|
Бош муабети на тема поезија |
Внеси реплика | страница <12345 11> |
Автор | |||
МАРШАЛ
Сениор ГРОБАР ДО ГРОБА Регистриран: 06.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 44396 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
a kako stois so baniranjeto ?
|
|||
zagor
Сениор Уникатен песимист Регистриран: 27.Септември.2007 Локација: Congo Статус: Офлајн Поени: 12850 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
......ООООООО,ДОБРА НОЌ!!!..СЕ НАСПА?..ИЛИ БРЗО СПИЕШ? |
|||
...zagor e ziv,se drugo e laga.
|
|||
anakin
Сениор Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
gospod prashta no ............... ne
kako se vikal kravarov upm |
|||
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
|||
zagor
Сениор Уникатен песимист Регистриран: 27.Септември.2007 Локација: Congo Статус: Офлајн Поени: 12850 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
....НАЈДЕ И ПРЕПИША , ЈАС МИСЛАМ НЕ Е ИСТО!!!
|
|||
|
|||
МАРШАЛ
Сениор ГРОБАР ДО ГРОБА Регистриран: 06.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 44396 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
ne be backo .. belja rabota .... gi peglav decata za vo grad .... onaa mojana nikako da se vrati od kaj kojsikata ....
|
|||
zagor
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
...ВИКАШ ЌЕ СЕ ВРАТИ?..СО ЦРВЕНИОТ АВТОБУС?
|
|||
|
|||
majstorce62
Сениор ... Регистриран: 23.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4251 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
џон вејн |
|||
БИДИ СИ ГОСПОДАР НА СОПСТВЕНИОТ УМ
|
|||
mamma
Сениор Регистриран: 15.Јануари.2007 Статус: Офлајн Поени: 9879 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Tuka...kako rekov ako ne spomenuvate majki eden na drug....ne baniram,ne brisham.Ke padne dogovor ili ne????A...a? |
|||
МАРШАЛ
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
koj ce znae ? .... mozebi poetot , a ? ....
|
|||
zagor
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
....НЕЕЕЕЕ,МАЈКИ-ШАЈКИ..НИКАКО!...МОЖЕ ПО НЕКОЈА КОМШИКА,ПРОДАВАЧКА ...ЕВЕ ВО КРАЕН СЛУЧАЈ И КОЛЕШКА ДА ЛЕТНЕ ,АМА ПОДОБРО НИЕ , НЕГО НЕКОЈ ДРУГ..ШТО НИ СУРАТОТ НЕ МУ ГО ЗНАЕМЕ...
|
|||
|
|||
МАРШАЛ
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
komsivkite nikako ... site si gi sakam ..... prodavackite nikako .... mi davaat .... na rabus ..... da pazaram ... a koleski nemam .. znaci , moze
|
|||
anakin
Сениор Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
slusaj zagi ako ne se vrati mozam jas da kazam deka si ..ono znaes po priroda i da pocneme od pocetok da bide smesno do kolenici a so vikas? |
|||
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
|||
majstorce62
Сениор ... Регистриран: 23.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4251 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Ама, пази сега, шо би рекол другар ми од ваша поезија, ама, јас го имам белиот ангел на радоста...
|
|||
БИДИ СИ ГОСПОДАР НА СОПСТВЕНИОТ УМ
|
|||
МАРШАЛ
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
ne se fali so beliot angel na radosta ... da ne ti se nacrta brance na vrata .... tiki , place maliot , moram peleni da mu menam ... leka noc na sFite .....
|
|||
Внеси реплика | страница <12345 11> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |