![]() |
|
На кој час најмногу тресевте глупости? |
Внеси реплика ![]() |
страница <12345> |
Автор | |
10101 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 05.Април.2009 Локација: Jamaica Статус: Офлајн Поени: 963 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
na site casovi, bez isklucoci (jas nemam mnogu istreseno, nemam dojdeno na red)
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
jellenaa ![]() Нов член ![]() Регистриран: 16.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 8 |
На Хемија и МАкедонски дефинитивноо !
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
IzGubEnA ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 20.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 1066 |
na mnogu...denes vidov deka eden moj kiks u skolskiot vesnik go stavile
![]() ![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
mrzla ![]() Сениор ![]() ![]() натурална девојка Регистриран: 14.Мај.2008 Статус: Офлајн Поени: 13330 |
на Физика затоа и секогаш ме бркаше
|
|
![]() |
|
GoXI ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 01.Август.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 105 |
de be gluosti ke tresam nemam druga rabota. jas najmnogu na dosadnite casevi odnosno na onie koi profesorite gi pravea dosadni si lezev na klupata :)))
|
|
![]() |
|
DDarko ![]() Сениор ![]() ![]() Миротворец Регистриран: 14.Мај.2009 Статус: Офлајн Поени: 4356 |
На досаден час само се расправај со наставник и тоа оди се контра неговите ставови!!! Јако е.!
|
|
![]() |
|
DDarko ![]() Сениор ![]() ![]() Миротворец Регистриран: 14.Мај.2009 Статус: Офлајн Поени: 4356 |
Посебно со тие што живееле во комунистичко време, убедувајте ги дека комунизмот е лош, па ќе видете тогаш објаснувања и атеистички убедувања!
![]() |
|
![]() |
|
brza ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
ddarko?,..odi be malku ,..nasamo bidi si!,...a, vekje si otishol ,..gledam .
![]() |
|
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
![]() |
|
![]() |
|
Ништо не разбрав од она што си ми ги пишал, иако можеби си атеист, пробај ако учиш нешто на некој стар професор или наставник да го убедуваш дека е лош комунизмот, па после кажи ми.!
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Освен ако не си фатил период од таа идеологија, па сега и ти да ме убедуваш дека е супер.
Тоа зависи од возраста.! ![]() ![]() |
|
![]() |
|
brza ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
|
|
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
![]() |
|
![]() |
|
lane62 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 08.Април.2009 Статус: Офлајн Поени: 7583 |
na skoro site
![]() |
|
Daj više odmora jeziku nego rukama!
|
|
![]() |
|
THEPRINCESS ![]() Сениор ![]() Регистриран: 29.Декември.2008 Статус: Офлајн Поени: 4676 |
Ne tresev mnogu gluposti na casevite, ama imase eden mnooogu glup profesor i na negovite casevi tresenjeto gluposti bese zadolzitelno, ne za drugo tuku za da mu parirame.
|
|
![]() |
|
Omar ![]() Сениор ![]() ![]() Too young to die... Регистриран: 22.Февруари.2009 Статус: Офлајн Поени: 12633 |
Oooo sekogas profesorot po istorija me brkase, oti mnogu mu zborev na cas a i tresev gluposti...
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <12345> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |