![]() |
|
ВЕ САКА ИЛИ НЕ? |
Внеси реплика ![]() |
страница <12345 16> |
Автор | ||||
DENIAS ![]() Нов член ![]() Регистриран: 21.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 25 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|||
jas mnogu ja sakam ne sum sakal ni edna do sega kako neja sto ja sakam.
A taa ne sum siguren kolku me saka. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||||
![]() |
||||
...Well... ![]() Сениор ![]() ![]() ...ExtraVagant... Регистриран: 30.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 5231 |
|||
...trikovi... ![]() |
||||
![]() |
||||
DENIAS ![]() Нов член ![]() Регистриран: 21.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 25 |
|||
|
||||
![]() |
||||
eurydice ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 18.Март.2008 Статус: Офлајн Поени: 429 |
|||
ne
Изменето од eurydice - 01.Мај.2008 во 21:40 |
||||
![]() |
||||
SummerLove ![]() Сениор ![]() ![]() verliebt Регистриран: 10.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 7174 |
|||
![]() |
||||
Bidi Neverna, Da Ti Bide Veren,Vrti Mu Go Grbot Ke Trca Po Tebe.Ne Roni Solzi Kolku I Da Boli ,Bidi Hrabra I Toj Ke Te Moli!!!
|
||||
![]() |
||||
Гостин ![]() Гостин ![]() |
|||
грл нема да се венча со неа !!!!!!!!!! ![]() ![]() ![]() п.с пардон малце офтопик ![]() |
||||
![]() |
||||
topsexy ![]() Сениор ![]() ![]() 10-K-H-HOT Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 3022 |
|||
od denes go delam tvoeto mislenje
![]() |
||||
![]() |
||||
topsexy ![]() Сениор ![]() ![]() 10-K-H-HOT Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 3022 |
|||
a mene dali me saka ne mi e bitno zasto od vcera i ja nego prestanav da go sakam........
ne mi e gajle! i ne se zamaram veke so toa
![]() |
||||
![]() |
||||
|||
JA SAKAM I KE JA SAKAM I AKO ZASLUZUVAM NEKA ME SAKA I ONA
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||||
![]() |
||||
SummerLove ![]() Сениор ![]() ![]() verliebt Регистриран: 10.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 7174 |
|||
![]() ![]() |
||||
Bidi Neverna, Da Ti Bide Veren,Vrti Mu Go Grbot Ke Trca Po Tebe.Ne Roni Solzi Kolku I Da Boli ,Bidi Hrabra I Toj Ke Te Moli!!!
|
||||
![]() |
||||
bluebell ![]() Сениор ![]() ![]() the craziest Регистриран: 14.Септември.2007 Статус: Офлајн Поени: 8041 |
|||
![]() ![]() |
||||
always look on the bright side of the life!
|
||||
![]() |
||||
*___****M@r!J@****___* ![]() Група ![]() Регистриран: 26.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 34 |
|||
sega sfakam deka ne mu bilo dojdeno do mene
zaso tri nedeli me molese i na kraj mi kazaja deka si fatil zenska a ne mi kaza i se uste mi pisuva i prasuva za mene i nz kako i da e def se razo4arav od maskiot pol do beskraj koj e toj so mozi da mi go dokazi sprotivnoto a na kraj mi re4e:NE MORASE VAKA DA ZAVRSI ![]() DA POKAZESE SAMO MALKU ZAINTERESIRANOST A NEGO MU BILO SRAM DA DOJDI DA SE POZDRAVI SO MENE PA JAS TREBALO DA POMINAM OD KAJ NEGO ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||||
![]() |
||||
zbunet ![]() Сениор ![]() ![]() Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
|||
Za da te zasaka, prvo mora da te zasaka majka i
|
||||
![]() |
||||
|||
a sto ako ne te zasaka i majkai |
||||
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <12345 16> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |