|
Лила Филиповска и нејзиното шоу |
Внеси реплика | страница <12345 25> |
Автор | |||
RUSHKA
Сениор Регистриран: 28.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 2837 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Ne mozam ni jas da i odgovoram na baba ti ,zatoa sto ni mene ne mi e jasno sto emisija e toa, ako moze da se narece emisija ,edinstveno resenie podaleku od SITEL za vreme na nejzino emituvanje.
|
|||
diogenskopje
Сениор Регистриран: 27.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 2063 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Rushka...eve sega i citam na baba mi..te pozdravuva,ke ja parafraziram "pozdravi ja cedo babino,sonce ubavo na baba...kazi i baba e od SITEL SE PODALEKU ne samo LILA...tuku i radi Kukniot Sovet u nedela" (verojatno nekoja emisija isto od Sitel)...inace baba mi e sampion u surfanje so daljinskoto od televizorot
|
|||
Гостин
Гостин |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Лила...весела убава насмеана шармантна... ДАМА... |
|||
tic_tac
Група Регистриран: 17.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 31 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Ај Лила што е неподнослива и одвратна , ама и онаа што и е ко хостеса во емисијата, намуртена е типката мислиш сега ко ќе му ја бапне на некој од гостите, ц ц ц ц ц. Кој има дава право да се појавуваат на телевизија на вакви личности?!
|
|||
diogenskopje
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
ama vidis ti bar si primetila deka imale i hostesa...jas celo vreme mislev deka hostesa e onoj drugiot lik Dejan li bese...kako li bese?....prvo mislev deka e ko ukras,ko nekoe rastenie..."uh sto visok fikus,si vikam"...pa edno vreme gledam vari kafe..abe da ne e kafekuvaricata vikam,resila da menja kariera,samo saka da se slika pred kameri....a ti sega mi vikas hostesa bil....E sega sun navistina zbubet,a tek baba mi |
|||
diogenskopje
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
duboko izvinjenje kon likot i deloto na drugaricata Lila "prsata" Debila...komentarot bese nanenet za hostesata na edna druga "proekt-show-emisija" narecena OPUSTENO...so nejzinite "prezabavni kolego showmeni...Toni i Dejan,na istata krvava SITEL TV...istovremeno duboko moe izvinjenje i kon niv .Pepe ve saka site
|
|||
kultuzin
Сениор Регистриран: 03.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4903 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Edistveno resenie daleku od sitel zasekogas, osven se razbira koga davat kraden prenos od PREMIERE DIVISION |
|||
diogenskopje
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
kako be kraden..pa zar i utakmicite od primera division ne gi plakaat? koj lopovluk majko |
|||
majstorce62
Сениор ... Регистриран: 23.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4251 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
МОРЕ ЛИЛЕ, ШТО КОМЕНТАРИ ДОБИ, СИМЕОН ТРПЧЕВСКИ ТОЛКУ НЕМА!
|
|||
БИДИ СИ ГОСПОДАР НА СОПСТВЕНИОТ УМ
|
|||
Гостин
Гостин |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Лила заслужува многу подобри коментари од овие... замислете само како одзвонува онаа нејзина насмевка.. баш е симпатична... |
|||
majstorce62
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
ПА НЕ СТАНУВА ЗБОР ЗА ЛИЛА КАКО ЗАВОДНИЧКА, ТУКУ КАКО ВОДИТЕЛКА
И АВТОР НА ЕМИСИЈАТА ШТО Е ТЕМА „Е, АЈ ДА ТЕ ВИДАМ !’ Изменето од majstorce62 - 13.Февруари.2008 во 12:12 |
|||
|
|||
Гостин
Гостин |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
И во, ај да те видам, е баш симпатична... Лила е мила... |
|||
majstorce62
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
МИЛА ТА ПРЕМИЛА - КАКО ВЕШТАЧКА РОЗА, ШТО СОБИРА ПРАШИНА.
|
|||
|
|||
kultuzin
Сениор Регистриран: 03.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4903 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Pa neli slusas deka odi vo pozadina nekoj Spanki komentator,ako e se regularno sigurno nema da e taka. |
|||
Внеси реплика | страница <12345 25> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |