|
На Рада нешто чудно и се случува....... |
Внеси реплика | страница <12345 8> |
Автор | ||
kultuzin
Сениор Регистриран: 03.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4903 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Prasanje e dali nejzinoto semejstvo ke glasa za takva opcija, mozebi i tamu e opozicija. |
||
KUKOC7
Сениор Барон Минхаузен Регистриран: 26.Октомври.2007 Статус: Офлајн Поени: 1852 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
PATETIKA!!!
Изменето од moira - 02.Јуни.2008 во 16:33 |
||
Анастеа
Администратор ПИПИ долгиот чорап Регистриран: 07.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 35441 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Na Rada treba nesto MNOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOGU cudno da i se sluci... belkim togas ke se otkaze za navek od politika...
|
||
moira
Сениор ...The Goddess... Administrateur adjoint Регистриран: 06.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 26016 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Сега најверојатно си ја пее ...Никола, Никола, нешто чудно ми се случува, што е ова знае мајка ми, таа ме подучува.... |
||
...Well...
Сениор ...ExtraVagant... Регистриран: 30.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 5231 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
...a da ja zavedam ja Rada-Partizanka mlada...moz ke se oprai situacijava...
|
||
МАРШАЛ
Сениор ГРОБАР ДО ГРОБА Регистриран: 06.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 44396 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
ete taka , rada papi kaka sega ni sindi kraford da se stori ne i pomaga .... |
||
moira
Сениор ...The Goddess... Administrateur adjoint Регистриран: 06.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 26016 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
...ne moze...ne se vikash NIKOLA...!!! |
||
МАРШАЛ
Сениор ГРОБАР ДО ГРОБА Регистриран: 06.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 44396 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
a rada e politicarka ? ..... od kade takva ideja ? ... a neno ... kade e nenno ? ....
|
||
kultuzin
Сениор Регистриран: 03.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4903 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Rece deka ke se vrati i oprostalna mu pravevme i pak nisto.
|
||
Гостин
Гостин |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Денес ми беше ...жал ... за неа........ |
||
МАРШАЛ
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
mnogu .... imase na TV .... dobar del od narodot placese .... od SRECA ....
|
||
Гостин
Гостин |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Јас бев ...во народот што се радуваше....ама неа ја испожалив... а и Бобо нејзин....колку ли труд треба да вложи...за да ја утеши.... |
||
mamma
Сениор Регистриран: 15.Јануари.2007 Статус: Офлајн Поени: 9879 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Ha,...taa ke si se uteshi,..nema problem za nea,no shto
so narodot koj i veruvashe?? |
||
МАРШАЛ
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
so ogled na toa kakva e , ce mora sam ..... pomos neka ne ocekuva .... za tesenje ....
|
||
Внеси реплика | страница <12345 8> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |