IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > Интима > Љубов
  Активни теми Активни теми RSS - Со двајца во иста вечер ???
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

Со двајца во иста вечер ???

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1234>
Автор
Порака
којсумјас Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 22.Ноември.2007
Статус: Офлајн
Поени: 4543
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај којсумјас Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 25.Февруари.2008 во 02:49
Originally posted by orlov orlov напиша:

Originally posted by Biserna_Devojka Biserna_Devojka напиша:

последно нешто што чув,... е дека главните ,,типки и типци,, ( во наводници голема%20насмевка ) .... во една вечер се муваат со по двајца/две....  збунетост дали се тие јаки типци/типки или големи лузери ?? 

Повеќе настрани одошто јаки.голема%20насмевкаголема%20насмевкаголема%20насмевка

Светот е полн со фини и културни момци што е... само кога мораат, така е ! И си живеат среќно до крајот на животот, како во бајките на Андерсен. Е да!!!!

Изменето од којсумјас - 25.Февруари.2008 во 02:50
Кон врв
nikita Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 29.Март.2008
Поени: 1610
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај nikita Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 30.Март.2008 во 22:19
Za mene toa se lugje sto sakat samo da se napravat nekoj i nesto i da se izglupiraat.I se soglasuvam so mislenjeto na majstorce definitivno e vo pravo,na krajot nisto nema da svatis,ke se cuvstvuvas zbunet i izguben,a toa ne e prijatno.
She sells seashells by the seashore...
Кон врв
Wonderful_Life Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Амбициозна Бебушка

Регистриран: 30.Декември.2008
Локација: Macedonia
Поени: 7264
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Wonderful_Life Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 06.Март.2009 во 21:57
toa e neopravdlivo za mene.Smetam i znam deka nema nisto da se postigne so toa ako ispadnam fraer/ka za toa ako bi bila so dvajca vo ista vecer.Mozam samo da go zagubam toa sto mi e najdrago a nema nisto da dobijam
Gospod gi sozdal zenskite,zasto imal smisla za ubavina, a maskite zasto imal smisla za humor
Кон врв
Lady Blue Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 12.Октомври.2007
Поени: 8431
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Lady Blue Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 07.Март.2009 во 00:24
ccccc....... moderni vreminja ... vo moe vreme se krsea zabi za vakvo nesto ..... pa posle mlad so vestacka vilica ....... газење%20од%20смеењегазење%20од%20смеењегазење%20од%20смеењегазење%20од%20смеење
Кон врв
zbunet Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Претседник Зеленковски

Регистриран: 24.Февруари.2007
Поени: 15549
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај zbunet Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 07.Март.2009 во 17:23
Имам праено муабет на маса истовремено со две, кратко беше додуше, ама важно беа две иако станаа превртувајќи со очите.
Кон врв
ANITA11 Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 04.Јануари.2009
Поени: 21488
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај ANITA11 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 07.Март.2009 во 20:20
za toa nema opravduvanje ...ne e dobro spored mene
Кон врв
becenevem Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 27.Септември.2007
Поени: 2108
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај becenevem Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 08.Март.2009 во 09:44
ete razlika, zenata ne bi,
ama mazot ako moze i so tri , ako izdrzi
Кон врв
Renatax Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 27.Декември.2008
Поени: 11613
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Renatax Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 17.Февруари.2010 во 17:35
Бедно според мене,која би била поентата за ваква   средба освен  чаламење или самодокажување?збунетост
Мирно движи се низ галамата и хаосот, секогаш имајќи на ум каков мир постои во тишината.

Кон врв
aLbaneso Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 27.Септември.2009
Локација: Macedonia
Поени: 933
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај aLbaneso Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 17.Февруари.2010 во 17:46
Maskoto EGO e golemoooooooooo
Љаеш НЕ касаш !
Кон врв
Tiggy Vicious Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Consume. Be silent. Die.

Регистриран: 27.Октомври.2009
Поени: 6238
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Tiggy Vicious Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 18.Февруари.2010 во 21:01
Свашта.
Женската би била лесна девојка.
Машкото...појма неам, најверојатно доказ дека плаче за винимание.
What the hell is going on?
-The cruelest dream, reality
Кон врв
гоcтин Кликни и види ги опциите
Гостин
Гостин

Регистриран: 24.Октомври.2008
Поени: 1797
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај гоcтин Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 23.Февруари.2010 во 16:55
Originally posted by напиша:

последно нешто што чув,... е дека главните ,,типки и типци,, ( во наводници голема%20насмевка ) .... во една вечер се муваат со по двајца/две....  збунетост дали се тие јаки типци/типки или големи лузери ?? 

а јас последно нешто што слушнав е дека тие се тема на муабет во секое друштво...и тоа не некој позитивен муабет...

инаку лично за мене...ми се има случено да се смувам со некој тип (и бидејки сум си таква забегана) и да ме снема некое време...да сретнам некој што го познавам да почнам муабет што трае со саати и другиот ден да ми речат еее браво...двајца улови....газење%20од%20смеење...не се правдам нека мислат што сакаат...не правам така затоа што знам како е да бидеш на другата страна....мислам дека е крајно низок удар и таквите не заслужуваат многу внимание!
Кон врв
којсумјас Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 22.Ноември.2007
Поени: 4543
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај којсумјас Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 05.Март.2010 во 06:14
Утредента одам на факултет а онаа мојата, тогаш, шамарчина ми залепи, уште ме боли...
а една ми рипна, ни ја знам ни ја познавам, ме гушка ли, ме гушка...
а бе нејасни работи се случуваат кога е човек...
у пијана состојба...
Кон врв
mariija Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 01.Декември.2007
Поени: 2459
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај mariija Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 22.Април.2010 во 23:32
premnogu za moj ukus
Кон врв
Tiggy Vicious Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Consume. Be silent. Die.

Регистриран: 27.Октомври.2009
Поени: 6238
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Tiggy Vicious Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 24.Април.2010 во 16:56
абе ајде..
од двајца, тројца, четворица за некое време..
и оргии секој ден ќе си имаш со скоро па непознати фаци.
What the hell is going on?
-The cruelest dream, reality
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1234>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,203 секунди.