|
Лажни или Вистински Чуда - Todd Bentley |
Внеси реплика | страница <12345 6> |
Автор | |||
blagorodna
Сениор Регистриран: 16.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 568 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Nemet, nemet, kako moelo da imet...Ej gidi so ce ne procita po forumo |
|||
blagorodna
Сениор Регистриран: 16.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 568 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Mnogu ubo Praoslaven, vakvija ko tebe ja cuvat verata nasa Hristova od svekakvi djaolstini. Samo produzi taka, abe ovija bile koj od koj u trans padzaa ako tova ne jet dzaol po ime vudu nezna sto jet. Samo produzi da pisujes. |
|||
Nikki
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Регистриран: 02.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 259 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Shikabumba, Baaaam.. Fire, Power, In Jesus Name Мртви Воскреснуваат, Нови Златни Заби Растат во Устата, Инвалиди стануваат од столица Овие чуда вчера се случија во Флорида. Има и по некој Кунг Фу, удар со Глава. АЛИЛУИА Види ги Најновите Чуда од Вчера Види ги најновите чуда од вчера Изменето од Nikki - 08.Мај.2008 во 16:28 |
|||
Messenger
Администратор Vo ovoj svet, no ne od ovoj svet Регистриран: 21.Април.2006 Статус: Офлајн Поени: 18208 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Postojat sekakvi raboti... i lagi i shou programi i razonodi, no i vistinski chuda.
Postoi se i seshto, no vazhno e kade ke go vperite vasheto vnimanie. Изменето од Messenger - 08.Мај.2008 во 18:40 |
|||
Truth needs no laws to support it. Throughout history only lies and liars have resorted to the courts to enforce adherence to dogma.
|
|||
Biba_G
Сениор Непоправлив оптимист Регистриран: 18.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 13718 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Да не повторувам...само ќе додадам дека "ВИСТИНАТА САМО ГОСПОД ЈА ЗНАЕ". |
|||
EvAngelos
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор Doulos Evangelos Регистриран: 28.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 9913 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Тууу, неколку дена ме нема и еве ти ги pravoslavie, Nikki, Pravoslaven одма се разпиштолиле
Чек да видам што они расправаат тука...
Ап Павле не го рекол тоа
Извини, професионална деформација Како што тебе не може да ти одмине од око некоја фалсификат икона, така и мене не може да ми помине некој лажен стих од Библијата
|
|||
Посветен на изворното христијанство проповедано од Христос и апостолите.
|
|||
kejt-d-grejt
Сениор Регистриран: 05.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 6228 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
edna guska za Ev srcusot
|
|||
се' што е убаво во животот е поезија. сето друго е проза
|
|||
Messenger
Администратор Vo ovoj svet, no ne od ovoj svet Регистриран: 21.Април.2006 Статус: Офлајн Поени: 18208 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
V Biblijata se veli deka Bog go sozdade chovekot spored svojot lik... Isus im reche na nasobranite lugje deka onoa sto go pravi toj mozhe da go napravi i posledniot megju niv, pa duri i podobro od nego. I kade ste vernici sega da poveruvate vo zborovite od svetite knigi ? Zarem ke bidete kako neverni Toma, ke poveruvate koga ke vidite i koga ke go protnete prstot vo dupkata napravena od klinot? Ili ke vidite koga ke poveruvate, kako sto postojano se propoveda vo site sveti pisanija ? |
|||
Truth needs no laws to support it. Throughout history only lies and liars have resorted to the courts to enforce adherence to dogma.
|
|||
EvAngelos
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор Doulos Evangelos Регистриран: 28.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 9913 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Меси, извини за оф-топиков, ама морам да ја бубнам еднаш кејт
Уствари што се извинувам јас, па и ова е чудо, да бубнеш некоја преку нет
|
|||
Посветен на изворното христијанство проповедано од Христос и апостолите.
|
|||
Messenger
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
E ako de... hristijanski e toa.
|
|||
|
|||
Nikki
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор Регистриран: 02.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 259 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
misterX
Сениор Регистриран: 08.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 342 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
На оној кој во име на бога прави чуда не му треба реклама на телевизија!!!
|
|||
Biba_G
Сениор Непоправлив оптимист Регистриран: 18.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 13718 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
"Јас сум твој Бог,немој да имаш други Богови освен мене". Јас верувам во мојот Бог... His ministry is believed to rake in up to $120,000,000 annually. Hinn lives in an oceanfront hacienda valued at $8.5 million.(ова го превземав од постот на Никки-Види 1) Ова е тоа што мене ме прави Неверен Тома. Изменето од Biba_G - 09.Мај.2008 во 19:23 |
|||
Messenger
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Veke go dadov mojot komentar za Benny Hinn, koj isto taka vazhi i za ostanatite kako nego.
No , kako sto isto taka napomenav, mene ne me interesira negoviot motiv za sto gi prireduva tie shou programi. Mene me interesiraat onie chudesni rezultati koi se dobivaat ponekogash na tie sobiri, kako i onie koi se dobivaat so placebo apcheto. Tuka lezhi odgvorot na misterijata sto ni ja porachuvaat prosvetlenite lugje, a nie nikako da go mu posvetime vnimanie i da se obideme da go razbereme zatoa sto postojano se zanimavame so nepotrebnata vreva okolu nas i so "delenjeto pravda" koj e prav, a koj e kriv. Vmesto da palime veshterki, treba vnimanieto da go svrtime kon chudesnite rezultati i da go spoznaeme procesot kako se doagja do niv. Toa e poentata, a ne ocenuvanjeto na shouto i verskata pripadnost na shoumenot. P.S. Nikoj ne negira deka ima samo eden Bog i chudesata ne mu ja turkaat krunata od glavata. Изменето од Messenger - 09.Мај.2008 во 23:27 |
|||
|
|||
Внеси реплика | страница <12345 6> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |