![]() |
|
МАКЕДОНИЈА во НАТО: кога, како, зошто...? |
Внеси реплика ![]() |
страница <12345 79> |
Автор | |
Boogie ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Модератор ![]() ![]() Слобода или Смрт Регистриран: 26.Октомври.2005 Статус: Офлајн Поени: 10652 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Ма стоиме и ние ама позади Албанија,полека ке ја Македонизираме или обратно некаде до 2020 кога ЕУ ке се распадне
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Anarhist ![]() Сениор ![]() Регистриран: 14.Ноември.2006 Локација: Vinica Статус: Офлајн Поени: 471 |
Ne gi iskrivuvajte rabotite, Makedonija do sega bila vo zaednica samo vo Jugoslavija a vo site drugi slicai bila okupirana, a posebo od Turcija.
|
|
![]() |
|
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Модератор ![]() ![]() Слобода или Смрт Регистриран: 26.Октомври.2005 Статус: Офлајн Поени: 10652 |
Што знам ја да не биде едно зборуваме друго правиме,ја како знам друже стари само што не беше влегол у НАТО уште тогаш па нели беше Југославија со една нога во НАТО
|
|
![]() |
|
bugar ![]() Сениор ![]() ![]() Бугараш Регистриран: 28.Ноември.2006 Локација: Australia Статус: Офлајн Поени: 52 |
Jugoslavija imase postojana misija vo NATO. A toa nesto go imaat samo polnopravni clenki.
Ama, SFRJ bese osma svetska vojna sila.
A kade e sega Makedonija?
kuceto alot ne ni go jade!
|
|
Јас сум си бугараш.
Кој верува - нека верува. А кој не верува - нека не верува! По националност Турко-Татаро-Монголо-Афганистанец!(Со декрет на Boogie) |
|
![]() |
|
anakin ![]() Сениор ![]() ![]() Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
![]() vie samo sonuvajte za nato jas doagjam |
|
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
|
![]() |
|
cecka ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 04.Февруари.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 4011 |
ZONA NA SAMRAKOT, brrrrr |
|
![]() |
|
oblachinja ![]() Сениор ![]() Регистриран: 12.Март.2006 Локација: United Kingdom Статус: Офлајн Поени: 4990 |
јас сум малку сомнителна за тоа
![]() |
|
|
|
![]() |
|
Nee*amAnderskor ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 11.Ноември.2005 Локација: Canada Статус: Офлајн Поени: 291 |
Moze edno glupo prasanje?
A sto ke pravime nie vo NATO?
![]() |
|
No Reason to Lie: обичам БЪЛГАРКИ!
|
|
![]() |
|
bugar ![]() Сениор ![]() ![]() Бугараш Регистриран: 28.Ноември.2006 Локација: Australia Статус: Офлајн Поени: 52 |
Aj underscore!
Kako sto ke pravime?
Pa tie ke ni dadat pari koga veke ne mozeme sami da se naranime!
Pa setne, EU ke ni dade uste pari!
Koj ko nas taka NATOizirani i bogati!
EU ke ne zeme za da go zgolemi pazarot a nie ne mozeme da im konk*rirame.
EU nema da ne zeme za da ni dava ami da ni zema. Ama vas toa politicarite makedonski ne vi go kazuvaat, ha?
NATO ke ne zeme kako topovsko meso vo vojnite koi planira vo slednite 20-30 godini da gi vodi protiv islamot, zaedno so Rusija , Kina i Indija.
I zatoa, gladna kokoska proso sonuva!
|
|
Јас сум си бугараш.
Кој верува - нека верува. А кој не верува - нека не верува! По националност Турко-Татаро-Монголо-Афганистанец!(Со декрет на Boogie) |
|
![]() |
|
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Затоа најубаво да си бидеме ние надвор од НАТО и ЕУ како до сега што си бевме,да си ги повлецеме стотината војници низ светот и да си седиме умни,може џемс бонд и кај нас ке дојде еве гледам у црна гора више ровари
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Tokmu taka...
Ama, makedonskite politicari go postavija vleguvanjeto vo EU i NATO na piedestalot na najgolemite uspesi na Makedonija.
Toa im dava legitimitet da ja rasprodavaat zemjata na siptarite, ekonomijata na grcite, a EU e paravan zad koj se krijat, pred sopstveniot narod. Taka da nivnite akcii gi pravdaat pred naivniot makedonski narod kako bozem EU toa go barala od niv!?
Ako e taka, zosto EU ne go bara od Grcija i Bugarija pravoto na makedoncite, turcite?
Toa na sekoj eden treba da mu bide jasno.
Изменето од bugar - 22.Декември.2006 во 01:24 |
|
Јас сум си бугараш.
|
![]() |
|
m__g__ ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 22.Август.2006 Статус: Офлајн Поени: 591 |
мафта
|
|
![]() |
|
Eve i drug bugar ko mene.
Ajde gospodine m-g objasni im na ovi ovde deka odsega ke bideme privilegirani, bidejki nema da plakame za bugarski vizi!
Demek, drugite od cel svet koj saka da odi tatarstan..ke plaka 60 evra viza, ama nie, sme privilegirani bidejki tie mnogu ne sakaat i zatoa sto sme si braka...neli tataroglu?
|
|
Јас сум си бугараш.
|
![]() |
|
begu ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 30.Август.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 763 |
NATO - DA
EU - DA |
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <12345 79> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |