![]() |
|
Кал или Дарвин |
Внеси реплика ![]() |
страница <123 |
Автор | |
mamamd ![]() Сениор ![]() ![]() Почесна конзулка Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 25679 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
...toj ubavo kazal... ama koj kako go razbral...
...ne kradi... prvo kradat popovite...a da ne zboruvame za drugite... ...ne lazi...prvo lazat politicarite... pa od niv ucat site.... ... ne mu misli losho na komshijata... okolu nas se dushmani... a goamiti vernici... ...ne pravi idoli...okolu nas se sami spomenici.. i komu treba i komu ne treba... ...daj...pomogni mu na siromaviot... kaj nas od siromasite najmnogu se kradi... ... a ona so shamarot...kaj beshe... jas boga mi nikomu ne mu vrtam drug obraz... po inercija go udiram obrazot na toj shto pomisluva da me udri... a da ne treba i tuka da obnovam znaenja... neshto gi izmeshav loncinjata... |
|
![]() |
|
anakin ![]() Сениор ![]() ![]() Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
hahhaha
toa so samarot e anex na 10 zapovedi od otelotvorenije negovoto |
|
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
|
![]() |
|
jorgo86 ![]() Нов член ![]() ![]() Регистриран: 29.Јуни.2008 Статус: Офлајн Поени: 22 |
|
|
winers make the rules, losers just follow them!!!
|
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <123 |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |