|
Раѓање љубов... |
Внеси реплика | страница <1234> |
Автор | ||
volkswagen
Модератор Знам, комшивка ми е! Регистриран: 18.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 4820 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Раѓање љубов...
ми вика: се заљубив.... не бе злато, сега за сега ти само ме сакаш... после ќе се заљубиш... ќе сватиш колку си значиме еден на друг и колку повеќе се појавува онаа врста на страст „ноќе се будам ми фалиш и имам потреба од тебе ТУРБО“ , толку повеќе ќе се затрескуваме .... само , ај , рано е уште... |
||
MyWay
Сениор Антиталенат на годината Регистриран: 05.Септември.2008 Локација: Aruba Статус: Офлајн Поени: 23914 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
ooooooooooooooooooooooo............................
noooooooooooooo..... strasna rabota e toa... posebno posle pogolem period.....da ti se rodi ljubov.... |
||
Како изгледа совршен маж..Он не изгледа..Он се понаша ...... |
||
Marko Polo 1
Сениор venecijaner Регистриран: 20.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 9693 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
... dovolno sum jadel gurabii na ovaa tema.
|
||
Incredible Blue
|
||
mariija
Сениор Регистриран: 01.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 2459 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
...jas sakam gurabii....
|
||
"If you talk to God you're religious. If God talks to you, you're psychotic."
|
||
Santijago
Сениор PubLiCenEmY LatInoLoVerBoY YNWA-LF Регистриран: 17.Јануари.2008 Локација: Tuka be ... Статус: Офлајн Поени: 21002 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Ехеее гурабии
Се родила љубовта ... ама ... зошто ? |
||
I'm out bcz of pathetic around here
|
||
емил
Сениор зависник идивидовски Регистриран: 11.Август.2009 Статус: Офлајн Поени: 85186 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
за да се гушкаме со тој или таа што ја бендисуваме
|
||
MyWay
Сениор Антиталенат на годината Регистриран: 05.Септември.2008 Локација: Aruba Статус: Офлајн Поени: 23914 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
еднаш кога ми се роди една љубов по грешка......
изгледа закаснив малку
|
||
Како изгледа совршен маж..Он не изгледа..Он се понаша ...... |
||
Santijago
Сениор PubLiCenEmY LatInoLoVerBoY YNWA-LF Регистриран: 17.Јануари.2008 Локација: Tuka be ... Статус: Офлајн Поени: 21002 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Само за гушкање
|
||
|
||
ekszi88
Сениор In Love Регистриран: 10.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 7008 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
А љубов постои?
|
||
Never apologize for being sensitive or emotional. Let this be a sign that you've got a big heart aren't afraid to let others see it. Showing your emotions is a sign of strength!!
|
||
Santijago
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
aхм Бар така пише во приказните
|
||
|
||
ekszi88
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
А приказните ги пишуваат до онаму до кај што им одговара
|
||
Never apologize for being sensitive or emotional. Let this be a sign that you've got a big heart aren't afraid to let others see it. Showing your emotions is a sign of strength!!
|
||
Santijago
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Сите имаат хепи енд ма после свадба следи : "И така си живееја среќни и весели до крајот на нивниот живот и имаа многу деца ( ама то е друга приказна )"
|
||
|
||
ekszi88
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Па поготово Пепелашка и Снежана... седум џуџиња ќе рече некој, а ич?
|
||
|
||
Santijago
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
ич ... на почеток на приказна
|
||
|
||
Внеси реплика | страница <1234> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |