|
Радмила го повикува Никола на ТВ дуел! |
Внеси реплика | страница <12345 11> |
Автор | ||
butel2
Сениор Регистриран: 26.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 4138 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Gruevski i site od VMRO ne prifakaat duel vo nitu edna emisija. Poradi toa i Sekerinska izleze so takov spot...
dokolku Gruevski ne go prifati povikot.... ke izleze kukavica . predizboren duel voopsto ne e gubenje vreme bez razlika dali ni se svigja ili ne edniot od liderite. i edna druga rabota sto postojano se zboruva na mitinzite na VMRO , a i ovde cesto istoto moze da se procita.... 17 godini Makedonija stoi vo mesto.... od tie 17 godini VMRO ja imase vlasta 8 godini , bi trebalo malku da se i samokriticni |
||
МАРШАЛ
Сениор ГРОБАР ДО ГРОБА Регистриран: 06.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 44396 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
sega mi e jasno zosto orovcanec e najbaraniot koalicionen partner ... specijalist za otorinolaringologija e covekot ..... osobeno okolu glasnite zici ....
|
||
PAVLIN
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Регистриран: 08.Јуни.2007 Локација: Saint Helena Статус: Офлајн Поени: 889 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
blueprayer, kultuzin miroslave abe vie ste bile pogolemi vmrovci od samiot gvujo...si se izdusivte a nemate poima nitu od politikia nitu od ekonomija...tresete li tresete...ako gvujo bega od duel sto vi e bitna drugata strana...da ne se plasite deka vasiot lider ke propadne vo zemja od edna dva sata zboruvanje so nekoj sto ne mu e vlezen vo gazot ....zarem ne bi sakale vie da go vidite vasiot lider kako odgovara i se bori za Maedoija direktno na terenot...ili ne vie i ovaka i onaka imate isperen mozok...kako mozete da izdrzite da nemate svoe licno mislenje...ednostavno nema da glasam na ovie izbori, a najmalku za nekoj koj sto ne gi naucil osnovnite principi na vladeenje na demokratijata
|
||
“Ш‘ЧО НАПРАИВМЕ...“ - Крсте Петков Мисирков“
“ДО ВИСТИНАТА НЕ МОЖЕМЕ ДА СТИГНЕМЕ ПОЛЗЕЈЌИ“ - Владимир Мегре |
||
novace
Сениор Регистриран: 06.Август.2007 Статус: Офлајн Поени: 3067 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Ти текнува ли за Цилевата милијарда..своевремено ??
Само за 2 месеца требаше да биде..а оваа ти е сепак попретпазлива.,..та си дала дури цели 6 месеци..додека сите не ја откријат..патката која деновиве шета по ТВ екраните.
|
||
Не сум доктор , ама стално сум опкружен со пациенти
|
||
La Ninja
Сениор She Hulk Регистриран: 13.Јуни.2006 Статус: Офлајн Поени: 1605 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Павлин ти ко да читаш само што ти е контроверзно. Сто пати реков не гласам алооо....каков Грујо каков пајо патор (ко пајо патор оди жими се)....ама дефинитивно кога видов на ТВ -Никола да ти објаснам....збеснав...и Никола тоа да го напраеше у стилу-Рацо да ти објаснам ке збеснев...ме нервират бе за вакви срања се има пари а....???? Изменето од blueprayer - 20.Мај.2008 во 23:36 |
||
Ne sum pijan, samo lezam na zemja i se raduvam....
|
||
Eliot
Нов член Регистриран: 04.Април.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 22 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Orovchanec so poseben NAOD si ja napravil matematikata, a sega pochuva da go primenuva i terapiskiot del. Chovekot em si e lekar em si e primeren pacient sam na sebe- normano i lojalen- discipliniran. |
||
,,Sina regula nula dies,,
|
||
Santijago
Сениор PubLiCenEmY LatInoLoVerBoY YNWA-LF Регистриран: 17.Јануари.2008 Локација: Tuka be ... Статус: Офлајн Поени: 21002 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
ха ха........од каде знаете па вие......може на Рада и се бендисува Глујо па одлучила пред цела јавност да му изјави љубов......па после ќе почне да му игра стриптиз па ќе му го крени притисокот вкрај на Глујо ........ па онда цела таа ситуација ќе кулминира и она се надева дека ќе го мани heart attack па така ќе нема пречка за да победи на изборите.........ха ха......мозок бре......ЖЕНА....опасна работа ти е тоа човече......посебно онаа Рада.......ц ц ц .....ха ха.....
ок шала на страна......ако има ТВ дуел што ќе биде.......Рада ќе напаѓа за Окта,Рек и не знам таму што ти не........ќе напаѓа за инфлацијата......за ова за она........а овај другиот ќе пелтечи и со факти ќе се брани........па на крај.......јуначката Рада ќе си мисли дека излегла победник на крај и дека оние неутралните ги свртила на своја страна.........па онда модрине ќе ги слушаме на секаде како се фалат......Леј ја виде Шеќерот партал го направи јунакот и патриотот Глујо..........ма дај бре........КУКУДИ И КОКОДА.........тоа е досаден цртан филм.....деца од 3 години не сакаат да го гледаат...... |
||
I'm out bcz of pathetic around here
|
||
nenno
Сениор Регистриран: 30.Април.2008 Локација: Antarctica Статус: Офлајн Поени: 174 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Gruevski e najplasliviot covek vo MKD, daj boze da izleze na duel pa da go masakrira RADA, toj e takva uplasena politicka figura sto nemase gz da izleze na parlament i da kaze deka se soglasil so promena na ustavnoto ime. Pa, Vmrovci ne e dobro sto Gruevski ne izleguva na soocuvanje, toa go razoblicuva kako licnost i politicar. SRAMOTA. Mu preporacuvam na Gruevski da izleze od ramkata na "PATRIOT" i da se sooci so politickite protivnici.
|
||
anakin
Сениор Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
nenko detence komunjarsko znaes so e fintata ne se sedi so sekoja budala na ista masa grujo toa go znae , no rada pojma nema so e renome |
||
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
||
nenno
Сениор Регистриран: 30.Април.2008 Локација: Antarctica Статус: Офлајн Поени: 174 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Изменето од moira - 22.Мај.2008 во 01:49 |
||
anakin
Сениор Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
neneusko detence komunjarskonegledas deka si tuka ismejuvankako ne ti e sramposle 17 godini golgota da voopsto spomnes zbor SDSM ]kje ti kazam uste ednas top lista na najgolemi svetski katastrofi 1. svetskii potop 2. branko crvenkovski 3. kiro gligorov 4. buckovski 5. skopski zemjotres 6 . rada i nejzinata izborna kampanja za 2008 Изменето од moira - 22.Мај.2008 во 01:48 |
||
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
||
nenno
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
ANAKIN, EVE JA MOJATA LISTA NA NAJGOLEMI MAKEDONSKI KATASTROFI.
1. LJUBCO GEORGIEVSKI-BUGARIN ULTRAKRIMINALEC 2. TODOR ALEKSANDROV-BUGARIN ANTIMAKEDONEC 3. VANCO MIHAJLOV-BUGARIN ANTIMAKEDONEC 4. NIKOLA GRUEVSKI-BUGARIN ELEMENTARNA NEPOGODA 5. LAMBE ARNAUDOB-BUGARIN KRIMINALEC 6. VOJO MIHAJLOVSKI-BUGARIN SAMOUBIEC 7. DOSTA DIMOVSKA-DEBELA BUGARKA 8. MARA BUNEVA-SVALERKA NA SRBIN, DA NE KAZAM SPONZORUSA Изменето од moira - 22.Мај.2008 во 01:49 |
||
anakin
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
tvoja lista mozes da okacis macke o rep
e stara a kazi be kolku te plakjaat tie od SDSM- da siris propaganda naivni mislat so takvi idiotizni kje dobijat 10 pratenika kaj te najdoa, ziv ti se so nezemaa nekoj so ima barem sredno zavrseno |
||
|
||
nenno
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
P.S. KOJ E GLAVEN GRAD NA MAKEDONIJA 1. PLOVDIV 2. SOFIJA od moira: Не пишувај со големи букви цели постови! Непримерно е, не ни викај!!! Изменето од moira - 22.Мај.2008 во 01:40 |
||
Внеси реплика | страница <12345 11> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |