![]() |
|
Избор за песна на Евровизија на 23.02.’08 |
Внеси реплика ![]() |
страница <1234> |
Автор | |
mamma ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 15.Јануари.2007 Статус: Офлајн Поени: 9879 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Lele...jas mislev deka ke sum prva shto ke kaze :
WTF....e ova shto go gledavme do sega?????? Sega,vo momentot mi treba pesok.....a jas sum kao noj..... |
|
![]() |
|
*moon* ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 27.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 7657 |
STARAC I MORE BAS KAO TI I JA LEJLA
![]() |
|
![]() |
|
Гостин ![]() Гостин ![]() |
а борец,... гледам не си од тука,... каде ја гледаш евровизија ??? ја има некаде на нет,... грл15 и мона сакаат да гледаат ![]() |
|
![]() |
|
moira ![]() Сениор ![]() ![]() ...The Goddess... Administrateur adjoint Регистриран: 06.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 26016 |
БРУКА...БЛАМАЖА...СРАМ...МИЗЕРИЈА..НАПАД НА СИТЕ СЕТИЛА...КАКОФОНИЈА... |
|
![]() |
|
borec ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 22.Септември.2007 Локација: Australia Статус: Офлајн Поени: 1294 |
Sega koga veke celosno SITE gi slushav NAJVEKE mi se dopadna JOVA RADEVSKA so "Jas sum ovde"!!!!!! Mada seushte i TAMARA ostanuva za mene POP-FUNK Makedonska zvezda, i Tuna moze samo da i se fati. Tuna e poveke ambiciozna NEGO sto IMA kapacitet SETO TOA da go IZDRZI!!!!
![]() Lele bre, kolku mi e krivo sto ne mozam da glasam.....
![]() AJ NEKOJ NEKA GLASA I ZA MENE BAREM EDNASH...PLEASE!!!!!
ZA JOVA RADEVSKA!!!!!!!!!!!!!!!!
![]() Изменето од borec - 23.Февруари.2008 во 22:51 |
|
![]() |
|
паркети,... рулз,.... закон песна
![]() |
|
![]() |
|
zagor ![]() Сениор ![]() ![]() Уникатен песимист Регистриран: 27.Септември.2007 Локација: Congo Статус: Офлајн Поени: 12852 |
ТИТУЛА...НАЈЛОШОТО ОД МАКЕДОНИЈА!
|
|
...zagor e ziv,se drugo e laga.
|
|
![]() |
|
majstorce62 ![]() Сениор ![]() ![]() ... Регистриран: 23.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4251 |
БРУКА...БЛАМАЖА...СРАМ...МИЗЕРИЈА.. КОЈ ЗНАЕ ДРУГИ СООДВЕТНИ ЗБОРОВИ (СИНОНИМИ) НЕКА ГИ ДОПИШЕ!
|
|
БИДИ СИ ГОСПОДАР НА СОПСТВЕНИОТ УМ
|
|
![]() |
|
moira ![]() Сениор ![]() ![]() ...The Goddess... Administrateur adjoint Регистриран: 06.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 26016 |
Jas da bidam iskrena ......se sramam........
![]() ![]() |
|
![]() |
|
IQ ![]() Сениор ![]() ![]() Darling Регистриран: 11.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 12382 |
PARKETIIIIIIIIII, sea gi gledav, ah odlichni se
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() i GISH beshe dosta interesen ![]() |
|
![]() |
|
connected ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 17.Јули.2007 Статус: Офлајн Поени: 2787 |
ПАРКЕТИ е нешто ново и мноооооооогу кул што во последно време мноооооооогу ми се допаѓа
дефинитивно се мои фаворити, особено поради ШЕЌЕРНА (како ли им текна да ја обработат, алал им вера) http://www.youtube.com/watch?v=HJcCyysy96s |
|
![]() |
|
вечер ќе видиме
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
borec ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 22.Септември.2007 Локација: Australia Статус: Офлајн Поени: 1294 |
![]() Dobro sega i nona ima svoji obozavateli....i znae ponekogash da bide slatka i primamliva...megutoa ovaa pesna voopshto ne mi se dopagja i PREMNOGU e "vech vigjeno" ..... A se poveke i poveke nejzinite pesni podsekaat na Hrvatski shlageri, otkolku bilo sto drugo.
![]() Za nekoj natprevar za najfotogenichnost MOZE da ja pratime.....ako mene nekoj me prashuva.
![]() ![]() Изменето од borec - 23.Февруари.2008 во 11:26 |
|
![]() |
|
IQ ![]() Сениор ![]() ![]() Darling Регистриран: 11.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 12382 |
koga gi prashaa PARKETI:"sho mislite, ke pobedite li vie na skopskiot festival, pa da ja pretstavuvate Makedonija na evrovizija?", ovie rekoa"hmmm, pa nemame nie prijateli..."
smeshno no i vistinito ![]() ![]() nishto chudno nona da ja pratat |
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1234> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |