![]() |
|
Српска музика |
Внеси реплика ![]() |
страница <12345 16> |
Автор | |
Iron Man ![]() Сениор ![]() ![]() железен раз бираш Регистриран: 11.Јануари.2009 Локација: Antarctica Статус: Офлајн Поени: 8032 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
слушам ама не турбо (туку само обичен дизел)
![]() сакам да кажам само забавна слушам ама ништо не е како македонската ни музика ![]() наше си е наше ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
Santijago ![]() Сениор ![]() ![]() PubLiCenEmY LatInoLoVerBoY YNWA-LF Регистриран: 17.Јануари.2008 Локација: Tuka be ... Статус: Офлајн Поени: 21002 |
Џогани на прво место ... Слаџа Делибашич ... Ана Николич и све по ред остало |
|
I'm out bcz of pathetic around here
|
|
![]() |
|
Phantomlord ![]() Сениор ![]() ![]() ThrasheR Регистриран: 11.Септември.2008 Локација: Битола Статус: Офлајн Поени: 434 |
Од Српската чинат само металите и екс - ју бендовите
![]() |
|
\m/>.<\m/ Thrash' till death \m/>.<\m/
|
|
![]() |
|
Majkl ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 20.Јуни.2008 Статус: Офлајн Поени: 3019 |
Многу оптимистичка и весела песна:
Зорана - Морнари |
|
Бог повторно му говори денес на човештвото преку Неговата пророчица, Габриеле од Вирцбург. Тој не ја говори речта на Библијата!
|
|
![]() |
|
емил ![]() Сениор ![]() ![]() зависник идивидовски Регистриран: 11.Август.2009 Статус: Офлајн Поени: 85186 |
Двојникот на балканската музичка ѕвезда Здравко Чолиќ е Митко од Македонија, пренесува dnevnik.hr.
Физичката сличност навистина е неверојатна! Двојникот на популарниот Чолиќ е Митко Јанкуловски од Битола. Тој изјавува дека Чолиќ го доживува како вистински професионалец, коректна и интелегeнтна личност. Ако балканската ѕвезда дознае за него и го повика да настапат заедно, Јанкуловски вели дека тоа би бил вистински предизвик кој со задоволство ќе го прифати. Митко не само што физички личи на Чолиќ туку и добро пее. Поради тоа е повикан да го глуми Чолиќ во театарот во Битола. Дека е сличен на големата ѕвезда постанал свесен на 16 години, кога после неговите концерти пријателите почнале да го викаат Здравко. Митко имаку работи во банка, оженет е има две деца |
|
![]() |
|
Calipso ![]() Модератор ![]() ![]() Primarius Регистриран: 26.Мај.2009 Локација: Македонија Статус: Офлајн Поени: 44671 |
Немој молим те,овој ако личи на Чолич....
![]() |
|
На овој свет има само тројца мажи кои се спремни да те поддржат во тежок момент:
Jack Daniels, John Jameson и Johnnie Walker! |
|
![]() |
|
емил ![]() Сениор ![]() ![]() зависник идивидовски Регистриран: 11.Август.2009 Статус: Офлајн Поени: 85186 |
на мене ми личи |
|
![]() |
|
Ме тера да ја слушам со задоволство и уживам во српските хитови .Ми ја полнат душата .
|
|
![]() |
|
DancheT ![]() Нов член ![]() Регистриран: 05.Јули.2012 Статус: Офлајн Поени: 2 |
Концерт на Здравко Чолиќ на 1ви август во Охрид.
ГРАТИСИ, најнови информации и интервјуа со Здравко Чолиќ на фан страницата www.fb.com/ZdravkoColic.mk ![]() |
|
![]() |
|
|
|
![]() |
|
pajser ![]() Сениор ![]() ![]() kloshar Регистриран: 04.Март.2011 Локација: Lao People's Dem. Rep. Статус: Офлајн Поени: 13948 |
,,,ajmo drushtvo malku ,,lumperajka,,,
![]() Изменето од pajser - 22.Септември.2012 во 22:03 |
|
nesluchajno ne veruvam vo sluchajnosti<>sekoja sluchajnost e kontrolirana
|
|
![]() |
|
pajser ![]() Сениор ![]() ![]() kloshar Регистриран: 04.Март.2011 Локација: Lao People's Dem. Rep. Статус: Офлајн Поени: 13948 |
|
|
nesluchajno ne veruvam vo sluchajnosti<>sekoja sluchajnost e kontrolirana
|
|
![]() |
|
Schatzii7 ![]() Сениор ![]() ![]() Unglaublich Регистриран: 19.Октомври.2011 Локација: Lost somewhere Статус: Офлајн Поени: 7061 |
Слушам и тоа најчесто српска и хрватска забавна музика.
|
|
»Wenn ein Deutscher einen Zug ausrauben möchte, kauft er sich als erstes eine Fahrkarte.« :) (Lenin 1917)
|
|
![]() |
|
BIBI_G_3 ![]() Модератор ![]() ![]() СТАРОСЕДЕЛЕЦ Регистриран: 21.Август.2013 Статус: Офлајн Поени: 2372 |
слушам ...ама претежно оние, мелем за душа што се...пример-
|
|
НЕПОПРАВЛИВ ОПТИМИСТ
|
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <12345 16> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |