![]() |
|
Од каде јас овде ? |
Внеси реплика ![]() |
страница <12345 6> |
Автор | |
mrzla ![]() Сениор ![]() ![]() натурална девојка Регистриран: 14.Мај.2008 Статус: Офлајн Поени: 13330 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
да ми се случило многу пати............последен пат дури и се исплашив многу,не очекував дека така ќе заврши сето тоа ама беше страшно
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
fragola ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 02.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 3829 |
Se zapisav na eden k*rs na koj nitu imav nekoja korist,nitu me interesirase posebno...ama redovno si odev i se prasuvav-sto baram jas ovde?
![]() ![]() |
|
I get enough exercise...just pushing my luck.
|
|
![]() |
|
zbunet ![]() Сениор ![]() ![]() Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Metev ulici dolgo vreme i se prasuvav od kade jas ovde i bev nesreken zosto imav vpecatok deka sum vo pogresno vreme i koga ono eden den :
- Prostete, vie ste metlarot kaj bogoridicnata crkva ?
- Da ! Odgovoriv
- Jas sum popravac na vremeski anomalii kade odredeni licnosti povremeno se naogaat vo pogresno vreme t..e vek, pa dokolku bi sakale mozeme da ja popravime greskata.
- A vo koj vek bi trebalo da bidam ?
- 16 i stalar ste tamu, ponataka ubien licno od rakata na carot.
- Mars u picku mater !
- Ama gospodine, toa e cest sto ja nema sekoj.
- More mani se da ne te aknam so metlava po toa tikvata sto ja nosis na ramena !
Vzzz ! Se otvori nesto kako vremenska p**ka i tikvarot si zamina...
|
|
![]() |
|
neo_wmaster ![]() Сениор ![]() ![]() Angel of Death. Регистриран: 29.Јуни.2008 Статус: Офлајн Поени: 660 |
Cesto se prasuvam i cesto si vikam. Abe jas sum alien, greska e, ne trebalo ovde da dojdam. Hehe, se salam. Se prasuvam, ama nikogas nema da go odgovoram prasanjeto.
|
|
I love Daphne Millbrook.
|
|
![]() |
|
La Ninja ![]() Сениор ![]() ![]() She Hulk Регистриран: 13.Јуни.2006 Статус: Офлајн Поени: 1605 |
Често ми се дешава и сеуште не знам дефиниција што е тоа...
|
|
Ne sum pijan, samo lezam na zemja i se raduvam....
|
|
![]() |
|
anakin ![]() Сениор ![]() ![]() Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
не е важно од каде
важно е дека имам тоа ексклузивно право да сум тука |
|
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
|
![]() |
|
Monuska ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 27.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 2128 |
Кога бев да се запишам на факс баш се запрашав што тоа јас барам таму
![]() |
|
Сите го сакаме она што не можеме да го имаме. Вистинските луѓе знаат да се помират со тоа...
|
|
![]() |
|
zbunet ![]() Сениор ![]() ![]() Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Koga ke me prasa nekoj kade sum se upatil, obicno odgovaram deka nemam pojma i uspeav nekoi da zarazam taka da odgovaraat i se poveke ne ima nas sto nemame pojma kade odime
|
|
![]() |
|
Анастеа ![]() Администратор ![]() ![]() ПИПИ долгиот чорап Регистриран: 07.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 35441 |
Од каде јас овде???...
![]() Направив идивиди... и не се вратив...
![]() |
|
![]() |
|
Гостин ![]() Гостин ![]() |
... Не од каде ???.............туку зошто сум ...уште овде ...јас ???....
|
|
![]() |
|
fragola ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 02.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 3829 |
Zalam za nekoi momenti koga bev vo vistinsko vreme i na visinsko mesto i ja doznav vistinata slucajno...i togas se prasuvav od kade jas ovde
![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
Se si ima svoja cel, smo nie nemame
|
|
![]() |
|
A od kade bas ovde
![]() |
|
|
|
![]() |
|
^italina ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 11.Август.2008 Статус: Офлајн Поени: 144 |
Taka e zbunet. Se prasuvav sto baram jas tuka koga se vrabotiv-toa vo ponovo vreme,a opsto gledano, porano mislev deka sigurno trebalo da rodam vo 60tite(nerealiziran hipik) ![]() ![]() |
|
A closed mouth catches no flies
|
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <12345 6> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |