|
Бајки |
Внеси реплика | страница <123 |
Автор | |
GrobarMKD
Група Регистриран: 29.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 30 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
pa posle balot vo nejzina cest , taa pred polnoc bega od balot organiziran vo nejzina cest i begajci si e zaborava gumenata cizma " made in borovo " ?
|
|
maria_magdalena
Сениор trouble seeker Регистриран: 25.Октомври.2007 Статус: Офлајн Поени: 8706 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Бездруго вреди да се раскаже целава приказна, па да го видиме и наравоучението
Изменето од maria_magdalena - 29.Април.2008 во 22:12 |
|
МИСЛИТЕ СЕ ОСЛОБОДЕНИ ОД ДАНОК.
|
|
maria_magdalena
Сениор trouble seeker Регистриран: 25.Октомври.2007 Статус: Офлајн Поени: 8706 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Јас сакам со среќен крај..... |
|
|
|
GrobarMKD
Група Регистриран: 29.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 30 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
naravoucenie ,,,,, bajkite kraj nemaat ,,,,, osobeno kaj onie koi imaat fantazija pa od kozi i kozari stanuvaat vojvotki ,,,, i vojvodi ,,,,,,
|
|
maria_magdalena
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
И добро сега Раскажувачу, кое е наравоучението?
Од козар војвода не бидува или? |
|
|
|
maria_magdalena
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Доколку не е така, би биле осиромашени за наравоучение, а тоа е сепак најважно, нели...
ДА БИДЕМЕ ОНА ШТО СМЕ. |
|
|
|
mamma
Сениор Регистриран: 15.Јануари.2007 Статус: Офлајн Поени: 9879 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
NARAVOUCHENIE: SI NAPRAVIVTE MUABET,SEGA NAZAD NA TEMA
|
|
maria_magdalena
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Тема...
овојпат имавме бајка со тажен крај...но и момичето со кибритчиња која ми е омилена е тажна... Глувчето Мице.... Не се сите приказни со среќен крај... Но ајде за пред спиење нешто посреќно... Онаа кога Трнорушка ја бакнува принцот и таа се буди од столетниот сон, а со неа и сите дворјани... |
|
|
|
*moon*
Сениор Регистриран: 27.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 7657 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
YES DA IMA MNOGU MALKU VISTINA VO BAJKITE....NO SEPAK SE VRZ OSNOVA NA NEKOJA VISTINA-BOLNA ILI NE...NO SEPAK NEKAKVA VISTINA....
|
|
*moon*
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
mozda
|
|
Ако го победиш моментот ти си најсилниот човек на светот
|
|
kejt-d-grejt
Сениор Регистриран: 05.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 6228 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Princezata Elizabet trebase da se venca so princot Ronald.
I taman se spremi da trgne, dojde eden zmej i i' go izede dvorecot sose seta obleka i plus i' go grabna princot Ronald. Princezata oblece edna tanka hartiena vreka i trgna po tragite od zmejot da si go spasi princot. Koga stigna do pesterata mu rece na zmejot: Kazuvaat deka si mozel da go preletas svetot za 10 sekundi!! Zmejot letna, a koga se vrati bese premnogu umoren i odma zaspa. Princezata vleze vo pesterata da go spasi Ronald a toj koga ja vide i' rece: Vidi se kakva si, so tanka hartiena vreka, kosata ti e seta so pepel, i seta si necista, vrati se koga ke licis na princeza. Princezata mu odgovori: Tvoite alista se mnogu ubavi, kosata ti e cista, licis na vistinski princ ama si mnogu glup. I tie nikogas ne se vencaa. |
|
се' што е убаво во животот е поезија. сето друго е проза
|
|
kejt-d-grejt
Сениор Регистриран: 05.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 6228 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
а знаете за таа кога жабата и рекла на принцезата
бакни ме и ќе се претворам во убав принц, ќе те земам за жена и ќе те однесам во дворецот кај свекрва ти, да ми раѓаш деца, да ми ги крпиш чорапите, да ми ги трпиш пријателите кога ќе локаме пиво и ќе ждригаме .......... и после кога за вечера принцезата си јадела вкусни жабји батаци??? п.с. поховани мислам дека беа |
|
се' што е убаво во животот е поезија. сето друго е проза
|
|
*moon*
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Srek
|
|
Ако го победиш моментот ти си најсилниот човек на светот
|
|
Внеси реплика | страница <123 |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |