IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > Македонија и Свет > Политика и вести
  Активни теми Активни теми RSS - Мислење за досегашната работа на Премиерот
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

Мислење за досегашната работа на Премиерот

Внеси реплика Внеси реплика страница  <12345 6>
Автор
Порака
Zajcef Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
TOTENKOPF

Регистриран: 16.Јануари.2008
Статус: Офлајн
Поени: 1252
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Zajcef Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 06.Јули.2008 во 21:47
Originally posted by novace novace напиша:

Originally posted by Zajcef Zajcef напиша:

Гршка мамамд-нормата ќе си ја исполни кога ќе стане татко на 3 девојчиња(или машки)!

Аман бе..!!!

Шо не кажуете на време вакви работи бе???

пс

Па значи јас на „први„ немам плата..оти нормата не сум ја исполнил???

намигнување

Ами што мислиш ти?!Ја немаш видено новата кампања на грујо:Имајте и Трето Дете(а кој ќе нема-нема плата! )Па ти сега гледај-прави!
Кога неправдата станува закон,отпорот станува должност....
Кон врв
mamamd Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Почесна конзулка

Регистриран: 02.Ноември.2007
Поени: 25679
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај mamamd Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 06.Јули.2008 во 23:32
Originally posted by novace novace напиша:

Originally posted by Zajcef Zajcef напиша:

Гршка мамамд-нормата ќе си ја исполни кога ќе стане татко на 3 девојчиња(или машки)!

Аман бе..!!!
Шо не кажуете на време вакви работи бе???
пс
Па значи јас на „први„ немам плата..оти нормата не сум ја исполнил???
намигнување

...nalet shto treba da mislish za tvojata plata... tuku bez ispolnuvanje na normata... ne mislish i za mojata plata... samo so "ispolnuvanje" na normata shto ja postavi premierot vo svojata agenda...site vie... (zatoa jas navivam za ovaa agenda) ke pridonesete...  da ne bidam tehnoloshki vishok... zatoa mladino...na rabota... големо%20гушкање...
Кон врв
polikarp Кликни и види ги опциите
Група
Група
Лик (аватар)

Регистриран: 14.Февруари.2007
Локација: United States
Поени: 49
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај polikarp Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 07.Јули.2008 во 06:32
Site onie koi mislite deka Grujo e dobar premoer eve navedete 3 raboti koi toj gi realizira na ekonomski plan i go podobri zivotot na obicniot covek.Sto toj napravi vo ovie godini?
Osven mediumskata kampanja sto ja vodi celo vreme dodeka e na vlast. Kutriot toj go prelaza naradot. Se dogovorija so DUI za predvremeni izbori i sega da gi nagradi za toa sto tie bea inicijatorite i da go ispolni dogovorot gi povika vo vladata. Tesko na Makedonija so takvi licemeri i idioti.

Изменето од polikarp - 07.Јули.2008 во 06:33
Подобро да ме мразат заради тоа што сум, отколку да ме сакаат заради тоа што не сум.
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Почесна конзулка

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај mamamd Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 07.Јули.2008 во 09:48
Originally posted by polikarp polikarp напиша:

Site onie koi mislite deka Grujo e dobar premoer eve navedete 3 raboti koi toj gi realizira na ekonomski plan i go podobri zivotot na obicniot covek.Sto toj napravi vo ovie godini?
Osven mediumskata kampanja sto ja vodi celo vreme dodeka e na vlast. Kutriot toj go prelaza naradot. Se dogovorija so DUI za predvremeni izbori i sega da gi nagradi za toa sto tie bea inicijatorite i da go ispolni dogovorot gi povika vo vladata. Tesko na Makedonija so takvi licemeri i idioti.

...poveke od tri...
... po "sto godini".. nekoj pokaci plata  i penzii bez da se shtrajkuva...
... gi natera "krvopijcite" da platat danok i da se napolni budzetot...
... spreci bajagi kriminal...
...go sopre "biznisot" vo ucebnikarstvoto...
...gi izvadi inspektorite ... danocnicite od kancelarii.. i gi prati na teren...onamu kaj shto im e mestoto...
... za prv pat ..."po sto godini" kaj nas lugeto se plashat od primena na zakon... se kzanuva na ulica za napraven ekoloshki prekrshok... ne se i na zapad tolku pametni i kulturni... imaat POCITUVANJE na zakonite....
.... za prv pat se otvori EGEJSKOTO PRASHANJE...za koe se molceshe...
... za prv pat od Albancite se bara... pocituvanje na ekonomski...politicki reformi... i izbiranje kadri koi mozat da odgovarat na tie baranja...zatoa shto dosega Albanskite politicari samo baraa... sega mora da srabotat kako site luge vo zemjata...
... no ne moze da se zatvorat ocite ni pred vistinata deka mnogu vmrovski kadri koi na odredena pozicija dojdoa samo zaradi partiskata knishka i ja zloupotrebija ne se kazneti... i se nadevam deka nema da ostanat ne kazneti...
 ....Gruevski e prv premier koj... za prv pat i kaj nas... ne navreduva... ne e agresiven.... rascistuva so smiren ton... bez euforija....

Кон врв
Гостин Кликни и види ги опциите
Гостин
Гостин
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Гостин Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 07.Јули.2008 во 11:56
ABE LUGE NELI OSEKATE TIE IZBORI BEA NAMESTENI.GRUJO PAK GO IZLAZA PROSTIOT NAROD I PAK SI SE NAMESTI NA PREMIERSKOTO STOLCE.JAS MISLAM DEKA DO NOEMVRI 2009 GRUJO SAM KE IZBEGA OD MEKEDONIJA I KE SI ODI ZA STRANSTVO
Кон врв
moira Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
...The Goddess... Administrateur adjoint

Регистриран: 06.Јуни.2007
Поени: 26016
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај moira Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 07.Јули.2008 во 14:35

... odtamu, пишувај со нормален фонт...не ни викај...прошитај си ги парвилата на подфорумот...!!!

Благодарам

Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Почесна конзулка

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај mamamd Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 11.Јули.2008 во 08:20
...iako sobranieto gi nosi zakonite...na predlog na vladata... posle vcerashniot napis za Kumanovecot koj ne mozel da si go zakopa tatko mu zatoa shto nemal plateno gubretarina... odnosno zaradi dolg od nekoi 23 000 bil administrativno ucenuvan vo najteshkite momenti... redno e ova da se smeta za ushte eden uspeh na dosegashnata rabota na premierot...odnosno negovata Vlada...

Собранието го изгласа новиот Закон за гробишта и погребални услугi
Конк*ренција во погребалниот бизнис
Со новиот Закон ќе се надмине монополското однесување на постојните претпријатија што ја вршат оваа дејност, односно со зголемување на конк*рентноста ќе се подобри квалитетот на услугите и ќе се намалат ценитeСкопски Бутел кое досега беше единственото акционерско друштво лиценцирано за вршење на погребални услуги, ќе добие конк*реција. По цели 34 години се воведува либерализација во понудата при вршење на погребалните услуги, предвидени со новиот Закон за гробишта и погребални услуги што го изработи експертски тим од Министерството за транспорт и врски, а деновиве беше донесен и од Собранието на РМ.

....kolku i da izgleda morbidno...a nekomu smeshno...semejstvata koi se soocuvaat so ovoj problem... gi kolnat site dosegashni vladi...tokmu zaradi monopolot vo edna neminovna dejnost... Alal vera...
Кон врв
kiroo Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор

Регистриран: 10.Јули.2008
Поени: 209
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај kiroo Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 11.Јули.2008 во 11:12
sega uste da ja zemat mrezata na telekom pod drzavna kapa, a da se otkazat od davanjeto uslugi i taa bedna dividenda, i ke imame vistinska liberizacija na fiksnata telefonija.
Кон врв
KUKOC7 Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Барон Минхаузен

Регистриран: 26.Октомври.2007
Поени: 1852
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај KUKOC7 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 11.Јули.2008 во 11:25
ako ja ocenuvam rabotata od 1 do 10
togas
7
Кон врв
Сениор
Сениор

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај kiroo Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 11.Јули.2008 во 11:31
za premierot 9

za vladata kako celina 7
Кон врв
kultuzin Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор

Регистриран: 03.Декември.2007
Поени: 4903
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај kultuzin Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 11.Јули.2008 во 11:36
Sekogas moze podobro, megutoa vo sporedba so dosegasnite premieri, koj raka na srce ne se nekoj kriterium, Gruevski e ubedlivo najdobar.
Ke vidime kako ke se spravi so Ahmeti, pa posle ke ocenam.
Кон врв
Сениор
Сениор

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај kiroo Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 11.Јули.2008 во 11:51
pa zatoa prasanjeto kultuzin e za "dosegasnata" rabota. sto ke bide ponatamu so alibaba, ke vidime.

p.s. te molam ne mu go pisuvaj imeto na toj mocko.
Кон врв
kultuzin Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор

Регистриран: 03.Декември.2007
Поени: 4903
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај kultuzin Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 11.Јули.2008 во 12:27
Originally posted by kiroo kiroo напиша:

pa zatoa prasanjeto kultuzin e za "dosegasnata" rabota. sto ke bide ponatamu so alibaba, ke vidime.

p.s. te molam ne mu go pisuvaj imeto na toj mocko.

Za dosegasnata rabota bi zabelezal samo deka ne mi se svigaat partiskite vrabotuvanja i slucajite na nepotizam inaku vo globala vladata raboti dobro, imat dobra ekonomska programa, vo pregovorite za imeto imat dobar pristap, dobro e sto se zalozuvat za informatikata i opsto za obrazovanieto, isto super e toa sto konecno na nekoj mu tekna da go zastituva kulturnoto bogatstvo, da go razviva turizmot da go motivira zemjodelieto.
Na kratko se gleda razdvizuvanje vo site sektori i zatoa ako ne go zemam püredvid koaliciranjeto so teroristot, bi da 8 od 10.
Кон врв
orlov Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
army veteran 2001

Регистриран: 26.Јули.2007
Локација: Macedonia
Поени: 11342
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај orlov Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 11.Јули.2008 во 14:48
Сега е нов почеток. Но, за почеток, задоволува.
,,СЕКОГАШ ВО СЛУЖБА НА ТАТКОВИНАТА,,              
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <12345 6>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,250 секунди.