![]() |
|
Со двајца во иста вечер ??? |
Внеси реплика ![]() |
страница <1234> |
Автор | ||
којсумјас ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 22.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4543 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Светот е полн со фини и културни момци што е... само кога мораат, така е ! И си живеат среќно до крајот на животот, како во бајките на Андерсен. Е да!!!! Изменето од којсумјас - 25.Февруари.2008 во 02:50 |
||
![]() |
||
nikita ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 29.Март.2008 Статус: Офлајн Поени: 1610 |
|
Za mene toa se lugje sto sakat samo da se napravat nekoj i nesto i da se izglupiraat.I se soglasuvam so mislenjeto na majstorce definitivno e vo pravo,na krajot nisto nema da svatis,ke se cuvstvuvas zbunet i izguben,a toa ne e prijatno.
|
||
She sells seashells by the seashore...
|
||
![]() |
||
Wonderful_Life ![]() Сениор ![]() Амбициозна Бебушка Регистриран: 30.Декември.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 7264 |
|
toa e neopravdlivo za mene.Smetam i znam deka nema nisto da se postigne so toa ako ispadnam fraer/ka za toa ako bi bila so dvajca vo ista vecer.Mozam samo da go zagubam toa sto mi e najdrago a nema nisto da dobijam
|
||
Gospod gi sozdal zenskite,zasto imal smisla za ubavina, a maskite zasto imal smisla za humor
|
||
![]() |
||
Lady Blue ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 12.Октомври.2007 Статус: Офлајн Поени: 8431 |
|
ccccc....... moderni vreminja ... vo moe vreme se krsea zabi za vakvo nesto ..... pa posle mlad so vestacka vilica .......
![]() ![]() ![]() ![]() |
||
![]() |
||
zbunet ![]() Сениор ![]() ![]() Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
|
Имам праено муабет на маса истовремено со две, кратко беше додуше, ама важно беа две иако станаа превртувајќи со очите.
|
||
![]() |
||
ANITA11 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 04.Јануари.2009 Статус: Офлајн Поени: 21488 |
|
za toa nema opravduvanje ...ne e dobro spored mene
![]() |
||
![]() |
||
becenevem ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 27.Септември.2007 Статус: Офлајн Поени: 2108 |
|
ete razlika, zenata ne bi,
ama mazot ako moze i so tri , ako izdrzi |
||
![]() |
||
Renatax ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 27.Декември.2008 Статус: Офлајн Поени: 11613 |
|
Бедно според мене,која би била поентата за ваква средба освен чаламење или самодокажување?
![]() |
||
Мирно движи се низ галамата и хаосот, секогаш имајќи на ум каков мир постои во тишината.
|
||
![]() |
||
aLbaneso ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор ![]() ![]() Регистриран: 27.Септември.2009 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 933 |
|
Maskoto EGO e golemoooooooooo
![]() |
||
Љаеш НЕ касаш !
|
||
![]() |
||
Tiggy Vicious ![]() Сениор ![]() ![]() Consume. Be silent. Die. Регистриран: 27.Октомври.2009 Статус: Офлајн Поени: 6238 |
|
Свашта.
Женската би била лесна девојка. Машкото...појма неам, најверојатно доказ дека плаче за винимание. |
||
What the hell is going on?
-The cruelest dream, reality |
||
![]() |
||
гоcтин ![]() Гостин ![]() Регистриран: 24.Октомври.2008 Статус: Офлајн Поени: 1797 |
|
а јас последно нешто што слушнав е дека тие се тема на муабет во секое друштво...и тоа не некој позитивен муабет... инаку лично за мене...ми се има случено да се смувам со некој тип (и бидејки сум си таква забегана) и да ме снема некое време...да сретнам некој што го познавам да почнам муабет што трае со саати и другиот ден да ми речат еее браво...двајца улови.... ![]() |
||
![]() |
||
којсумјас ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 22.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4543 |
|
Утредента одам на факултет а онаа мојата, тогаш, шамарчина ми залепи, уште ме боли...
а една ми рипна, ни ја знам ни ја познавам, ме гушка ли, ме гушка... а бе нејасни работи се случуваат кога е човек... у пијана состојба... |
||
![]() |
||
mariija ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 01.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 2459 |
|
premnogu za moj ukus
|
||
![]() |
||
Tiggy Vicious ![]() Сениор ![]() ![]() Consume. Be silent. Die. Регистриран: 27.Октомври.2009 Статус: Офлајн Поени: 6238 |
|
абе ајде..
од двајца, тројца, четворица за некое време.. и оргии секој ден ќе си имаш со скоро па непознати фаци. |
||
What the hell is going on?
-The cruelest dream, reality |
||
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1234> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |