|
До владата на Република Македониjа: следн |
Внеси реплика | страница <12345 6> |
Автор | |
La Ninja
Сениор She Hulk Регистриран: 13.Јуни.2006 Статус: Офлајн Поени: 1605 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
браво.
|
|
Ne sum pijan, samo lezam na zemja i se raduvam....
|
|
al_pachino
Сениор Регистриран: 02.Април.2008 Локација: Russian Federation Статус: Офлајн Поени: 289 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
bravo na magareto mu se veli ......
|
|
anakin
Сениор Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
vo moreto zivejat AJKULI I MALI RIBI
po princip Ajkulite ne znaat da citat pravila Изменето од anakin - 04.Април.2008 во 18:19 |
|
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
|
al_pachino
Сениор Регистриран: 02.Април.2008 Локација: Russian Federation Статус: Офлајн Поени: 289 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
a vo rekite SOMOVI .....
|
|
anakin
Сениор Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
da som do som |
|
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
|
al_pachino
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
vo red ... samo sto e ona sledn?
|
|
anakin
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
nekoj nerazbira poenta za Ajkuli, mali ribi i somovi
nekoj navistina misli deka zboruvame za zoologija |
|
|
|
anakin
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
napisanite cekori se dobri i ubavo napisanino nekoj treba prethodno da svati deka ima mali ribi i ajkuli
Изменето од moira - 04.Април.2008 во 22:28 |
|
|
|
al_pachino
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
absolutno ste vo pravo gospodine .....
|
|
al_pachino
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
a vo vodeniot svet kako i vo politikata ziveat predatori i sitni ribi ... nie samo treba da si ja najdeme nasata sredina .... mislam deka poentata bese toa , neli ?
|
|
anakin
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
znaci gospodide Al_pacino se soglasuvame deka vo ovoj svet site narodi se ravnopravni no ima i poravnopravni
|
|
|
|
kultuzin
Сениор Регистриран: 03.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4903 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
A da ne sakas da ne nasocis na nekoja pesna od Djordje Balasevic, koja patem mnogu odgovara na toa sto ni se sluci. eden stih vika: "- gde god da beze stignu u mreze , neko se rodi da postane plen" E taka dodeka se ponasame kako plen sekogas ke gubime. Zostoako prezivees od edniot grablivec drugiot ke te lapne. Ni treba nova ofanzivna strategija. |
|
al_pachino
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
zavisi od koja gledna tocka ...... najprvin treba da se definira koj e koj ... neli ?
|
|
anakin
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
mislam gospodo deka tocno e definirano
ajkulite imat golemi zabi neli? imate li? Изменето од anakin - 04.Април.2008 во 18:39 |
|
|
|
Внеси реплика | страница <12345 6> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |