
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
|
bibce
Сениор Регистриран: 26.Септември.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 2203 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
.........eh be anakin..jas i ti kao i uvek na rabota.....i dzonjame po forumov i im posakuvame dobro utro na site koi uzivaat...................
|
|
fragola
Сениор Регистриран: 02.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 3829 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ne mi e bash dobro.
|
|
I get enough exercise...just pushing my luck.
|
|
Santijago
Сениор PubLiCenEmY LatInoLoVerBoY YNWA-LF Регистриран: 17.Јануари.2008 Локација: Tuka be ... Статус: Офлајн Поени: 21002 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
е Е е Добро ви утро !!!
|
|
I'm out bcz of pathetic around here
|
|
maria_magdalena
Сениор trouble seeker Регистриран: 25.Октомври.2007 Статус: Офлајн Поени: 8706 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Епа добро утро и од мене до сите, имајте пријатен ден, полн со возбудувања, смеа, љубов...
|
|
МИСЛИТЕ СЕ ОСЛОБОДЕНИ ОД ДАНОК.
|
|
mamamd
Сениор Почесна конзулка Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 25679 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
... dobro meguutro i megupladne...
|
|
mamamd
Сениор Почесна конзулка Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 25679 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
...dobro utro....
|
|
moira
Сениор ...The Goddess... Administrateur adjoint Регистриран: 06.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 26016 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
...Good Morning... |
|
anakin
Сениор Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
lele kolku e kasno
no DOBRO UTROOOOOOOOOOOO |
|
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
|
ПодВодно
Сениор Регистриран: 09.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 7391 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
kalimera sas
|
|
anakin
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
iluzorno e da ne napise tuka neso vo 15:54
|
|
|
|
anakin
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
DU |
|
|
|
la fille
Модератор Регистриран: 21.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 42032 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Добро утро
|
|
Sarcasm is just part of my irresistible charm ;)
|
|
mamamd
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
... dobro utro...buna dimneatsa......
|
|
Внеси реплика | страница <12345 435> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |