![]() |
|
Новинарите-државни (не)пријатели |
Внеси реплика ![]() |
страница <1234> |
Автор | ||||
mungos80 ![]() Модератор ![]() ![]() АНАРХИСТ Регистриран: 21.Октомври.2009 Статус: Офлајн Поени: 4330 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|||
Си собира човекот сликчиња :)
|
||||
“Додека ние се боревме,мизерувавме и гиневме,некои од народните пари си купуваат куќи и трупаат богатство“ - Ѓорѓи Сугарев
|
||||
![]() |
||||
mungos80 ![]() Модератор ![]() ![]() АНАРХИСТ Регистриран: 21.Октомври.2009 Статус: Офлајн Поени: 4330 |
|||
|
||||
“Додека ние се боревме,мизерувавме и гиневме,некои од народните пари си купуваат куќи и трупаат богатство“ - Ѓорѓи Сугарев
|
||||
![]() |
||||
|||
|
||||
|
||||
![]() |
||||
|||
|
||||
|
||||
![]() |
||||
Messenger ![]() Администратор ![]() Vo ovoj svet, no ne od ovoj svet Регистриран: 21.Април.2006 Статус: Офлајн Поени: 18208 |
|||
Nishto neobichno, nikakov skandal.
Chovekov prezentira edna lichna analiza na deneshnoto makedonskoto novinarstvo, javnite medija i tekovnata politika so osvrt na toa shto kje ne ochekuva vo idnina spored prestrojuvanjeto na odredeni novinari i izvorot na kapitalot investiran vo novosozdadenite proekti. Namesto lepenje fotografii vo montiranjeto na emisijata mozhelo da se odi so tradicionalnoto elektronsko vmetnuvanje sliki od istite lichnosti. Priznavam, lepenjeto fotografii psiholoshki e poefektno bidejkji nalikuva na objavuvanje poternici. Potpolno se slozhuvam so kojsumjas:
Изменето од Messenger - 20.Ноември.2011 во 23:23 |
||||
Truth needs no laws to support it. Throughout history only lies and liars have resorted to the courts to enforce adherence to dogma.
|
||||
![]() |
||||
Gorazd777 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 22.Октомври.2008 Локација: Евразија Статус: Офлајн Поени: 1584 |
|||
![]() За да не биде еднолична прикасата,да ја видиме и другата страна, инаку миленче, го знаеме кој е и што стана,мислам преку што има дојдено до ова, ...тоа може на мали деца да им продава ПРАШИНА За новинарите и некои засегнати од овој настан,..ДА има приватни ТУЖБИ,но Миленко и онака е заштитен од власта,па не се појавува по година дена и на некои сегашни рочишта. Колку да знаеме кој е со кого и за КОГО? |
||||
ВОЈНАТА Е МИР
СЛОБОДАТА Е РОПСТВО НЕЗНАЕЊЕТО Е СИЛА ОД ЗЕЛКА ТОРТА И ОД СЕЉАК ГРАЃАНИН НЕ БИДУВА |
||||
![]() |
||||
којсумјас ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 22.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4543 |
|||
Дали сега и Мирка...
ќе ја прогласат за државен непријател... Си ги барам реформите! секој има право да го смени своето мислење... но... се прашувам... зошто го смени своето мислење... ![]() фингирана демократија на медиумите во недостиг на вистинска...? испитување на јавното мислење...? предвесник на нова приказна...? треба да очекуваме турболенции во владата, па некој мора да ги најави...? ќе и се придружи некој друг...? интересни се коментарите... некои велат проработела совеста... демек, сега е од страна на народот... можно ли е... се некако мислам... совеста во Македонија е мисловна именка... но, да видиме... Изменето од којсумјас - 07.Јануари.2012 во 11:12 |
||||
![]() |
||||
Zeksi71 ![]() Сениор ![]() Регистриран: 18.Ноември.2009 Статус: Офлајн Поени: 2391 |
|||
Ептен ги усложнуваш работите бе друже, нема фингирање, нема предвесници, какви турбуленции какви бакрачи, текстот е супер едноставен, според Мирка работите не се такви во општеството за да може Мирка да дели позитивни поени, и во текстот ја критикува власта. Што е толку чудно, еве на пример и јас се сложувам со нејзините критики, ама според мене заборавила да каже и еден куп други, дури е и многу нежна кон владата. |
||||
"Када је неко глуп не можеш му то ни доказати" Душко Радовиќ
|
||||
![]() |
||||
којсумјас ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 22.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4543 |
|||
Се надевам ќе ми појасниш што е тоа бакрачи... ![]() ![]() а јас не реков дека не е во право Мирка... само ме изненадува тоа што после 5 години... како јуришник на власта и нејзин "првобранител"... (кај Миленко беше гостин многу пати бранејќи ја владината политика)... одеднаш го менува правецот... ете мене ми е чудно, тебе не ти е... инаку многу сум љубопитен кои се тие работи, според тебе, кои... Мирка ги заборавила, а ти би ги кажал... и не биди нежен со власта... се надевам ќе чуеме тоест прочитаме... ![]() Изменето од којсумјас - 08.Јануари.2012 во 09:16 |
||||
![]() |
||||
BelindaMill ![]() Нов член ![]() ![]() Регистриран: 15.Септември.2011 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 35 |
|||
Во 2013 кога ние ќе дојдеме на власт, Мирко и Славко (Мирка и Латас), Јанко и Миленко одма ќе ги пикнеме во затвор. Ќе се бунат демек немало основа, ова она - ама тие ќе бидат пример како правната држава функционира. Уште само 2 години - ќе издржиме, а послеее - Заев ви кажа ...
|
||||
![]() |
||||
Santijago ![]() Сениор ![]() ![]() PubLiCenEmY LatInoLoVerBoY YNWA-LF Регистриран: 17.Јануари.2008 Локација: Tuka be ... Статус: Офлајн Поени: 21002 |
|||
Абе како ќе дојдете вие на власт од Холандија
![]() Ех златно прокси, само кој ли ве научил
![]() |
||||
I'm out bcz of pathetic around here
|
||||
![]() |
||||
DameMak ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 24.Јуни.2009 Статус: Офлајн Поени: 617 |
|||
Работата е прилично едноставна: Во услови кога опозицијата е тапа, мора некој да ја критикува власта до кај 1 година пред избори.
А инаку, Алфа ТВ после затворањето на А-НУЛА, беше опозициска до пред некој месец. Седнале изгледа Штерјо и Мијалков, и ја договориле работата. Сега има натпревар помеѓу: Сител, Канал 5, Алфа ТВ и МРТВ. А некој медиум дали е зад СДСМ? Пааа сеааа, сите ги напуштија јадните бранковци - освен продуваниот Фокус со 5,000 броеви тираж. |
||||
Illegitimi Non Carborundum
|
||||
![]() |
||||
BelindaMill ![]() Нов член ![]() ![]() Регистриран: 15.Септември.2011 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 35 |
|||
Темава е за новинарите, ама подтемава за приватноста, што ја начна Сантијаго е многу поврзана. Не е битно од каде се јавуем, и под кои никови. Битен е мојот став за одредена тема, и моето врвно човеково право тој мој став да можам да го искажам под анонимен псевдоним. На некого, моите ставови не му се свиѓаат, па наместо да ми контрира со аргументи - ми кажуе прикаски дека сум се јавила од Холандија, Германија или Шведска. И над администраторите има администратори (или во идивиди веќе нема т.е. се отиде под контрола на братучедите)??!?! ![]() |
||||
![]() |
||||
gonzo ![]() Сениор ![]() ![]() Мачкозил Регистриран: 04.Декември.2008 Локација: У дневну Статус: Офлајн Поени: 3137 |
|||
Тој твој 'став' од претходната страница , во која и да било земја и под кој и псевдоним да го кажеш пак се нарекува ЗАКАНА... ![]() |
||||
You have the right to remain silent. Anything you say will be misquoted, then used against you.
|
||||
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1234> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |