|
Не давај се Нина... |
Внеси реплика | страница <1234> |
Автор | ||
juve
Нов член Регистриран: 01.Јули.2008 Статус: Офлајн Поени: 15 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Balkanski primer na edna Spanska serija.
|
||
Zaspana
Сениор Регистриран: 07.Март.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 429 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Jaka serija ....ne se sporeduva so Spanskite..tie se sekogas dosadni,a ovaa e humoristicna
|
||
emilyXX
Група Регистриран: 05.Јули.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 53 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Mnogu e top serijata ima dobar koncept samo sto glumcite malce se tapa ali ok nema veze. Inace 102344 pati nina e bojle od leti ali nadobra e beti
Изменето од emilyXX - 11.Јули.2008 во 19:25 |
||
Just Be Who You Wanna Be...Not What Others Wanna See!!!
|
||
KAROLIN
Сениор Maкедонско девојче Регистриран: 28.Март.2008 Статус: Офлајн Поени: 201 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
a koga zavrsuva serijava, kako sto znam, veke ne se prikazuva vo Hrvatska i Srbija, samo MAKEDONIJA ja dava
a srbija i hrvatska ja prekinaa odamna i dokolku pak pocne tamu, bi bile daleku pozadi nas so epizodite ne sfakam kako moze samo kaj nas da se dava seuste |
||
Tiger
Сениор Регистриран: 13.Јуни.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 234 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Не давај се Лети ...
|
||
Eli
Сениор Регистриран: 30.Ноември.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1968 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Definitivno ne moze da se meri so Ke se vratat strkovite..ali za razlika od hrvatskine sapunici ovaa e da receme ok.. |
||
Човекот секогаш треба да остане човек,без разлика со што се бави и каков успех има..
|
||
maestro13
Сениор Регистриран: 20.Јуни.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 428 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
супер е нина..
|
||
KAROLIN
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
NINA zavrsuva vo vtornik, izgleda tolku epizodi se snimeni, KRAJ na NINA!!!
|
||
maestro13
Сениор Регистриран: 20.Јуни.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 428 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
ne e tocno... nina otsega ke ima vo vtornik i vo cetvrtok posto ponedelnik sreda i petok ke go davaat noviot kviz 50-50
|
||
KaTeNcE1111
Сениор Регистриран: 24.Јануари.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 168 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Ja gledam samo zaradi Marko
|
||
You will never get to HEAVEN if you`re scared of gettin HIGH!
|
||
KAROLIN
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
serijata zavrsuva ovaa nedela na a1, dali vtornik ili cetvrtok ne znam...ali kazaa deka se poslednite epizodi, tolku e snimeno od Ne daj se nina
ovaa nedela e KRAJ!!! |
||
maestro13
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
да.. денес е претпоследна епизода..
|
||
IRENAA
Нов член Регистриран: 28.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 3 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
NINA E COOL SEKOGAS SE SMEAM KOGA JA GLEDAM. NE SUM JA GLEDALA LETI PA NE MOZAM DA JA SPOREDAM AMA NINA E ZAKON
|
||
orlov
Сениор army veteran 2001 Регистриран: 26.Јули.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 11342 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
До сега беше добра. Вечерва пресудното ќе го видиме и ќе дознаеме дали ќе се даде. До сега храбро издржа на сите предизвици. Верувам дека на крај ќе си ја најде среќата.
|
||
,,СЕКОГАШ ВО СЛУЖБА НА ТАТКОВИНАТА,,
|
||
Внеси реплика | страница <1234> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |