|
Христијански рап во Македонија |
Внеси реплика | страница <12345 8> |
Автор | |||
Pentakostalec
Сениор Регистриран: 11.Јули.2008 Статус: Офлајн Поени: 583 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
i tekstovite jas gi pisuam
|
|||
Majkl
Сениор Регистриран: 20.Јуни.2008 Статус: Офлајн Поени: 3019 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Ниту во еден момент не чув дека се пее за згодните момци на пр...само девојки се спомнуваат со дроги и слава. |
|||
Pentakostalec
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
i nemam los stav i ne sum vo fanatizam
I toa znaci i za mocmite sto konzumiraat belooo i drugi raboti |
|||
maria_magdalena
Сениор trouble seeker Регистриран: 25.Октомври.2007 Статус: Офлајн Поени: 8706 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
А зошто пак да се пее за згодни момци? Како и за згодни девојки се разбира? Пази “згодни“... Нели човек гледа на лице а Бог на срце? Абе како сите демони да се собрале во овие американски увозни шупи...те пророчици, рап во “црква“, што ли не ќе чуе човек. |
|||
МИСЛИТЕ СЕ ОСЛОБОДЕНИ ОД ДАНОК.
|
|||
Pentakostalec
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
eej maria eve jas neam drug talent pronajden osven da praam pesni i da pisuam tekstovi da go praam toa za svetot ili za BOG???
ili taka da stoi nastrana za ukras i ni naj malce ne sum american movie i nigde ne rekov da se pee za zgodni momci toes devojki toa go rece bratot:D:D BOG da te blagoslovi ve sakam |
|||
zidarski
Сениор Регистриран: 17.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4385 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Пентакосталец... во ред е целата работа... ако сметаш дека со твојата музика правиш добро дело, продолжи, но внимавај да не те подведе искушението и суетата...
Но - навистина... земи среди си ги малку постовите и јазикот. Немој да мислиш дека не е важно како се обраќаш кон луѓето, каков речник и граматика користиш. Во крајна сметка - многу си млад и имаш време за да го усовршиш тоа, не ти е доцна... Таквиот начин на обраќање и зборување, може да е "cool" во некои средини во кои се движиш, но навистина не е кога зборуваш на сериозни теми... Сфати го ова како совет, не како критика. |
|||
Do what is right, come what may...
|
|||
Pentakostalec
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Извинувје од мене примете еве од овој миг кје се потрудам да се однесувам и писувам постови какос то треба.
|
|||
Al_Masih_Qam
Сениор Регистриран: 24.Мај.2008 Статус: Офлајн Поени: 113 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
[QUOTE=Pentakostalec> Извинувје од мене примете еве од овој миг кје се потрудам да се однесувам и писувам постови какос то треба.[/QUOTE>
ИзвинуВАЊЕ од мене. Еве, од овој миг Ќе се потрудам да се однесувам (УБАВО) и (ДА) пиШувам постови КАКО ШТО треба. |
|||
AL MASIH QAM! HAQQAN QAM!
ВОИСТИНУ ВОСКРЕСЕ ХРИСТОС БОГ! |
|||
zidarski
Сениор Регистриран: 17.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4385 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Сепак... сите сме тука за да учиме... зарем не...?
|
|||
Do what is right, come what may...
|
|||
maria_magdalena
Сениор trouble seeker Регистриран: 25.Октомври.2007 Статус: Офлајн Поени: 8706 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Секако. Откако се логирав на ОВОЈ форум лично за себе можам да кажам дека научив мноооогу драгоцени работи кои секако ме оплеменија.
|
|||
|
|||
Majkl
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
"...драгоцени работи кои секако ме облагородиа. " Темата не е мк литер.јазик ама ајде... Изменето од Majkl - 17.Јули.2008 во 20:28 |
|||
deshad
Сениор Регистриран: 13.Мај.2008 Статус: Офлајн Поени: 1350 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
...драгоцени работи кои секако ме облагородиЈа. |
|||
maria_magdalena
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
|
|||
|
|||
Majkl
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
БЕЗ „Ј„ а ти zidarski и Pentakostalec, реагирајте више да не се оддалечуваме од темата. Пента, колку време веќе се бавиш со музика? |
|||
Внеси реплика | страница <12345 8> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |