![]() |
|
Интуиција |
Внеси реплика ![]() |
страница <12345 12> |
Автор | |
dark ![]() Сениор ![]() Регистриран: 28.Јуни.2008 Статус: Офлајн Поени: 247 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
veruvam vo intuicijata no retko se potpiram na nea zashto nikogash ne e sigurno no do sega me nema iznevereno
|
|
faster then light :D
|
|
![]() |
|
anakin ![]() Сениор ![]() ![]() Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
не ме питајте мене, питајте ги жените
pojma neznam kako go pravat toa ![]() |
|
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
|
![]() |
|
Messenger ![]() Администратор ![]() Vo ovoj svet, no ne od ovoj svet Регистриран: 21.Април.2006 Статус: Офлајн Поени: 18208 |
Toa e anakine zatoa sto ti sekogash potpolno i bezrezervno se potpirash samo na umot. Koga ke go stishish ili iskluchish umot ke dozvolish svesta da go dobie svoeto vistinsko mesto i taka ke ja osetish intiucijata.
Svesta shepoti so intuicijata, a umot vrishti so takanarechenite logika i filozofija. Prvoto posochuva tolku ednostavno i jasno sto mozhe da razbere i pochustvuva sekoja kletka na nasheto bitie, a vtoroto neprekinato mati voda da ne bide bistra. ![]() |
|
Truth needs no laws to support it. Throughout history only lies and liars have resorted to the courts to enforce adherence to dogma.
|
|
![]() |
|
fragola ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 02.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 3829 |
Ne veruvam vo se sto ke vidam,uste pomalku vo se sto ke cujam...znaci,ostanuva da se potpram edinstveno na svojata intuicija koja e pretstavena kako mudro dzudze koe ima mokj dovolno samo da me bocka i da sozdade neprijatno cuvstvo kako predupreduvanje vo somnitelni okolnosti.
|
|
I get enough exercise...just pushing my luck.
|
|
![]() |
|
dark_girl ![]() Нов член ![]() ![]() Регистриран: 11.Август.2008 Статус: Офлајн Поени: 5 |
Nikogas me nema iznevereno intuicijata ama sepak si se potpiram na razumaot. Sto si e sigurno sigurno si e!
![]() |
|
![]() |
|
mamma ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 15.Јануари.2007 Статус: Офлајн Поени: 9879 |
Prosto...me plashi...
|
|
![]() |
|
seka ![]() Сениор ![]() ![]() Guardian Angel Регистриран: 04.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4418 |
i sega povtorno mi kazuva mojata intuicija 2 stvari, i znam deka ne me laze....
|
|
Razumot e skapocen kamen koj najubavo sjae vo ramkite na
skromnosta. |
|
![]() |
|
Astra ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 21.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 297 |
сите имаат интуиција но кај некои луѓе е поизразена.
|
|
What you see,hear and feel is not always true.
|
|
![]() |
|
fragola ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 02.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 3829 |
Intuicijata e razviena vo zavisnost od toa kolku mozeme da dopreme do podsvesta,da go oslobodime umot od site stegi i pravila,da ne veruvame slepo vo se ona sto go gledame i slusame,tuku da mozeme da prodreme podlaboko vo nestata,da ja vidime prikrienata pozadina.
Mnogu pati mi se slucilo pri zapoznavanjeto so nekoi lugje koi se osobeno ljubezni i fini kon mene,da imam nekoja intuicija koja mi kazuva deka toa ne e realnata slika za niv...i navistina po izvesno vreme go pokazale pravoto lice. |
|
I get enough exercise...just pushing my luck.
|
|
![]() |
|
mamma ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 15.Јануари.2007 Статус: Офлајн Поени: 9879 |
Vo momentov ja imam i tolku sum sigurna
kako da vistinski se sluchuva....sega..... |
|
![]() |
|
zbunet ![]() Сениор ![]() ![]() Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Moeto ikanje e nepogreslivo sto znaci me spomnuva nekoj. Odamna ne sum ikal pointenzivno
|
|
![]() |
|
...Well... ![]() Сениор ![]() ![]() ...ExtraVagant... Регистриран: 30.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 5231 |
jas preku 15 godini imam raboteno aktivno so luge, od sekakvi karakteri...ne samo intucija sho imam prirodno tuku i znam da procenam posle dva muabeta, koj kakov e i kolku tezi, isto taka mozam da smotam choek bilo koj za 10 min, da napraam trik-prevara u sekoe vreme, i mrtov choek za da zavrsham moja rabota da stanam od grob, ali ako taka nalaga situacijata, inache ne koristam toa...
Изменето од ...Well... - 12.Септември.2008 во 14:06 |
|
![]() |
|
mamamd ![]() Сениор ![]() ![]() Почесна конзулка Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 25679 |
...najcesto... pred nekoja kavga...znam... cuvstvuvam...a odam so glava niz dzid... i normalno mnogu pati...glavata me boli...
![]() |
|
![]() |
|
DarlinG ![]() Сениор ![]() ![]() *Lara*Croft* Регистриран: 09.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 1621 |
па да речеме дека интуицијата е една од поизразените работи кај мене
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <12345 12> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |