|
Срамот-акт на слаба самодоверба..или?? |
Внеси реплика | страница <1234> |
Автор | |
Гостин
Гостин |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Бев да се ...причестам...во црква...и попот ми дава
лажичка вино и вели...господе боже прости и ги на Блашка
гревовите........ми беше срам да го прашам зошто вели така...
кога јас си знам дека немам гревови....
|
|
anakin
Сениор Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
vo princip sramezlivosta smeta na samiot covek
i ne e potrebna no sramezlivosta treba da se zameni so pristojnosta, pristojnoto odnesuvanje- inaku taka nesramezliv covek nalikuva da PESHTEREC |
|
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
|
којсумјас
Сениор Регистриран: 22.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4543 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Se sramam od prljavi misli so mi doagaat koa
ke ja vidam, ako i kazam, i ona ima da se srami.. Ama otposle....!!!! |
|
Zdravko81
Сениор Регистриран: 24.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 1690 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
zaebi toa sramot da bide akt na slaba samodoverba. jas ponekogash imam problemi so samodoverbata no so stramot sum skaran ushte od ragjanje.
|
|
Луѓето имаат избор, но важно е да се држат до тој избор
|
|
Andrea_Gail
Нов член Регистриран: 24.Март.2008 Статус: Офлајн Поени: 25 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Sramot e dolga,golga zapirka na samodoverbata!Sum se izneverila sebe si zaradi taa prepreka i znam kako e!Za raboti za koi se stramam ne si veruvam sebe si,a za rabotite za koi sum opustena CVRSTO stojam do sebe si!Sramot E AKT NA SLABA SAMODOVERBA!
|
|
zbunet
Сениор Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Abe vo pocetok se pazam demek sum kuturen dur ne mi dae nekolku pati, ama poslee...prdam i zdrigam pred nea bez troska sram i u ste si zamiluvam deka e smesno
|
|
...Well...
Сениор ...ExtraVagant... Регистриран: 30.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 5231 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
...ponekogash umeren sram e dokaz za sharm...
|
|
eurydice
Сениор Регистриран: 18.Март.2008 Статус: Офлајн Поени: 429 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
... ili skromnost.
pred sto godini toa bese doblest, denes se smeta za mana. sto bi rekol PANTA REI |
|
...Well...
Сениор ...ExtraVagant... Регистриран: 30.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 5231 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
...I'D like to break away your shame...
|
|
којсумјас
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Vidi go,
se srami...!!! Sramota...!!! |
|
zbunet
Сениор Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
Haleeva
Нов член Регистриран: 12.Мај.2008 Статус: Офлајн Поени: 3 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Imam slaba samodoverba samo za pred licnosti koi se najgolemi vo moite oci,odnosno stramenjeto mi e na povrsina,znaci imaat direktna vrska, verbata vo sebe so stramot!
|
|
zbunet
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
vaka stalno pred monitor mi pravi i si nema gajle i poslem ke rece nekoj : - E, te nema.
- E me nema oti se sramam mesto nea |
|
којсумјас
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Odam
pozati MTV pored kej, i mi bara.... za pari... Tuu, bre, sram da se nemalo... A mor, bez pari ke ti dadam eeejj... |
|
Внеси реплика | страница <1234> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |